Nana30 prvotno napisa
Veliki pozdrav svima!
Naišla sam na ovu temu i iskreno se nadam da će mi netko pomoći...
Naime, nakon teškog i traumatičnog djetinjstva, prije svog 18-og rođendana oboljela sam od anskiozno depresivnog poremećaja. Nakon svih pretraga upućena sam psihijatru koji mi je prepisao Portal 20 mg. Pila sam ga 2 godine, na svoju ruku prestala (što nikako nije bilo pametno9, bolest se vratila i tako u krug punih 10 godina. Uspjela sam završiti faks, zaposliti se u struci i koliko toliko normalno živjet, mada je samo nekoliko ljudi znalo što prolazim. Nakon povećanja plaće (prije dvije godine) odlučila sam se počastiti privatom psihijatricom jer sam se opet osjećala jako, jako loše. Prepisala mi je Fevarin koji sam pila nešto više od godinu dana, ali nije mi odgovarao.
Prije 4 mjeseca mi fevarin zamjenjuje Cipralexom od kojega mi opet nije super, ali funkcioniram.
Imam zaručnika već vipe od 4 godine i planiramo vjenčanje.
Međutim, ostala sam trudna. Po mom računanju, danas sam trudna otprilike 3 tjedna.
Prekjučer ujutro sam napravila 3 testa i sva 3 su bila pozitivna.
Cipralex nisam popila ni jučer ni danas, iako ga nikada nisam preskočila kao niti jedan drugi ad koji sam pila.
Već mi počinju napadi panike što ću i kako ću. Jer ja bez lijekova NE FUNKCIONIRAM nikako, ne mogu ići raditi, voziti, družiti se, jesti, ništa.
molim Vas pomoć i savjet.