nera, :love2:
Printable View
nera, :love2:
Bubili,ja sam imala mislim sl. problem,nakon transfera i par dana korištenja utrića(vaginalno)dobila sam lagani svrab,malo peckanja,uglavno simptomi infekcije.Nisam išla do ginića,jer mislim da mi ne bi bio ništa pametniji od mene8-)kupila sam si canesten vag.kremu i mazala 4-5 dana i prošlo!Naravno,da nije prošlo otišla bih do ginića!Nekako si nisam htjela priuštiti pregled bar dok ne vidim betu!
Ja s uzv ..vidi se gastacijska vrecica i nazire se EO...nista drugo nije rekao znaci sve je ok a ja se nisma sjetila ni pitati guzva je bila ko na kolodvoru
6 studenata je bilo iz dr a ja tamo se raširila:lol: ko da je proljeće pa radim pozdrav suncu hihihiihhi Ali ok nisam ni mogla misliti na neku neugodnost već sma ja navikla Sam nek je bebica ok mogu ja i gola po čekaonici:-)
U ponedeljak će biti 7+2 i moram ponovno doći
još i ovdje da prijavim,
moja beta danas 16.dnt dvodnevnih embria iznosi 1529,
preksutra opet gore da vidimo jel se pravilno dupla...
Sezen bravo, čestitam
Bubili baš sam ti i ja mislila reći da pokušaš sa canestenom makar izvana namaži, vjerojatno je candida u pitanju! To ti često zna doći nakon učestalog korištenja uložaka.
frodojako mi je zao,nadam se drugi put boljoj sreci!!!!jako mi je zao
seznamcestitam puno.
moja beta na 17 dan iznosi 2969.jos sebi nikako nemogu doc
kockica. sezen :-D:-D:-D
kockica, sezen bravo:-D
:klap: čestitam svim curama na visokim betama :-D
jedno pitanje... jučer sam imala dosta jak pritisak u donjem dijelu trbuha, a danas 4dnt osjetim ko neko sitno bockanje... jel to samo od utrogestana ili bi moglo biti da se mrvice primaju.....
kockica, sezen cestitam :-D:-D
frodo zao mi je :love2:
to bi ti mogla biti implatacija!!!!!!!!!!!:-D
Malena 19 hvala ti puno... Tako si draga. Još malo pa ćemo sve znati... Sutra će brzo proći, a onda ...trenutak istine:) Bitno je da one napasti koja me toliko puta rasplakala u ove zadnje 2 godine još uvijek nema...iako stalno mislim da će odnekud:) To su ti godine navike:lol:
meni danas isto 4dnt, jučer me patili da nazovem to kao nekakvi blagi menstrualni bolovi i onako općenita neka neugoda u cijeloj zdjelici, a danas pikanje nekakvo tu i tamo u maternici, nekoliko puta sam čak imala i osjećaj kao da mi se nešto nasloni na mjehur, uglavnom ako miirujem i gledam tv ništa ne osjetim, ali čim se malo pomrdam ili ustanem osjetim tako neko pikanje...e pa sad nadam se da je implantacija u pitanju u oba slučaja :-D
hvala svima na pomoći
svim novim trudnicama želim:-D
cure hvala na čestitkama!
ja naravno sada u strahu od druge bete:)
kockica:-D:-D:sezen:-D:-D:
Jaoj cure jako sam sretna zbog vas, takve vijesti nas drže da idemo dalje....
meni danas 5 dnt i osjećam se točno onako kao pred mengu, maternica i jajnici bole na isti način i istim intenzitetom kao i svaki mjesec, tako da polako gubim nadu u happy end, sinoć me počelo boliti kad sam legla i takva me neopisiva depra i tuga obuzela onak odjednom, pa sam bila tužna dok nisam zaspala...danas sam psihički malo bolje. Kako je vama ostalima koje ste u očekivanju bete?
ne biti tužna :love2:
mene je danas par puta nešto presjeklo dole.... i urin mi je promijenio boju od sinoć, malo sam čitala i to može biti simptom trudnoće i piše da treba više tekućine piti (iako sam cijelo jutro na čajevima i vodi tad da ne znam koliko još da pijem :mrgreen:)
trudna sam dok beta ili test ne dokažu drugačije i uživam u tome i malo iskorištavam dragog da me pazi i mazi 8-) i što je najsmješnije uopće mi se ne žuri ići vaditi betu.... ići ću ravno na dan kad mi je doktor rekao.
tak da NerdyD uživaj i ne opterećuje se previše... mnoge cure nisu imale nikakve simptome a u potpisu im stoje lijepe bete :yes:
5dnt??? Hm, miriše mi fino! Možda implantacija??? Sretno!!!
NerdY draga,iscekivanje do bete je najgore,a onda je iscekivanje hoce li se beta pravilno duplati,pa hoce li srce prokucati,pa onda svaki UZ i to je valjda tako,kad jednom pocnes stalno nesto cekas,ali ce se isplatiti.Ne zamaraj se sa simptomima jer je to sve individualno.Ima ovdje cura koje su imale simptome trudnoce i svi smo navijali i nadali se da ce beta biti pozitivna,pa nismo mogli da vjerujemo kad je bila 0 ili neka glupa decimala.Samo polako,dan po dan i proci ce tih 10 dana brzo.Test mozes uraditi 11dnt ako ti je dugo cekati za betu do 15-og dana i duze.
krasne ste, malo ste me umirile, danas mi je skroz dobro...al sinoć nije baš bilo, pa da vas priupitam nešto. Uhvatila me takva neopisiva glavobolja da vam ne mogu opisati, takvu glavobolju već dugo nisam imala, legla sam negdje navečer oko pola 9 u nadi da ću zaspati samo da me prestane bolit. Kad sam legla počela sam se preznojavati od boli. Jel smijemo uzimati bilo kakvu tabletu protiv bolova ako me uhvati opet. Inače imam migrene pa znam popiti dva neofena forte legnem i smanji se malo, ali nisam se usudila ništa popiti jučer.
NerdyD, za glavobolju smiješ popiti Lupocet, Lekadol i slične analgetike (paracetamol).
sretno cure svima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike tete bete!
Evo i da ovdje javim, moja beta 16 dnt iznosi 431,8.... Jel to normalno? Nekako mi se čini niska...
Ma beta ti je ok, samo nek se za 2 dana lijepo izdupla, i super! Ne brini! I da, čestitam!!! Bravo!
Cestitam i ja:-D i ne brini,sad je najvaznije da se pravilno dupla
destiny čestitam, super je beta , i evo malo za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo za VV!
čestitam! moja se danas poduplala:-D
Hvala vam cure! Hvala na podršci! Ovo će mi biti najteže čekanje... A stalno nešto čekam...
Destiny,sezen, čestitam curke i veselim se sa vama!! :-D
(sve si mislim da se preselim na VV...)
bab, kako tvoje mrvičice, jel znaš šta? :-)
uglavnom, sretno svima kojima to treba!
sanja001, jel kod tebe ima lijepih novosti? :-)
Kockica,malena19, hvala :-)
svima :bye:
Kad vidim ove lijepe tete bete koje su se zaredale zadnjih par dana budem sva happy i nestrpljiva da se i ja pridruzim sa nekom lijepom cifrom :-)
Nego.... imama ja i jedno pitanje:-) ovo mi je bio prvi transfer i prvo koristenje utrica, pa me zanima dali je moguce da me od utrica (.)(.) jako bole i da su ko kamen tvrde i za cijeli broj se povecale? Ili se mozda mogu nadati da se i kod mene u pecnici nesto kuha:-)
Utrogestan sam jedino bila koristila da odgodim mengu prije postupka zbog puta 2x2 dnevno oralno i taj put nisam imala nikakvih slicnih pojava. danas mi je 6dnt
Čestitam jeeeeeeeijeijeijei :-D :-D :-D :-D to su tako lijepe vijesti i nek se bete samo duplaju a male mrvice nek rastu :klap:
Meni danas 7 dnt, (.)(.) više ne bole, opustile se malo i nemam nikakvih simptoma, osim učestalih glavobolja, temp mi je i dalje oko 37 stalno i malo sam nervozna, al to je od svog tog čekanja i življenja u neznanju. Nekako sam se pouzdavala u (.)(.) da bi moglo bit nešto, a sad me i one izdaše hahahahah.