Ej Cannisa evo da se ne ponavljam pa citiram samu sebe..........Baš me zanima kako će to s ljekovima sad ići, nemam pojma, nadam se na bolje, jer gore nam ne treba....
Printable View
Hvala Šniki, pročitala sam tvoj post i vidm da se samo tako kratko leži. Pa znači da ja mogu ići doma isti dan , da mi zapravo i ne treba smještaj....dal se smije putovati odmah nakon ET?
Pa nećeš ti voziti, jel tak, onda se ti fino izvališ i uživaš, mislim da je to ok.....pa ja sam poslije i šetala i sve normalno, nemoj se samo zatvoriti u kuću i ležati jer ti to nema nikakve veze, samo polako, ne raditi kućanske poslove, sve to može i zna dragi i opustiti se....
nema ležanja, odmah te ispraše u čekaonicu, čekaš otpusno pismo i možeš doma.
i meni je puno bolje bilo kad si mogao malo leć i odahnit.
Ma ne neću ja voziti...ma meni bolje da idem doma odmah. Ne volim bit dugo u bolnici. Da moram ležati 2 tjedna do bete, mislim doma pukla bi. Ja sam poslije innseminacije taj dan odmarala, drugi dan sve normalno, samo bez dizanja teških stvari i tako , onda mislim da je i ovo nekako slično.
cure moje drage........
H2O sva sam se najezila....
andreja i sniki bas ste sretnice,,,uzivajte .....
kiara sretno sutra
sivka sve c ebiti ok,,eto cure su te utjesile,
svim ostalm curama velika pusa.........ja cekam mengu pa da pocnem sa femarom.a mozda i ne dobijem.....imala sam folikule ....nadam se i js u njima.....u ponedeljak me jako bolilo ,,valjda su pucali i nadam se trudnoci prirodno...........
crvenkapica draga onda ću ~~~~~~~~~~~~~da upali kućna radinost, jer to je ono najslađe.....( ja se nikada tome nisam mogla nadati jer mi je endometrioza totalno uništila jajovode pa eto, nije imalo smisla!!!!!!)
Evo da i ja zavibriram za ~~~~~~~~~~~~~kućnu radinost
Kod nas slična situacija, čekamo postupak....a jučer 14 dc, lh pozitivan i to ajme, a boljelo me cijeli dan.
Cure drage evo i mene malo sa novim vijestima....danas bili na uzv i hvala Bogu sve je ok, sad smo 16tj. i najvjerojatnije su curica i dečko, ma preeedivno nešto... tako su već karakterno različiti, dečkić vrlo živahan sa otvorenim dlanovima lamata okolo a curica sva mazasta sa zatvorenim šakicama oko lica nešto maše..
svim curama u postupcima puno, puno sreće i i što prije mali :angel:!!!!
p.s. andreja ja sam ti ono obavila i danas ti šaljem poštom!!!
:zaljubljen:
Šniki bitni da je sve ok,bitno je da nam dečica budu živa i zdrava! Sivka žao mi je,no brzo će ponovni postupak. svim ostalim trudilicama šaljem zagrljaje!
Ja se osjećam kao da idem prvi puta u postupak. Sve sam zaboravila! Uf!
Kolike veličine trebaju biti folikuli da bi taj dan išla štoperica???
I Koji je zadnji dan stimulacije? Zajedno sa štopericom?
da kiara ...nisam ga radila ....bio je odgođen radi pretankog endometrija svega 2.5mm
pisala sam o tome.......ali opet se nadam prirodno jer tj dana poslije pucaju tek....reko mozda se za tj, dana podebljao bar do 7mm....moguce zar ne?
a te LH nisam ni kupila jbg,zaboravita,tj.nemam ih uopce u svom gradu :(........
:-( Cure pomoć, jajnik lijevi koji je punktiran me boli ko luuuud! Jeli to normalno? pa nakon prve punkcije ništa pogotovo ne dan poslije...skoro pa ni hodati nemogu, na poslu sam bila koma....
sivka to ti je normalno,i mene je lijevi bolio sad nakon zadnje punkcije i to tjedan dana. došla sam na transfer a ono jajnik boli ko lud. dr.T mi ga je pregledala i rekla da je sve ok,mozda su ga kod punk.morali malo kopati,ali da to nije ništ strašno. i prošlo je nako 7 dana. morala bi malo odležati i odmoriti.
hvala andreja očito ga je kopal jer ovu punkciju ću pamtiti jedno vrijeme... odmora nema jer radim ful do dana kad moram popiti prvi klomifen.... pa onda bolovanje jedva sam dogovorila sa cjenjenom gđom Š.
odi samo na bolovanje,ja sam ti iskoristila sve moguće varijante bolovanja,srećom pa mi je dr. išao na ruku. uvijek sam bila na bolovanju od prvog dana pikanja pa sve do bete.a kako i nebi i sama znaš kak je raditi u mojoj firmi.
nije dr, problem nek šefica!
Ej vinalina nisam ti sigurna za veličinu folikula, mislim negdje do 22, ( nisam totalka ziher) a zadnji dan stimulacije i decapeptyla ti je na dan štoperice..napiše on to sve.....kakva je situacija sad?? Mislim u kojoj si fazi?
Šniki danas primam samo štopericu!!! Nemam Gonala F. Danas su mi 18 mm
I tak u nedjelju punkcija BEZ ANESTEZIJE!!!!!!!!!!!!!!!!! UMRIJET ĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaa jel vidiš ti to, nema tu pravila.....ma da....ja sam gledala po svojim papirima i taj vodeći folikul mi je bio 21....a ostali manji, a čak je 6 js dobiveno.......očito je to to kod tebe, pa super, znači nedjelja je tvoj dan, nije ti to loše, nema gužve, buš se mogla izvaliti malo.....Koliko je folikula, mislim sigurno nije puno kad je bez anestezije.....nemoj se bedirati, brzo bu gotovo, popij normabel i nekaj protiv bolova......držat ću figice za tebe da sve buuuuuzo prođe!!!!
Ima puuuno folikula. Kada sam pitala koliko ih je, okrenula mi je uzv i rekla gledajte i tak je išla po jajniku, vamo tamo. Onak nabrzaka, odokativno bih rekla da ih je na tom jajniku 10 - 13. Možda se varam. Drugi mi nije niti pokazala. Sve me boli, potrošila sam 27 Gonala.
Sestra je rekla da su naručili aparat za anest. ali da dok ne dođe NITKO ju nebude primio. Baš nitko, bez obzira na brojno stanje. ( Makar se ja nisam makla sa šaltera, jer me već bilo prpa, pa je na koncu rekla da mi bude s odjela donijela coctail, ono kaj ide u venu, a onda se osjećaš kao da si popio 3 litre rakije.)
Pa i to je nekaj, mene rakija odmah ušlagira,ono niš ne osjećam:lol:malo šale nije na odmet.....o pa tebe su nafilali fino vidim....:lol:bude to dobar koktel!!!!!
curke s SD, trebam info:
treba li se naručivati za vađenje hormona na SD i koliko se čekaju nalazi?! Danke!
Ne, tam samo dođeš u lab i to je to... nalazi ti budu kroz tjedan dana, ali dosta često se čeka i duže kad nemaju kontrasta, ali to ti napomenu, koliko sam ja skužila najčešće pred kraj mjeseca......ja ti preporučam Vinogradsku jer su najbolji za to, par puta su mi na SD ispali koma nalazi, pa sam provjeravala kod privatnog laba i u Vin i tamo je sve bilo ok.....Doduše za Vin se moraš naručivati, ali ako kažeš da si u ivf postupku i da je dosta hitno i tak malo zašprehaš teticu onda te naruči prije!!!!
Ksena,
obavezno prije provjeri dali imaju reagansa za hormone koje trebas jer se cesto desi da ih nemaju. al mozes im se najavit pa ce ti narucit :-)
curke moje,danas bila folikulometrija 8.dc. nigdje ničega...:-(u ponedjeljak ponovno..
Baš sam htjela pitati te kak je bilo! Pa to ne znači da neće nekaj biti, ili....aaaa jooooj
kiara :love2:
Cure samo da vam se prijavim! Od danas sam na klomifenu slijedećih 5 dana 2x1 i u četvrtak prva folikulometrija!! Kako piti klomifen 2 odjednom ili 1 ujutro, a drugu navečer?
to ti je 2x1, jedna ujutro,druga navečer.
hvala draga. Nisam bila na čisto obzirom da sam vidjela svakakvih kombinacija na forumu.
Cure ja bih od sutra trebala biti na decapeptyilu (1 ampula) i na gonalu (3 ampule)...kako si ja to dajem....decapeptyil sam uzimala na večer...jel sutra mogu uzeti i decapeptyil i gonal istovremeno...prvo dec.. i odmah gonal...valjda će te shvatitit što sam htjela pitati...tnx, tnx?????
Ja sam si u isto vrijeme davala i jedno i drugo. Gonal i Dec.
Pogledaj na temi supresija i stimulacija.
Mislim da je bitno da je u ISTO vrijeme.
Daješ si u bušeka? Onda s jedne strane jedno, s druge drugo i mijenjaš svaki dan.
vinalina sretno sutra......sve bu ok!!
Punkcija uspješna, odlična, sva sam bila haj...
11 Jaja .
Vinalina hvala, hvala na informacijama...tako sam i napravila večeras....jooooj cure kako sam nabrijana pozitivno....:-D:-D:-D:-D.....drž te se curke
Bravo za tetu s jajcima!!!! Super, kaj sutra zoveš da vidiš kad bu ET??? Juhuhu