http://www.betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
evo link cjenika jedne MPO klinike..s tim da lijekove,naravno,sama plaćaš tako da još to nadodaš na ovu cijenu postupka
Printable View
http://www.betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
evo link cjenika jedne MPO klinike..s tim da lijekove,naravno,sama plaćaš tako da još to nadodaš na ovu cijenu postupka
Melem jako jako jako mi je žao, drago mi je da si zadržala pozitivan stav. Samo hrabro dalje! :heart:
Mary kako napreduju folikulići?
Strategija dobra odluka, nemate ništa za izgubiti točno kako si rekla, neka onda ova sada bude dobitna :-)
Melem, glavu gore i hrabro naprijed.
Je, odužilo se nešto čekanje u Petrovoj. Ne znam je li tako i u ostalim državnim klinikama, hm.
Draga iskreno nemam pojma više ni sama...pola toga mi nije doktor ni rekao...u petak idem ponovno pa ću sve ispitati....vidjela sam sam na papiru da piše lijevi <1 tak i desni i endometrija 6/1....rekao je da je sve super i da bi mogla punkcija biti iza vikenda...
Melem draga jako mi je žao ali samo digni glavu i hrabro dalje....Drži se!
Obavljen drugi uzv na 9 dc....imam na lijevoj strani 5 komada i na desnoj 4.svi su po 10 mm...endometrija je 8/3...kaže doktor da je to odlično..u nedjelju ujutro novi uzv i ponedjeljak najvjerojatnije punkcija....
Bravo Mary....neka oni samo rastu!!!!
Koju stimulaciju imaš?
od kojeg dana ciklusa? kod koga si ti?
HELP! u mom protokolu decapeptyl je od prvog dana ali ne pise u koliko sati? znaci cim dobijem ili? treba li nastaviti u istu uru do kraja? mislim da sam u proslom postupku davala zajedno sa menopurom u 17 ali se ne mogu sjetiti a hubby je na putu u drugoj vremenskoj zoni.
zasto uvijek poglupim kad se blizi postupak?
Legal alien od 17h ide decapeptyl
thx mimi. sutra onda startam sa 5. postupkom. danas je nesto brljavilo ali prave stvari su dosle tek iza 17:00. sutra je prvi dan a menopur tek u nedjelju. onda 8. dan uzv. stavila sam alarm da ne zaboravim na lijekove. pogotovo kad radim. nadam se da iduci tjedan na poslu necu ostajati dugo pa da cu stici doma na shut. mrzim se na poslu bosti a i nemam bas gdje ono sve zamuckati pa se osjecam kao najgori junker dok se skrivam.
Cure kakvo zatišje???Mene čeka jutarnji uzv....3.Sutra će sigurno biti štoperica...
Mary123 sretno sutra!! Kad vas citam jedva cekam keenuti...kiss
kod prof.Radakovica.. Tek u 9 mj.idem na pregled, folikulometrije i po lijekove..sva sreca pa je lijeto pa ce mi vrijeme proleutit do 9 mj.
Kod koga si ti?
Za sada je sve ok..nadam se da ce biti i kad krenem u postupak..
dragi ima los soermiogram,od 9 mil.ima 2% morfoloski ispravnih i stoga idemo u postupak..
Iako se doma trudimo,ali ne uspjeva vec godinu dana..
Sretni smo da nesto ima i sve ce bit ok. Ne damo se negativnim mislima..
Kakvo je kod vas stanje?
Sutra beta,izdrzala nekako luda dva tjedna:-)
Pilek ima kakvih simptoma? Držim fige za troznamenkastu betu:-)
Pa ne,tek jucer su mi počela prsa biti osjetljiva a donji dio leda osjetim vec tjedan dana.ostalo nista,tak da opce neznam kaj misliti,cekati do sutra...
Pilek sretno sutra za pozitivnu betu....Ja imam u utorak novi ultrazvuk....nadam se toj kavi više...
Pilek navijam za veliku betu..
Pilek jaaaaaavvvvviiiiii seeeee sa velikom betom....
Bumo vidli poslije 2!
pilek, pilek !!!
:-)
I mi navijamo za veliku betuu :-) nestrpljivo čekamo rezultate :-) ja sam došla od ginekologa maloprije, moje mrvice su dobro kucaju, rastu. Šokirali smo se kad mi je rekao da su se najvjerojatnije primila sva 3, treći se sad pojavio sastrane ali je ostao samo mjehurić, nema otkucaja...
pilek,razveseli nas
Curke,ništa od mene ovaj put! Beta 0« idemo dalje:-)
Pilek :-( :-( :-(
A to je tak...čak sam to solidno podnesla!
Nadam se da bu iduca dobitna!
pilek:love2::zaljubljen:
pilek,zao mi je..da ti odmah pozelim srecu u iducem postupku
Pilek....ne gubi nadu!
Ja sam jućer bila u Petrovoj, i konaćno vidjela svoju doktoricu, Dunku P.-B.....U petak sam dobila nalaze.....dobri su i idemo u postupak, kratki protokol gonali+cetrotide.
Za vikend sam pikalica. Ima li ko iskustva s ovakvim protokolom?
I da...malo sam si nervozna.
jA danas zovem sestru Irenu,nadam se da ju budem dobila pa vidim kaj dalje...
Pilek......jesi javila Ireni za betu? Zovi i Ivu na 723...ako se ne javljaju zovi i 791.....ona upisuje za nove postupke.
zrinkič,pa odlično!! već krećeš u postupak!! pa to je sjajna vijest
Da. Ispalo je da idemo odmah. 6 mj. Nervozna sam. Pun mi je frižider lijekova.
želim ti svu sreću!!!!
ja jedva čekam napunit frižider lijekovima:)