već je napisano sve za konzum :)
cure bile ste brže :klap:
Printable View
već je napisano sve za konzum :)
cure bile ste brže :klap:
Hvala! U Avenue M. je nemaju, sad ću zvati i Črnomerec! :)
Jel je netko vidio da li u Konzumu ima Minis laptop?
i laptop u o2p
Znam, ima i u Plodinama i Merkatoru, ali ja bi onaj sa 30% popusta. :lol:
danas u konzumu i mercatoru 30% sniženje na sve igračke!!!
U Merkatoru sam nedavno digla halabuku, jer uz kupon iz 24 sata nisam mogla kupiti laptop na sniženju. Samo pitam, ako netko slučajno zna, jel negdje ima taj laptop na sniženju. Nije mi hitno, nije za Božić (već za rođendan u siječnju), ali rado bi upiknula na sniženju. :-)
toliko o popustu na legiće u konzumu:
sad sam zvala sebi najbliži super konzum i kažu mi da nemaju ništa od legića
ja mislim da imaju, ali skriveno od kupaca u skladištu dok ne prođe akcija
Na Črnomercu, u u Superkonzumu su jutros imali pristojno legića.
Evo obišla Konzume u Dugom Selu i Brckovljanima (za nas dislocirane 8-)):
izbor je dobar, od Legića ima onaj veliki žuti kamion i još ponešto.
U Brckovljanima ima onaj veliki Minis konjić i dosta igara, ali laptopa, naravno nema.
Uzela sam par sitnica koje mi još nedostaju. I dalje čekam neko novo sniženje.
:-)
Evo ja kupila u Mercatoru zhu-zhu hrčke na sniženju 30% :-D
Hvala vam na info.
evo i mene s info-konzum ima isto minis igru-105 kn ispadne, hrčak zu zu 69 kn, hrčak s kućicom 125 kn..
onaj konj Minis je na popustu u dmovoj knjizici za 50 kn.popust 25%!znam da ga je netko trazio
cure, jel mislite na minis igru koja uključuje više malih konjića ili baš na velikog rozog konja koji priča ili štaveć?
Danas u Konzumu na Črnomercu kupila sam "Minis - utrka u čarobni svijet" za 105 kn (a kaj je unutra ne znam, vidjet ćemo kad donese Djed Mraz u subotu ujutro :) ). Vidjela sam da je bilo i poprilično legića. Sad mi krivo da nisam uzela i one hrčke (nisam ih doduše ni tražila), a trebat će mi za ročkas u siječnju. Hvala babyboys na info za Črnomerec!
u utrci konja je cd s igricom koja je odlična, 10 konjića i podloga za igranje (tipa čovječe ne ljuti se)
u KTC-u do 31.12. popust na igračke 30%
zna li netko traje li negdje popust na namještaj u Zagrebu?
Na trosjede, kuhinjske stolove itd....
u cc1 počela prva sniženja, vidjela na netu neki dan
Da li netko ide na rasprodaju u H&M ovaj tjedan,Slovenija?Još nikada nisam bila ciljano u Sloveniji pa ne znam kuda je najbolje ići i gdje je najbolji izbor za klince?Cure,pomoć....
Za one koji čekaju sniženje za Weight loss package .... javila mi je frendica da je ovdje samo 10$! http://lidija14555.eliteweightlosspackage.com/ .... ona je za to čula kad je bila u Kanadi ... probala i napravila čudo od sebe ... kad se nakon 45 dana vratila, bila je duplo manja ... pa ako netko želi ... neka proba ... i neka javi da li je uspjela ...
Da li je počelo sniženje u Alpini?
Prenatal -40%
prenatal u west gate-u (danas) -60 % na odjecu i obucu. to je ujedno i ujedno jedino PRAVO snizenje tamo. sve je ostalo jos oko 30 %
jucer u AC snizenja u svim ducanima. Svecanu haljinu ubila za 129kn 8-)
king cross mango, tezenis ima li sniženja 50%-tnih (barem)?
benetton počeo sa sniženjima!
ne znam je li baš on topic, ali vidim da ste upoznati/e sa sniženjima. trebam otići po neke poklone pa ne znam je li bolje otići do West Gatea ili do Arene?
nisam bila ni u jednom otkad su počela sniženja, ali sam zapazila kad sam bila u Areni da imaju puno trgovina s robom za klince
čini mi se da Arena inače okuplja malo skuplje trgovine od West Gate-a
zna li netko ima li kakvih sniženja u gapu u arena centru?
treba mi baš određena stvar za poklon
tako ću i napravit, nazvat ću ih i pitat za artikl koji me zanima
Curke jel netko zna koliko su sada dječje taice za curke u Zari?
I one tanje i one deblje, trebala bi veličine 2-3.g, help!