Ipak ce mi trebati duphastone pa ako he kojoj ostalo neka mi javi na pp :) bila bih jako zahvalna :D
Printable View
Ipak ce mi trebati duphastone pa ako he kojoj ostalo neka mi javi na pp :) bila bih jako zahvalna :D
Pa duphiće inače bez problema piše ginekolog. Mene više niti ne pita za što, čim kažem da ih trebam opet :-)
Ako imaš što od nekog drugog doktora, samo pokažeš socijalcu, i ne bi trebalo biti problema
ja zicam lijekove preko foruma bez obzira na to sto idu na recept jer mi je onda savjest cista da se lijekovi ne gomilaju po ladicama i kasnije zavrse u smecu. stedim drzavi, jelte :lol:
Ma problem je u tome sto mi je mpo dr rekao neka ih pijem opet kao sto sam vec pila od 11-25dc (ja cu nakon O jer ju meni ometa tako) ALI nije napisao na nalazu i sad ne znam dal ce mi ovaj moj dat recept jer je malko skrt sa svime pa pitam ak ima koja da ne propadne.. Ak mi da nitko sretniji od mene :)
meni moja duphastone daje telefonski jer zna da mi trebaju kad god nisam u postupku...
A nis javim se onda ak mi ne bude dao :lol: a jel mogu ja to kupit bez recepta?
mislim da se duphaston nadoplacuje i uz recept, tj 95% sam sigurna, a bez recepta nisam sigurna dal ce ti dati.
Da nadoplacuje se 100% jer sam u 12om platila :) ajhh zicat cu ga..
tražim femaru i dalje, pa ako tko ima.................
Molim ako netko ima suprefact sprej,brevactide ili merionale pliz javite se...idemo u 12.pokusaj i sve mi treba...unaprijed hvala i sretno svima
Duphaston se doplaćuje 27 kn.
Za one koje moraju kupovat femaru, sad je 615 kn / 30 komada (prije 950 kn).
poklanjam 2 dekapeptila (11/2023) i 6 gonala (05/2013)
mogu ja gonale?
Imam 1 gonal 75 iu
Njuskalica,poslala sam ti PP
Rado bih udomila 10 tabletica Lydinette 30 (jednu kutiju sam kupila ali mi neće biti dovoljna).Unaprijed zahvaljujem!
poklanjam:
- DECORTIN 5 - 6 tableta rok do.07/13.
- ASPIRIN PROTECT 100 MG - 14 tableta rok di 09/15.
-UTROGESTAN 100 MG - 22 tableta ALI ROK JE ISTEKAO 02/13. neki kažu da još vrijedi pa.....
molim pitanja na PP i samo Osijek dolazi u obzir.
Poklanjam 10 tabletica Femare. Rok trajanja do 2015.
Delfin ako nisu udomljeni ja bi ih rado uzels.
Poklanjam još uvijek utrogestane,estrofem 2mg,folicin!:-)
Evo sve podjeljeno u dobre ruke!:-)
Meni bi trebali gonal i decapeptil, imaš li ih još?
Hvala
Femara otisla.
falit ce mi 2 table duphastona da se pokrijem do jeseni, ima netko ostatke?
Hitno molim tko ima Folacin?! Imam genijalnog dr. do 31.12. na zamjeni dok se moja ne vrati s porodiljnog, pretrage su pokazale da mi je potreban, a on kaže da su vrijednosti granične i ne želi napisati recept (nažalost, nemam to napismeno od privatnika, samo uputu telefonski :( )
Pliiiz, tko ima, molim pp jer sam rijetko ovdje...
Hvala!!! :kiss:
bubi imam ti i ja duphastone...a zašto i ja tek sad vidim tvoj post? javi mi se na pp
Onda ako jos kome treba neka se javi...
IDEM NA POSTUPAK MPO . TREBALA BI AKO NETKO IMA MENOPUR I DECAPEPTIL. Hvala.
Ako još imaš lijekove, javljam se i unaprijed hvala.
Pozdrav svima. Imam 1 cetrotide (rok 10/2013) kojeg bih mijenjala za gonale ili decapeptile. Možete poslati pp
curke moje dali ima koja da joj je ostalo DHEA -tabletice meni će faliti nekih desetak ciklus malo se rastegnuo pa da ne kupujem novu bočicu,hvala
Ako su decapeptili aktualni još, rado bi ih udomila Hvala.
Jel može decapeptil?
Imam molbicu im li netko viška Lydinette 30 moj gin otišao na god a ja bih mogla uskoro dobit mengu pa ak ima netko bila bih zahvalna!:-)