Ne znam za Graz i Sloveniju, ali u Beču su jučer počela sniženja u H&M-u (uglavnom -50%), pa pretpostavljam da su i drugdje.
Evo, ako nekom treba. :-)
Printable View
Ne znam za Graz i Sloveniju, ali u Beču su jučer počela sniženja u H&M-u (uglavnom -50%), pa pretpostavljam da su i drugdje.
Evo, ako nekom treba. :-)
U Plodinama još danas -50% na božićni asortiman, doduše ne na sve, ja natovarila pola kolica i na kraju kupila samo kuglice jer su jedino one bile snižene, a božićne zvijezde, božikovina... valjda idu pod uskršnji asortiman:roll:
U H&M-u u Grazu snizenja su pocela prosli tjedan vec, a u C&A su poceli sa snizenjima ovaj cetvrtak...
Jucer sam bila u Hrvatskoj, sjetila se ovoga posta, otisla u Plodine i nadopunila zalihu crvenih kuglica i viline kose :) Hvala na informaciji!
Kraj bozicnog asortimana je pisalo da se popust od 50% odnosi na bozicni asortiman, osim na svjecice i svijece, kao i na ono sto je vec na nekoj drugoj akciji/popustu.
Takodjer je pisalo da daju 30% popusta na bozicne jelke, medjutim ne znam da li to i dalje vrijedi, ili se odnosilo samo na jucer - nije bilo navedeno.
bok cure. evo danas sam bila u jani(vž) i tamo vam imaju popuste od 10%,30% i 50%.
c&a ima sniženja na dio asortimana
hoće biti ovaj tjedan još negdje sniženje na igračke?treba mi ona igra s minis konjićima....svaka info je dobrodošla
evo još jedna info u Mani je 40 % sniženje.Npr ski kombinezon dođe na sniženju 127 kn, nepromočive rukavice 29 kn...
ali taj popust vrijedi za kupljenih 3+ artikla ili?
Ja sam bila jučer i nije mi palo na pamet potražit rukavice, a očajno nam trebaju :(
da za tri artikla ali nije bitno koje vrijednosti, dakle uzmeš dvoje čarapice po 10 kn ili 5 npr i ono što ti treba..ili potkošulju, gaćice..nešto što uvijek treba. mi smo uzeli rukavice, ski skaf i čarape
u Modiani 30% popusta na sve, ukljucujuci igracke, do nove godine
kod nas u Modiani nema igračaka
Zar u KOnzumu ima tih MINIS konjića? I ja trebam tu igru (mislim na Utrku u čaroban svijet). U one2playu su 150 kn.
sutra u konzumu -30 % na sve igračke cijeli dan
iako zadnji put kad je bilo - 50 nisam našla niti jednu koju bi htjela kupiti, sve su bila neka kineska sr*** i plišanci :-/
sutra je zadnji dan rasprodaja knjiga u tvornici, od 10h
ako opet bude negdje popust na božićni asortiman molim javite :D
nekako mi se ne sviđaju prošlogodišnje ( i 5 godina prije toga) kuglice :D
piše na konzumovom letku da su ovaj put legići uključeni
ako si na fb, upiši konzum u tražilicu, tamo piše. ni mi ne dobivamo za to one letke doma, da vas nema, ne bi ni znala za popust. i sačuvala bi pare;)
od danas 30% popusta u Intersportu na cijeli asortiman.
na tv reklami je i lego
u konzumu nema ta igra ali ima takva slična-ocean, 79 kn
tu igru sam vidjela u o2p i svim dućanima koji drže njihov asortiman, pa i konzumu, barem u onom na črnomercu.