snekica, hvala puuuuno u slavljenikovo ime !:kiss::kiss:
Printable View
snekica, hvala puuuuno u slavljenikovo ime !:kiss::kiss:
Trudnice :klap:
Osijek- rodila 09.02 curicu Kim! Čestitamo!!!
Sanjička (16.3.!)
Zrinkič
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
zvončica1976
Mijina prijateljica
Niki
Čekalice bete :heart:
Bab
tikki
Vanchriban
Pikalice :heart:
plavuša007
TrudyC
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke :heart:
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
02/11 Pinny
02/11 taca70
03/11 Kriistiina
03/11 ptica1
03/11 Snekica
04/11 Glossy
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
Ana1201
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
frodo
Jasenka
legal alien
ljube
mimi81
Nivesa
Sanja1
Suzzie2
Tajčica
Visibaba
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
Tlatincice da nisi malo prerano listu radila?Ma dobro,lako cemo
dodati jos jednog clana u prvu rubriku :roll::roll::mrgreen: ako se dogodi:roll::heart:
Ma najlakše mi je napravit novu listu ;)
@mare77 zašto ti treba anesteziolog? Jedino ako ideš na neki zahvat, onda ti treba. Za IVF sigurno ne- tamo dobiješ apaurinski koktelčić sa suncobranom :mrgreen:
Pikalice kako ide?
Curke, cujem da u Petrovoj do daljnjeg ne radi histeroskop. Ima li neka od vas tu info?
pikalica je dobro! trbuh mi je ko goblem od rupica! nekad me malo boli na nekom mjestu pa se ja preselim par cm ljevo desno pa se skupilo rupa! ovaj put imam manje inekcija nego inače pa ide brže miksanje.
Večer!
Ful je optimistična ova nova lista :)
Ja se ipak nisam piknula sama, otišla sam na hitnu da me oni bocnu. Dali su mi ovitrel u nadlakticu visoko i rekli da dođem slobodno kad god trebam.
Danas mi je cijeli dan muka, onaj osjećaj kvrge u želucu ili blage žgaravice, pripisujem to injekciji.
Odlučila sam ne nadat se ničemu da ublažim moguće razočaranje.
Poludit ću, trebam pomoć.
Dakle, pošto sam dobila injekciju u petak u 8 navečer kako je rečeno, jutros od 8 30 nadalje je trebala biti akcija. Međutim, mi smo je obavili i jučer ujutro. E sad, spletom okolnosti a najviše zato što mi je muž očito pod stresom ( a svekrva je ko za vraga baš u posjeti i spava sobu do nas) odnos nam jutros nije uspio jednostavno. Doktorica mi je rekla da je poželjno da imamo odnos više puta u danu ali sam zabrinuta da li će nam to uspjeti i da li ima nade da zatrudnim obzirom na jučerašnji odnos?
Totalno sam rastrojena a i mm kojem je teško jer nam je njegova stara vrata do, sad se nadam uloviti bar sat vremena na samo da se uspijemo poseksat. Majkomila!
Dajte mi napišite koju pametnu jer ludim a na guglu ne mogu ništa pronaći o odnosima nakon primitka štoperice.
Vanchriban, spermici zive sigurno 3 dana i oni ce naci svoj put ako im je sudeno. Cak je i bolje da ste "posao" obavili ranije. I preporucujem ti sto manje nerviranja jer ako ostanes u MPO vodama najvise ce ti trebati dobri zivci.
Vanchriban, kako taca kaže-dovoljno je i jednom u 48 sati, a ovo- za odnos više puta dnevno???? (a valjda ovisi o spermiogramu, al spermija bude premalo ako se ne stignu obnoviti barem 24 sata).
Vanchriban, imaš pp
Ej cure!
Neznam zašto je rekla al rekla je da je preporučljivo da imamo više odnosa u danu. Najviše me proganjalo što nisam nigdje na internetu uspjela naći što konkretno ovitrell radi u tijelu nakon unosa i koji su mu efekti kao i koliko spolnih odnosa imati.
javim što smo uspjeli :)
Ovitrelle pomaže sazrijevanje js i trebao bi tempirati ovulaciju na 36h ali kod spontanih ciklusa je to malo teze tj. kad nema supresije. Vise odnosa dnevno ne znaci vecu sansu za uspjeh.
O tome postoji dosta polemika - neka istraživanja su čak pokazala da je uspješnost veća kod više odnosa, ali tu se radi o muškarcima s ok spermiogramima.
Dobro jutro i sretno Valentinovo svima:*
Sutra mi je punkcija pa molim vibre i sretnice. Imam 7 folikula, ali i 3 dobre jajne stanice će biti dosta.
Evo sad malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Niki da prestane krvariti i za Bab za veeeeeeeliku betu.
Svima ostalima također sve najbolje, sorry kaj ne pamtim ko je u čemu!
Dobrojutro i takodjer sretno na sv Valentina svima koji se vole i zele!!!Bab mislim na tebe!
Ja se odjavljujem na par dana,prikacit cu se na punjac baterija :lol:
:heart::heart:
Dobar dan!
Jučer nakon propale akcije prijavljujem jutrošnu uspješnu. Znači imamo subotu i ponedjeljak i sad ćemo vidimo.
Ako dobijem mengu, koja je procedura za novi ciklus folikulometrije i jer mogu uopće od idućeg opet il ide neka pauza obzirom na Ovitrel?
TrudyC vibram sve u šesnaest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure,
od mene ništa ovaj puta :(
ß je nula, veća da veća ne može biti.
I baš me onako pošteno poklopila po glavi :(
Sad ću se malo odmaknut od svega i vidjet sa mužićem šta i kako dalje...i da li uopće ima smisla dalje išta radit.
Vama svima sretno, ja ću vas i dalje pratiti...
Bab :love2:.....odmori pa kreni dalje....znam da boli, ali nemoj odustati.
Drži se.
Bab,jako,jako mi je žao..:cry:
Baš sam nekako vjerovala u ovaj postupak..ali nema odustajanja!!
Odmori se,makni se od svega..daj si vremena koliko ti treba!!
I u nove pobjede!!
Mislim na tebe:love2::love2:
Bab draga :love2: baš mi je žao! pusti duši i srcu da zacijeli i ne odustaj :*
Bab draga stvarno mi je jako žao! Samo polako dalje, odtuguj i uzmi vremena koliko ti treba!:love2:
Bab :love2:
Bab baš mi je žao ... :-( Drži se, odmori se.... I onda idemo dalje, nema odustajanja ..
Bab, stvarno mi je zao, nadala sam se da ces uspjeti jer mi se cini da vam treba samo malo srece bez obzira na spermiogram. Odmori pa u nove pobjede.
Bab jako mi je zao :-(
Hvala Vam cure puno...
Danas ću si dozvolit tugovanje, isplakat ću to sve iz sebe i onda polako krenut dalje, gdje god to bilo :-/
Niki, kakvo je stanje kod tebe? Nadam se da je sve pet i da je ono brljanje prestalo.
Mislim na tebe :-*
Bab draga, iskreno mi je žao, susjećam se s tobom jer jednako proživljavamo..... Draga mislim na tebe.......
Bab :love2:,baš mi je žao,pusti sad vrijeme da malo zalječi i psihu i tjelo a onda u nove pobjede.
Trudy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage.
Niki nadam se da će to krvarenje prestat:heart:.
Svima ostalima velika pusa:mrgreen: i nadam se uskoro nekoj kavi,valjda bumo nešto uspjeli skemijat:-P.
Bab, žao mi jako, nekako neće pa neće krenut ove godine baš u petrovoj; isplači se, odtuguj, već sutra će biti bolje
odmori se, i vidjet ćeš za par dana ćeš već planirati kako dalje:love2:
trudyC, držim fige ! :-)
TrudyC, drzim fige sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bab, zao mi je :love2:
Bab stvarno mi je žao. Jednom će nam uspijeti, sigurna sam:love2:
Bab, draga! Polagala sam sve nade u tebe ovaj put! Isplači se, odmori i onda kuj planove za dalje! :heart: Drži se!
Vanchriban, pa kud za vraga baš ovaj vikend sveki došla?
Niki?
Bab baš mi je žao.:love2:
Stanje kod mene,hm....zbunjeno,drage moje....treci test pokazao debeli plus,danas sam isla vaditi i drugu betu jer nemam mira,iznosi 154,30,a krvarim....da li se beta pravilno dupla ja to ne znam,ne kuzim se u tu trudnicku matematiku.
Niki beta bi se u tako ranoj fazi trebala udvostruciti svaka dva dana. Ako ti je ovo druga beta, a prvu su vadila 9.2. i bila je 56.6, onda bi nakon 5 dana ona trebala biti vise od 300... Bojim se da je prema tome tvoja danasnja beta premala, sto bi na zalost moglo znaciti biokemijsku trudnocu... :-(
Niki, imala sam isti scenarij sa svojim 1.IVF-om ali sam se nadala da ce kod tebe biti drugacije. Očito je biokemisjka ali odi za 2 dana opet po betu.
Cure, za betu uputnicu daje soc. ginić? I di ju vi vadite, gore na Petrovoj ili se to negdje drugdje obavlja?
Znam da imam još skoro tjedan dana do toga, ali svakako bi trebala do kraja tjedna uputnicu izvaditi, pa da se znam spremiti.
Hvala!
Uputnicu daje soc. gin.