mislim da ti je bilo takvih u getrou, mi imamo isti rozi koji su nam poklonili svekiji
Printable View
mislim da ti je bilo takvih u getrou, mi imamo isti rozi koji su nam poklonili svekiji
Gdje kupiti majcu na Gunse za vel.74 npr. I istu takvu majcu za mamu, žensku dakle, usku, Da nije najmanja muška veličina jer to nije isto...
Ima netko ideju gdje kupiti Borax?
;-)
Ima li negdje kupiti veliko pakiranje Nutelle - od 3 ili 5 kg?
Gdje kupujete topiće za cure (ono umjesto potkošulje, a prije grudnjaka), za 11-12 godina, a da nije astronomska cijena.:-)
Znate li gdje kupiti provjereno kvalitetan jastuk punjen heljdinim ljuspicama (osim na heljdajastuk.com - nemam ništa protiv web kupovine, ali ovo bih prvo voljela opipati i uživo doživjeti prije negoli kupim)?
Ili ako je netko naručivao s gorespomenute stranice, kakva su vam iskustva?
Blackie, ima u Novom mestu u Sloveniji, shopping centar Qulandia, odmah nakon istočnog izlaza s autoputa. U njemu u sred hodinka štand ima jedan mali proizvođač žitarica, tamo kupujem proso, heljdu i ječam... i oni imaju te jastuke.
Znam da nije blizu... ali ipak. :)
Gdje kupiti Winx školske torbe, velike, "na kotačiće" (da se mogu, onako, vući)??Prošle godine ih je bilo na svakom koraku, a ove...nigdje :-(
Ima Winx ruksak u Intersparu, ali nema na kotačiće.
nahla i beti3 ....hvala pogledat ću!!!
Pročitala sam da netko traži gdje kupiti Flexa curičasti krevet i vidjela sam u Lesnini ( u Rijeci) ovakav na akciji za 1099,00 kuna:
http://www.google.hr/imgres?q=flexa+...t:429,r:4,s:56
trenutno je na Povoljno.hr 50% popusta na heljdin jastuk
http://www.povoljno.hr/aktivne-ponude/
Ovo je stvarno povoljno, budući da sam ja svoj platila 300,00 kn.
(Kupljen u Zagrebu prije cca 2 god.; dućan s posteljinom u ulici koja vodi od Trga prema katedrali)
Adrijana, hvala na infu, ovo je fakat dobra ponuda. Čak i da jastuk ne zadovolji očekivanja, manji je bed bacit 140 kn u vjetar nego duplo više.
Teica, čekirat ću i taj dućan (Bakačeva?).
Reci, molim te, kako si zadovoljna svojim jastukom, jel stvarno takva blagodat?
Sad nemam vremena za elaborirati, ali ukratko: moja mama ima isto jastuk od heljd.pahuljica
i meni je njen bolji od mog!
Zašto - ne znam.
Kupila je od drugog proizvođača, ali isto je slovenski.
Ja sam sa svojim zadovoljna - mislim da bih bila još zadovoljnija kad bih pronašla originalnu jastučnicu (u Zemlju propala...)
Po mom iskustvu, nije čudotvoran u smislu da rješava probleme gornjeg dijela kralježnice kako su u oglasu naveli.
Ali, ponavljam, mamin je bolji!!!
Ako želiš, pitat ću je navečer od koje firme je kupila.
Dobro :) ?
Ja sam spavala na nekoliko jastučnica s raznim "zrnjem" i najviše mi se svidio frendicin, kupljen u Njemačkoj, iamo je deblju jastučnicu, pa su ljuskice manje šuškale. Ne znam što je bilo unutra, heljda nije.
Dobro ;o)
Thnx, cure.
Gdje kupiti kuharski konac, onaj kojim se vežu npr. punjeni, rolani odresci i sl.? Ima u Kauflandu, Mercatoru i sličnim centrima?
Da li netko zna gdje se mogu kupiti igračke Angry birds?Hvala.
Da li netko zna koliko košta parika roga na Zelenoj tržnici Žitnjak?
U trgovinama su po 4.99 kn (najniža cijena). Da li je netko vidio po nižoj?
Da li će cijena biti niža ili ste vi već svoju zimnicu spremile? Bojim se da cijena ne skoči a ja kao čekam da padne :)
na dolcu i na trešnjevci će biti, ako već nije, 3 kg 10 kn, kao i za sve drugo
It tvojih usta u božje uši, ali bojim se da će ove godine zbog suše povrće biti jako skupo... Ja sam lani platila rog u vrećama po 2 ili 2,5 kn (ne sjećam se više, naletjela popodne slučajno) i bila sam zadovoljna. Ove godine još nisam ni počela tražiti jer je bilo tak vruće da mi nije padalo na pamet baviti se ajvarom.
Nisam napisala - na zelenoj tržnici obično kupujem.
pa meni ajvar ne pada napamet još barem dva tjedna
Ako tako stvarno budu cijene to će biti savršeno. Ni meni ne pada ajvar na pamet još neko vrijeme, ali meni cijene igraju jako veliku ulogu tako da one diktiraju kada što spremam za zimu.
Ima li neka dobra duša koja bi mi poslala pp kada na zelenoj tržnici budu ovako niske cijene paprike. S obzirom da sam na drugom kraju grada i da idem jedino po papriku a stvarno imam do tamo cijeli grad za odvoziti bila bi jaaakkkooo zahvalna.
Isto vrijedi i za dolac i trešnjevku, to mi je čak i bliže... Hvala puno, puno
Ja inače cijene za zelenu pratim ovdje: http://www.tisup.mps.hr/2/default.asp?veletrznicaid=5
Edit: treba kliknuti gore lijevo na Zelenu tržnicu. Cijene kasne, ali okvirno se može vidjeti generalno kretanje.
Mi imamo jedan heljdin i odličan nam je. Odnosno mužu. Kupili smo ga jer je imao velikih problema sa znojenjem, jastuci bi ujutro bili posve mokri. Osim što je riješio problem znojenja, ne hrče više tak jako kao prije. I veli da bolje spava. Ja mu ga ponekad uzmem i super mi je. Samo se treba naviknuti na šuškanje ljuskica heljde, ali to nije uopće problem. ;)
Kupili smo ga za 200 i nešto kn u ljekarni blizu trešnjevačkog, slijeva kad se krene od tržnice prema Selskoj, na uglu s Dobojskom.