Ispravak netocnog navoda :lol:
+17 kg
Kaze vaga prije dvije minute
Apsu, stizem te :mrgreen:
Printable View
27+3 tt= +8 kg za sad.
29 tj dobila 12 kg
+12 kg 35 tjedan okrugao, za 15 minuta :-D. Dragi misli da licim na Obeliksa... Mislim, "odakle ti pravo i da mislis"
Meni je rekao danas da mu izgledam "kompaktno", mala i sa sirokim trbuhom :D
Inace sam 160cm visoka, za sad sam dobila nekih 8kila,nisam sigurna tocno.
Moj kaze da sam sva voluminozna :lol:
Mislim, to je rekao vec davno
Sad me samo pita: jel ti tesko vec? :mrgreen:
36+6 tt i + 18 kg
...al me krenulo :mrgreen:
ja sam na zadnjem pregledu ipak malo stala - 31tt +12kg
tako da moooožda ipak bude kao i u prve dvije - sveukupno 16kg
29 tt +8 za sad ali sam pocela sa 70 kg.
Mene blagdani već dotukli, a tek je stara godina..:scared: Ugl. krenula sam sa 57 kg i bila baš ponosna jer sam u navršenom 30 tt imala ''samo'' 10kg viška, a kad ono Badnjak, Božić, bla, bla i jučer ujutro natašte 70,5 kg :-o (+13,5 kg), dakle 3,5 kg u 10 dana.
Ali to čak nije problem, problem je što ja ne mogu prestati jesti - slatko, slano, samo daj...A inače nisam bila baš neki izjelica, čak ni u trudnoći. Sad samo gledam gdje mogu nešto pojesti. Što da radim?
Jedi :mrgreen:
Ja jedem i nije mi zao :-)
Kaj je najbolje, ne izgledam debelo, skoro sve je u trbuhu (tako mi kazu, a i dalje sam si zgodna trudnica :lol: )
Peony,da da "ponos" nestane oko 31-32 t. :-D...srecom raste i stomak pa sve drugo izgleda "maleno"... priroda se pobrine i za "opticku varku" ;-).
ja sam dobila 15+ i svejedno su me za*ebavali u rodilištu da sam previše dobila jer sam ušla s 10+ u trudnoću 8-) sad sam isto kao i prije,sve ošlo...
Uf, da mi je vidjeti da mi netko nesto kaze...al bi se lijepo proveo :storma:
Ja bi voljela da neko nesto kaze al bice da se boje kad me vide :-D hihiii...dobro pretjerujem ali sa obzirom da licim na Obeliksa...sta reci.
Ma gle, da to uzrokuje probleme bebi ili meni, bila bi ja na 1800 cal
Ovako...
Bila danas na pregledu, dobro da mi slabo nije došlo 4kg u 3 tjedna uffff... 25 tjedana +9kg.
Ja sam na nekih +10 mozda +11
nisam sigurna
od blagdana....bila na +9 zadnjih dva mjeseca
a sad isto bi pojela slona..ovi blagdani samo otvore apetit
31tt s +8kg.
Za šest tjedana možda :)
25tt i tješim se 0+ ,al sad kad krenu kile bit će veselo
Anđeo, jesi sigurna da nam nisi krvnu grupu napisala? :-o
:lol: nisam nisam,samo ja ti imam prekomjernu tt pa ne bi niti smjela kg dobiti,ali nema šanse vidim da budu sad išle gore,niti se ne zamaram
40+5 = 24kg u plusu.. Ubilo me ovo božićno vrijeme..
Apsu, gdje su tebi te 24 kile? Na trbušastoj temi se to nigdje ne vidi! :sherlock:
Ne vidim ni ja di su.. Za sad! :mrgreen: vidjet cu nakon poroda koliko ce otic a koliko cu morat skidat :roll:
Ja sam se udebljala Bože sačuvaj. 20. (ili 21, imam 2 termina) tjedan i već 10 kg u plusu:cry: Recite mi da ima nade za mene ako sad zaustavim žderanje :cry:
Apsu :-P
Je, mozda je sto su prosli blagdani...
Apsu, još si tu! :ulje: :)
Ma mene ce to samo uhvatit iz vedra neba i za pola sata cu rodit :) ( i onda se vjerojatno probudit zatvorenija nego prije :mrgreen: )