Sutra idem kod gin pa cu vidjeti. Nije mi spomenula za ovo drugo sto moram dali ce mi dati uputnice. Samo mi je rekla u ponedjeljak da ce mi briseve i papu obaviti i napomenula znate vi to sami nosite dolje na Mlaku. Naravno da sam znala da moram.
Printable View
Sutra idem kod gin pa cu vidjeti. Nije mi spomenula za ovo drugo sto moram dali ce mi dati uputnice. Samo mi je rekla u ponedjeljak da ce mi briseve i papu obaviti i napomenula znate vi to sami nosite dolje na Mlaku. Naravno da sam znala da moram.
Rekla bih ti da ju tražiš uputnicu i za markere pa kad već nosiš materijal na obradu da usput obaviš i markere. Al ne znam kako sad s obzirom da je to Humana trebala sve odraditi.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pitat cu ju pa cemo vidjeti. Bilo bi super da mi da pa da i to obavim.
Evo me Chiara.Malo sam se pokušala odmoriti od svega, ali mi baš i ne ide. Izvadila sam betu još jednom, samo da se uvjerimo da je pala, bila je 3,7 i sad sam se dogovorila za konzultacije za desetak dana, pa ćemo vidjeti hoću li u stimulirani u 6. mj. Nikad bezvoljnije nisam išla na konzultacije, ali ne da mi se čekati 10. mj. Moram to odraditi u sestom kako znam i umijem, naravno ako se dr V. odluči za postupak.
Lea znam da si bezvoljna i da ti se ne da, i ja bih bila takva na tvom mjestu. Ja sam sve obavila, sada samo cekamo nalaze.
Gdje sta nestale??? :raspa:
Chiara,bila sam na konzultacijama. Idem u u stimulirani postupak u sedmom mj. U šestom mj. su radovi, tako da neće biti postupaka. To mi baš dobro i došlo. U kojoj si ti fazi? Je li stiglo što od nalaza?
Lea evo danas dosla M. Cekamo nalaze jos malo, nadam se u petak da cemo dobiti sve. Moram se naruciti. Kako si ti? Kakvi radovi su u 6mj?
Ne znam točno o čemu se radi . V mi je rekao da rade nešto u onom prostoru di se rade punkcije. Uglavnom, radovi započinju 8. 6. i trebali bi trajati dva tjedna, ali on baš nije uvjeren da će sve teći po planu. A meni bi punkcija trebala biti oko 14. 6. , tako da ne možemo.Trebali bi početi ponovno raditi 27. 6., ali mi je rekao da nazovem prije i provjerim jesu li počeli raditi, pa s obzirom bi opet trebala dobiti početkom 7. mjeseca išli bi u postupak u sedmom i završili do osmog kad idu na godišnji.U koji ti postupak ideš? Ako ti još ne ideš na IVF, možda neće utjecati na tebe. Je li se naručuješ na dogovor, ili ideš u postupak?
Narucujem se na FM 7DC i donosim sve papire za inseminaciju. Ako je sve u redu trebala bih u postupak iduci tjedan. Nadam se da radovi nece utjecati na to.
Ne znam kako to ide s insemenacijama u RI, i kako se izvode jer ih ja nisam tamo radila. U svakom slučaju tebi će ovulacija biti za dva tjedna a radovi tad još ne počinju tako da te ne kvači nikako. Jesi zvala za naručiti se?Ako su te naručili onda je to to.
Meni je ovulacija krajem drugog tjedna, ali ne narucuju za inseminaciju. Uspjela sam se naruciti za tempirani odnos tj FM pa cu ponijeti ove nalaze sto sam dobila pa da vidimo da li je sve u redu.
Znači neće raditi ništa od postupaka, a za ciljani im je potrebna samo ambulanta za FM, pa to prolazi. Ajde, bolje išta nego ništa. A nije ni 7 mj.daleko, ali nadam da ti neće ni trebati.meni baš treba malo odmora, a i u sedmom imam godišnji pa neću morati uzimati bolovanje. Sretno!!!
Hvala Lea. Ali svejedno ne vidim zasto mi nebi odradili inseminaciju kad ce mi O biti prije 8.6.
Ako si dobila 24. tada ti O pada oko 6.6., a to je na knap jer može i kasniti dan dva, i eto hvata 8.6.. vjerojatno će završiti ove postupke što imaju i ne idu u nove prije kraja šestog mjeseca.
Ovulacija mi je danas ili sutra jer mi je u utorak folikul bio 17 na 7DC. Uzeli bi nas u postupak, ali nam fali 1 nalaz od MD jer mu doktorica nije na uputnicu napisala HIV, sve drugo imamo i u redu je.
Tako brzo ti ide ovulacija. To je super, ne moraš puno ići po folikulometrijama. Šteta što nemate taj nalaz, mogla si odraditi prirodni. U postupak možeš i slljedeći mjesec, ako ne uspije, pa gledaj to kao šansu više za uspjeh. Sretno! Bacite se na posao i za petnaestak dana javi da imaš plusić!:fige:
Da li se može naručiti preko maila? Gledaju li uopće mailove na Humanoj?
Zna li netko da li su radovi gotovi ili jos traju?
Hej Lea, M nije dosla, valjda zbog duphastona. Trebala sam dobiti u subotu, ali samo oskudni spotting je bio. Sad ne znam dali da nastavim sa duphastonima ili ne.
Nemoj prekidati terapiju, ali možeš napraviti test, već bi ti trebao biti pozitivan.
Spotting se povecao tako da nisam radila test, a M je krenula kad sam prestala sa terapijom. I ja moram nazvati sutra da se narucim.
Pozdrav curke! Evo i mi bi krenuli po jos jedno, ovo prvo dijete nam je super ispalo :D
Jel netko zvao danas, jel proradio lab?
I ja sam zvala, radovi još u tijeku, ne žele reći ( vjerojatno ne znaju) do kada će trajati!
Ja sam dobila jucer, imam smrzlice. Kad bi ja onda otprilike trebala na prvu folikulometriju?
Da znam da li da se nadam da cu se uspjet ubacit u ovom ciklusu ili cekam jesen... Zna netko kako to ide sa smrzlicima?
Kad su smrzlići u pitanju ja dolazim tek deseti dan jer su mi malo duži ciklusi, ( 30-ak dana), dakle ovulacija mi nije nikad prije 14 dana ciklusa. To moraš dogovoriti s dr. Jesi bila na konzultacijama?On ti na konzultacijama kaže koji ćeš se dan naručiti. Uglavnom, ideš otprilike svaki drugi dan na folikulometrije, prati se folikul dok ne pukne, kad pukne to se smatra danom ovulacije( kao da je bila punkcija) i dolaziš na transfer, pet dana poslije ako se radi o blasticama. počinješ s utrogestanima kad ti kaže dr. ,obično odmah nakon ovulacije. Ukoliko smrzlići prežive, obave ti transfer i sljedi čekanje bete. Koliko imaš smrzlića?
4 smrzlica, 5.dan zamrznuti.
Meni su ciklusi inace 28 dana, evo ovaj mj 31 sto sam se ponadala da ce ta 3 dana bit dosta kasnjenja dok proradi lab..
Na konzultacijama sam dobila samo odgovor da nek nazovem ovaj tj i da pitam ako je proradio laboratorij.
Znaci ipak imam jos sanse u ovom ciklusu ako ovaj tjedan prorade?
Meni je 5.7. 10. dan ciklusa, mozda uspijem?
Ti isto cekas sad za ove dane ako prorade? U kakvom si postupku?
Kad bi nam bar znali rec npr: sutra ce proradit, ili "narednih 15 dana nista" ili tako nesto slicno. Ovo "ne znamo" ubija u pojam...
Ja krećem u treći stimulirani. Imala sam do sad dva prirodna i dva stimulirana, ukupno osam transfera.Kad sam joj rekla da ću dobiti sutra, preksutra rekla je da najvjerojatnije neću uspjeti u postupak. Mislila sam da im radi ambulanta pa da ću normalno odraditi folikulometrije,uzeti ljekove, jer se renovira sala u kojoj se rade punkcje, a punkcija bi bila za petnaestak dana, pa se nadala da će sala biti gotova. Ali izgleda ništa od toga. Ipak sam joj rekla da ću nazvati kad dobijem, pa ću vidjeti što će mi reći,ali ne nadam se. Nova, ti ih nisi zvala? Nazovi pa vidi što će ti reći.
Ja sam zvala, receno mi je samo da ne radi,i da nista neznaju. Ja ni ne idem na punkciju kad imam smrzlice, ali transfer se obavlja u istoj sali ako se dobro sjecam..?
Znaci u "skolskim" uvjetima ja bi na transfer trebala otprilike oko 15. Zar je moguce da do tad ne budu gotovi radovi???
I ja sam zvala danas, receno mi je da nista do daljnjega vezano za inseminaciju. Onda sam pitala za konzultacije pa su mi rekli da zovem na kraju mjeseca.
Slažem se s tobom , nova. I meni će nalazi isteći u 9mj, a radila sam samo jedan FET u 4 mj. U 8 mj. inače ne rade, ne znam kako će sada,mene je čudilo da će uopće raditi u 7 mj, mislila sam da su obavljali u 7 mj, samo postupke koji su bili pri završetku. I meni bi punkcija bila oko sredine mjeseca, ali očito ništa ne prepuštaju slučaju, pa ni ne uzimaju u postupke. Ništa, tko prvi nešto sazna, neka javi!