bravo vachiban! ja taman počela plakati da je malo trudnih putem insem. kad ono lijepe vijesti. čestitam :-)
Printable View
bravo vachiban! ja taman počela plakati da je malo trudnih putem insem. kad ono lijepe vijesti. čestitam :-)
Da malo popravimo statistiku ovdje :)
Evo me s nalazom: beta je 335 :)
Odmah sam se javila sestri Ireni na odjel, rekla je nek za sedam dana ponovim betu, nastavim s utrićima vaginalno i folacinom. Također da ne dižem ništa teško i ne naprežem trbušne mišiće.
Tako da vi sve koje idete na inseminacije, ne gubite nadu!
Vanchriban, pa to je genijalno :-D :-D, čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta pravilno naraste!
Vanchriban čestitam!:-D
meni je AIH bio 21.6. i sad sam već luda od čekanja!
što je najbolje prije AIH-a sam si rekla da si neću radit pritisak i neću gledat datume ali dani se vukuuu:roll:
tooooooooooooooooooooooooo vanchriban , bravo, čestitam na prekrasnoj vijesti
:-D čestitam!
Hvala cure!
Barbarella meni je prvi AIH bio toliko stresan da je to bilo strašno. Nisam znala ni što ni kako i ta dva tjedna sam provela u totalnom grču, psihotičnim napadima na frižider da bi rezultat bio negativan. Baš me poklopilo.
Ovaj put su me zatekli jer je prva folikulometrija na 11 dc pokazala da je folikul zreo i nije bilo vremena ni za štopericu ni išta drugo. Popiškila sam lh trakicu i došla idući dan u pauzi s posla na postupak. Poslije više nisam uopće obraćala pažnju, djelomično i zato što je naputak bio poseksati se još jednom taj dan a mi smo bili preumorni pa sam valjda automatski označila to kao neuspjeh :)
Nemoj previše razbijati glavu, meni je to odmoglo.
Vanchriban, čestitam...i čekamo ponovljenu betu i da sve bude ok...
vanchriban, čestitam- ovo je ohrabrujuće za nas AIH ovke
Dobro jutro!
Čini se da je sestra nešto krivo pokopčala, išla sam do svog ginića jučer pa mi je rekao da ponovim betu danas i u utorak ponovo i tako i bude. Bila sam jutros u Petrovoj i sad me baš zanima nalaz.
Možda je ona mislila da to već je druga beta, pojma nemam.
13. dan mi je od AIH-a a danas ujutro sam vidjela blagi rozi iscjedak:evil:
tak da niš ovaj put, sutra vadim betu tek toliko da sam mirna:roll:
niš, idemo dalje:)
barbarellaa možda ipak bude ok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vanchriban si ti vadila betu u petak na kraju, kakvi su rezultati?
hvala ti!danas će javit rezultate:)držim fige i tebi, vidim da smo tu negdje:)
Samo da vam javim; jučer sam obavila 4. AIH i sad sam ponovno čekalica bete!
Barbarellaa, sretno s betom!
p.s. Vanchriban je ponovila betu za 2 dana, objavila je na Petrovoj, rezultat je preko 700, tako da čestitam još jednom!!!
ježić hvala!
Više neznam na kojoj bi sve temi pisala! Idem na još jednu betu sutra ujutro pa popodne s nalazom k sestrama da dogovorimo kad je prvi pregled.
Svim čekalicama postupaka i beta želim puno sreće :)!
Vanchriban, čestitam još jednom, neka beta raste i raste...
Ježić, kako je kod tebe prošlo (folikuli, klomifen, koji dan ciklusa AIH??). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za 14dana!!!!
Ja sam bila na klomifenu 100 mg od 4.-8. dc i na estrofemu od 5.-11.dc. Imala sam dva folikula od kojih mislim da je ipak jedan na kraju ostao vodeći: na 12. dc bio je 19 mm i endometrij 8,9 mm. Isti dan sam dobila štopericu (ovaj put Brevactid) i 14. dc inseminacija. Sad sam ponovno na utrogestanima i folacinu i čekam dva tjedna.
beta nula, idemo dalje...
barbarella žao mi je
ježić za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni danas izbio herpes na usnici, nadam se da je to dobar znak
barbarella, žao mi je
artisan, samo se drži, još malo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Barbarella:love2:
hvala cure:)
nisam se ni nadala baš previše, ne ide kod mene nikad sve od prve:lol:
Kad smo vec kod herpesa da se i ja nadovežem :-) I meni je jutros izbilo čak 5 herpesa odjednom. Ne znam kako to, grozno. Nikad mi se ne pojavi toliko, eventualno 2 i to jako rijetko. Sad 5! I ja sam u iščekivanju testiranja. Menzis mi kasni 3 dana, malo su mi bradavice osjetljive i bolne pa se nadam da bi to moglo biti to. Makar je teško povjerovati da bi se moglo nešto uloviti odmah iz 1. AIH-a, a nisam bas ni u cvijetu mladosti :-)
Artisan, utješno za mene i tebe, ali i kad sam prvi put ostala trudna (makar na kratko), isto se sjećam da mi je izbio herpes i da sam razmišljala da li da ga mažem ili ne. E sad, je li to slučajnost ili ipak neki znak....
Uglavnom sutra ujutro se testiram pa cemo vidjeti najavljuju li ti herpesi šta ili je to samo fantazija
5 komada :šokiranismajlić: , to mora da je trudnoća i amen
vadiš betu ili testić radiš?
jel te probada nešto ili imaš neki feeling u trbuhu? ja onako povremeno imam kao lagano probadanje, kao pred mengu, danas pogotovo.
a ništa, još malo pa ću znat, a tebi želim sreću sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
testić. nisu mi nista rekli da vadim betu samo da se javim za sljedeci AIH ako dobijem menzis.
ma da, u trbuhu me nešto probada, osjećam neki pritisak, ali ne stalno. jučer više, danas manje. varira. Kao da je onih prvih dana više.
Hvala, sutra cemo usput ispitati vjerodostojnost naše teorije o herpesu. Zbilja mi nikad nije bilo tako i mrzim te fleke po ustima, ali ako to zbilja znači trudnoću primam na duži period :-)
barbarella žao mi je čuti al glavu gore i piči dalje!
Kod mene danas šok za šokom: podignem nalaz jutrošnje bete kad ono 5 750,20! Malo mi je to izgledalo visoko al dobro. Odem sestri Ireni a kaže ona meni jeste svjesni da bi to mogli bit dvojčeki?:-) Pozitivan šok!
Uglavnom, rekla je nek dođem u petak ujutro na uzv, bit će doktor Šprem il netko drugi da me pogleda ( pola ih je na nekom kongresu a počeli su i godišnji.) Prerano je za otkucaje srca al da vide koliko je odmakla trudnoća i gestacijsku i to.
Van sebe sam, tko će dočekat petak!
I da, jel mogu na taj uzv s uputnicom za folikulometriju? imam doma dvije neupotrebljene pa da ne plazim bezveze ginu po uputnice. Il da odem po nove?
bravo vanchriban:-D:klap::-D:klap:
ti imaš bete za nas sve:-)
ajde sretno u petak, mada s ovolikom betom nemaš se što brinuti, bit će sve ok. Za uputnice ti ne znam, neko od cura će već znati
Vanchriban blago tebiii!super:)))
Čestitam Vanchriban, baš lijepo!!! Barbarellaa žao mi je, ali glavu gore i u nove pobjede!! Ja vam javljam da sam danas bila na SD i uzela lijekove... U postupak krećem negdje krajem rujna tak da sad čekamo... Pozdrav svima u nadi da ćete imati lijepo i mirno ljeto... Pusa!
Eh cure, ja bila danas na folikulometriji. 13dc - ima jedan folikul od 11mm (ako je dr. vidjela dobro). baš sam jadna, izgleda da od ovog ciklusa neće biti ništa!!
ajoj ružo, možda taj jedan naraste...
Ja sam na VV!
Ružo, sad u ovom postupku, na 10. dc moj lijevi folikul je je bio 12 mm, a desni 13 mm. Dva dana kasnije, znači 12. dc, lijevi je bio 13mm, a desni 19 mm, što će reći da je desni u dva dana narastao 6 mm! Nemoj dizat ruke prerano. Možda tvoj folikul ima samo malo niži start. Sretno! :kiss:
ružo, :love2: kužim te u potpunosti...
ježić i artisan, držim fige za lijepu betu!
barbarellaa, :love2:
vanchriban, čestitam još jednom i nadam se uskoro tom scenariju za sve nas :D
cure, ja odoh sutra na more, odjavljujem se do daljnjega!
I meni je bila slična situacija i na kraju došlo do ovulacije 20-ti dan. Tek se 13 dan počeo buditi, ja sam sve otpisala kad ono počeo rasti. Jučer napravila test i pokazao +. Uvijek kažu da čovjek treba razmišljati pozitivno pa tako i bude, mani je bolje razmišljati negativno pa ispadne pozitivno. Mozda i ti iz beznadnog slučaja pređeš u trudnicu:-)