sandy beta je niska za blasticu, ali nista se ne moze znati dok ne ponovis. ima puno prica s niskim betama i lijepim bebama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i lijepo duplanje!
Printable View
sandy beta je niska za blasticu, ali nista se ne moze znati dok ne ponovis. ima puno prica s niskim betama i lijepim bebama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i lijepo duplanje!
Sandy beta ti je malo niska, ali najbitnije je da se pravilno dupla.. Ne preostaje ti nažalost ništa drugo nego ponoviti za 2 dana...
Držimo fige da nam javiš lijepu veliku betu u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
drage moje strpljen - spasen. zasto bi bilo jednostavno kad moze biti slozeno.
Tina čestitam :-D
ja sam od sutra pikalica,treća sreća!!!!!!!!!!!!
Sandy ja mislim da si ti ipak trudna. I Inesz je imala malu beticu, a rodila je prekrasnog dečkića.
Kako od ginekologa dobijete uputnicu za ponovo vađenje bete? Vjerovatno bih je dobila bez problema u slučaju niže bete, ali ako je 3-znamenkasta ne vjerujem da bih je mogla ponovo vadit. I da li je uopće potrebno?
Nina moras dobiti uputnicu, treba vidjeti da li se beta dupla, zato se i ponavlja...
Bubimitka, s obzirom na to da se u Ri beta vadi dosta kasno, ako je OK se ne ponavlja. To je filozofija ovih naših. E sad, ja sam to zaobišla tako da sam ginekologa jednostavno - pitala, i dao bi mi još jednu :mrgreen: A išla sam i o svom trošku u privatni lab.
Legalni put bi vjerojatno bio da s prvom betom dođeš kod MPO doktora, i onda ti on na nalaz napiše da je vadiš...cure koje ste po drugim klinikama, jel to tako ide? Ili vam već na nalaz od transfera napiše "u slučaju pozitivne bete, vaditi još jednom"?
Pretpostavljam nina da ti imaš nalaz na kojem ne piše ništa, i ginekologa koji je navikao izdavati samo jednu uputnicu za betu, ha? :)
Ne znam kako je dalje, ja svaki put kod svog gina dobijem uputnicu za drugu betu, samo mu donesem nalaz od prethodne na uvid...
Ne mogu vjerovati da gin ne bi dao uputnicu da se vidi da li beta raste nakon ivf postupka....
Da, na nalazu piše: beta za 12 dana. Pitat ću svog gin ako će mi dat bar još jednom da vadim...naravno, ako dođemo do tog stadija :)
Bubimitka i tina, čestitam na betama!
Ja nažalost neću nastaviti ovaj krasan niz... :( malo moramo razmisliti što dalje, ali još nema predaje.
tikki, žao mi je :-(
dragoj nini70 milijun vibri za betu ~~~~
tikki, grlim!
tikki, jako mi je žao :-(!!!
Čestitke curama sa pozitivnim betama!!!
Tina Julijacestitam prava beta jee:-D
Tikki nemam rijeci, saljem zagrljaj :-(
Barbie isto tako :-(
Tikki žao mi je.......
tikki poslah pp...
nina70 kad doneses prvu pozitivnu betu, onda dobis preporuku za vadjenje druge i trazis uputnicu od soc. ginekologa.
Tikki :love2::love2::love2:
Tikki i Barbi žao mi je. No nema predaje. Doći će i naše vrijeme jednom.
Svim curama evo jedne kavice.:coffee:
Mi ovaj mjesec idemo po smrzlića.:-D
Tikki, Barbi žao mi je curke :cry: držite se
Ja već osjećam pritisak dole (danas će biti 8dan Deca i 4 Gonala).... jel to ok da već osjećam?
:-) hvala draga.... meni je ovo 1 IVF pa sam totalno zbunjena... nadam se samo da ne raste i cista koju sam imala :-(
Ja sam operirana lpsc u 10.mj i cista se opet pojavila u 11.mj pa je MPO dr. rekao da nema smisla čekati jel tak možemo još 2 godine... i da ak ne ode s AB pilulama da ćemo punktirati na aspiraciji...
Ja stvarno ne znam šta bi ja trebala, mislim pa neće me svaka 2 mjeseca operirati... ma joj baš sam ljuta zbog te ciste koja stalno sere po mom jajniku...
Mislim ja ne znam, možda je ona i otišla sad s M ili se smanjila ...
Draga sve pitaj dr i riješit ćeš nedoumice.. Koliko se sjećam, meni je Luči rekao da nema smisla ako je cista tu jer onda nju hranimo lijekovima :unsure:
Sigurno će ti se javiti netko sa više iskustva/znanja..
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (6)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
sandy0606, VV, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
tajcigb, VV, 1. IVF/ICSI 08.03.
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
wanna be mommy, Petrova, 1.IVF 13.03.
Štrumfet@, VV, IVF 15.03.
*DJ*, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); barkica, Petrova, IVF/ICSI
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
libicaa, Petrova, 1. IVF; drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, 1.IVF/ICSI; Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF); mativa, VV, IVF (nakon 2xIVF)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
Barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF)
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI
06/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
podsjecam na KAVICU, utorak se blizi :-)
bok cure moje,danas obavili prvi uzv, dr.A veli: GV 13.5mm, s odjeelkom za plod 1,9mm i da smo 5+3 i da imamo :heart: nismo čuli ali gledali kako trepće! a dr. veli "gledajte kako kuca" dalje se pratim kod soc.gin.:-D
cestitke svim novim trudnicama,~~~~~~ svima za sto god treba
a tuznicama poseban hug,ne odustajte samo hrabro naprijed,vjera i nada nas vode kroz zivot,ne pomisljajte da posustanete koliko god tesko bilo sve dok ispod vaseg srca ne bude kucalo srce vase najvece ljubavi..
bravo sivka, sretno i dalje!
nina70, nadam se da nećeš trebati ponavljajuću uputnicu jer će te razveseliti jedna lijepa troznamenkasta beta!
Sivka koji divan osjećaj :-) Dobro dođu takve vijesti da nam uljepšaju ove kišne dane...
Inesz, Tigrical, Kismet hvala :heart: (mislila sam se malo pritajit, ali me je Argente vješto razotkrila :)
Bubekica, Mali Mimi, bila sam danas po uputnicu i dobra teta mi je odmah dala uputnicu za 2x (bez da sam je pitala)
bubekica lijepo se vidjeti na listi trudnica. nadam se da cu tamo i ostati. :-*
hope nadam se da si ozdravila?
počela sa se bockat pa sad u nove pobjede!
:kiss:
Sivka prekrasno :-D
Zeljkica sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubek kao i uvijek hvala na listi, lijepo se vidjeti gore :-)
Bubimitka tvoja velika beta me jako razveselila cestitam draga
Svim curkama puno altgr1
tikki :love2:
lotta ~~~~~~~~~~ za eskimiće!!
nina70 :zaljubljen: super vijesti i još malo ~~~~~~~~~ za dalje!!!
sivka :heart: maleno! predivno!!! uživaj!!!
pozdravi svima!!!