svašta bi netko mogao o meni pomisliti kad bi vjerovao babskim jezicima na zadnjih par stranica.....
Disclaimer: Sve što ovdje pišu je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna. Ono što ovdje vidite ne pokušavajte kod kuće.
Printable View
svašta bi netko mogao o meni pomisliti kad bi vjerovao babskim jezicima na zadnjih par stranica.....
Disclaimer: Sve što ovdje pišu je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna. Ono što ovdje vidite ne pokušavajte kod kuće.
zato me je anchie i postavila za supermoda :posh:
Ihaaaaj svašta se tu organizira i "daje" :mrgreen:
Ajde ajde dogovarajte se do nedjelje, a ti Apri, nemoj da bi me manula zvat na roštilj, mam ću vam sve topice poključati ubuduće a apri razriješiti dužnosti 8-) (sad već vidim kako me Apri zaobilazi s pozivom, samo da je riješim moderatorske muke :lol:)
Je je, a tko ti pomogao da imaš? 8-)
nemam pojma anchie76 o čemu pričaš:angel:
mujica bi to volio pročitati, pa ako može zbog njega...
Ma zbog mujice sve :angel:
Eto ako se Apri da, neka ih vrati... Al morat ćete se vraćati xy stranica unazad za čitanje, jer će biti tamo otkud su maknuti.
zapraf bolje nje
da mi netko ne ukrade ideju za idealan PKK:yes:
a mujica će sve saznati kad dođe trenutak da preuzme namjenjenu mu ulogu
glavno da je pp upoznata sa svime na vrijeme
Aleks, očekujem postotak 8-)
Da nije mene bilo.. postovi ti ne bi ostali ;)
jbga, sad sam sve upropastila :-o čovječe sad će neki pomisliti da sam čak lovable... bemti, godinama gradim imidž i jedna tema mi ga uništi u sekundi :mrgreen: :lol:
vratit će se sami na staro mjesto (ako sam dobro prevela).
Budem ja, trebat će mi ionako jedan za piletinu.
:mrgreen:
ništa.. samo nije u redu ovak javno dogovarati a ne uključiti druge :lol:
karati se = svađati se
a kod vas očigledno nije
vratilo se
Ko vam kriv što je sad mene krenulo :mrgreen:
otvorili ste pandorinu kutiju, trpite sad :coffee:
ahaaa. ja već zaboravila.. kontala ti o karanju pričaš :lol: