tikica-sretan rođendan!
Printable View
tikica-sretan rođendan!
Tikice, sretan rođendan!!! Nadam se da ćeš za par dana dobit još jedan plus :-)
Taco, ne znam zašto sam mislila da će ti tek sad za Petrovu trebati te potvrde. Mislila sam da je prije godinu dana bio fet i da ti za to nisu trebale.
tikice, pridružujem se čestitkama i za rođendan i za plusić!:-)
Sretan ti rođendan, draga tikice :joggler:
Cure, svima ~~~~~~~~~~~~~~~ !
Tikice čestitke za tvoj rođendan :sing:!
Tikica draga, sretan ti rođendan. :)
I ja ti želim još jedan plus! :zaljubljen:
Cure hvala što mislite na mene. Jučer su me jajnici rasturali i jako sam krvarila poslije punkcije, danas je ok. U subotu ću znati oću li ostati taj dan na transferu ili možda ........ možda ponedjeljak.
Sara... vibramo za transfer u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~
Mojca, imaš pp
Hvala vam cure :heart:
Sara, sretno :yes:
tikica sretan ti rođendan, sretaaaan ti rooođendaaan :sing:
Vikki , ja sam jednom dobila M nakon 11 dana, iza stimuliranog postupka s katastrofalnim rezultatom, pa je očit možebitni razlog.
I koje li ironije, na topiću gdje svakoj koki vibramo za veliku betu, tebi (skoro) uvijek moramo željeti negativnu , pošto je tako tebi pogodnije :-(
Ne daj se draga :heart:
Curke, trebala bi napraviti faktore trombofilije za Cito.
Imate iskustva gdje se to najbrže i najbolje radi? Nisam ziher da će bi ginekolog htjeti dati uputnicu :( (već mi je najavio da nek mu više ne dolazim sa zahtjevima za uputnice dok radim postupak u privatnoj klinici. Ser...a!)
Ako ću morati platiti, zna netko koliko to košta? Brayer to ne radi.
Ne znam, Mojca, možeš li privatno napraviti sve to, pogotovo ako Breyer ne radi. Inzistiraj da ti da uputnice, mora. Kad moj meni nije htio dati, dr. opće prakse mi je dala broj nekoga kakti inspektora iz HZZO-a kojemu sam mogla prijaviti da ne mogu dobiit uputnicu pa bi on reagirao. Sad, nije se radilo o pretragama koje sam smatrala prevažnima pa nisam ni išla k njemu, ali valjda postoji opcija kakva.
Mojca, ima još gorih, a kad ti neće dati uputnicu za obične hormone, to je da zvizneš. Ali čekam ja odlazak kod dr. R. da mi da još neke pretrage da napravim, pa ako mi tada ne bi dala uputnice, e onda............ :evil::-x:evil:
Tikica, sretan ti rođendan, a da idući proslaviš s malenim zamotuljkom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikice, kad bi mogao test, ili beta?
Mojca, mislim da Breyer radi dosta toga ali cijene su paprene. Nazovi ih.
Vikki tvoj avatar :zaljubljen:! Ja mislila nova curka u klubu.
Moja starija udomljena maca :zaljubljen:. Ima i mlađa, ali je ne mogu nikako uloviti da je fino slikam, prezaigrana je. Reko je MM da moramo što prije za Prag, ne želimo li postati azil za mačke 8-).
Potpisujem oboje, a što se Tacinog savjetovanja tiče to ti je kad propuštaš kave. Na jednoj ljetnoj kavi (kako mi se sad to čini davno) Taca nam je pričala kakvo je to bilo iskustvo.
sara~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna35 moramo se dohranjivati jel' mala lenguzerica neće vući nego spava
Dragoj tikici_69 još jedan plusić želim :joggler:
sara38, za ponedjeljak!
gričanka i Ticker :heart:
vikki, i moja maca (kćerka od udomljene) ima žute oči, krasan avatar. Jel' danas bolje?
tikice_69 sretan rodendan i od nas! :heart:
~~~~~~~ za sve trudilice
Vikki :kiss:
Mi smo prije 2 dana bili na UZV, bebac nr. 2 se okrenuo glavicom prema dolje, tezak je 1165g i lupa mamu tako da boliiiiii...
Vikki, ti za mačke, ja za pse. :)
Cure, evo stisla zube i otiška kod državnog ginekologa, mrtav hladan je napisao uputnicu, samo me pitao koliko košta postupak u Citu.. (a da iskreno kažem, nemam pojma, pa sam rekla oko 10.000 kn). A kad sam pred par mjeseci tražila koagulogram, koji je tražio dr. R. pjenio se pol sata i popustio tek kad je vidio da ću se rasplakati. Čudan tip.
Uglavnom, sutra ujutro idem u Vinogradsku vaditi krv. :)
Tiki, krvarim i dalje, poprilično, mada ništa ne boli. Možda sutra budem pametnija, no nadam se da mi neće raditi UZV uz ovakvo krvarenje. Ionako ne mogu ništa nego čekati, uvijek je tako.
Trudnice, mamice :heart:
Svima u akciji ~~~~~~~~~~~~~~ !
Mare, stavio mi je šifru Z31.... neću valjda morati platiti participaciju? :(
Mojca, provjerim pa javim
Mojca, Z31: Postupci u vezi s oplodnjom, i ne plaća se participacija.
Hvala Mare, ja sam jutros skoliča na bankomat po 600 kn, pa u Vinogradsku. Ali su kune ostale u džepu. :)
Nalaz se čeka 4 tjedna. Tako ljubaznu sestru mislim da u životu nisam vijdela... Ili je možda samo hipersenzibilizirana na dijagnozu. U svakom slučaju zaslužuje pohvalu.
Mojca, to je ironija, ili??? Vinogradska je inače poznata po izuzetno neljubaznim tetama u laboratoriju.
Ne, nikakva ironija. :)