Gdje kupiti Leg magic?
U Top Shopu ih više nema. Nigdje ih ne nađem:-(
Help,ja bi vježbala.
Printable View
Gdje kupiti Leg magic?
U Top Shopu ih više nema. Nigdje ih ne nađem:-(
Help,ja bi vježbala.
Da li je itko vidio plišance Pepe Pig, ali one veće? U One2play kažu da imaju samo manje i da ne znaju da li će i kada dobivati veće. Znam da ih je prije bilo čak i u Konzumu za kupiti, ali sada ih nigdje ne nalazim.
njuškalo - trenutno ih ima 22 u ponudi
Daj vidi u Intersparu za leg magic. Imaju topshop kutak, mozda nadjes i to...
I u Baumaxu je svojevremeno bio Topshop kutak
Tnx ljudi. Pogledati ću.
tigra iz Winie pua e kad bi to znala napisat, ali htjela bi da ima feder na repu pa da može skakat ko u crtiću,imali to gdje???
Gdje kupiti zvončiće (vjetrena zvona- Wind Chime) (ili naručiti preko neta - nedavno sam vidjela da neka naša firma to isporučuje ali sam izgubila adresu). Želim da budu baš originalne - da zahtjevaju standarde feng-shuia, znači šuplje cijevi i tako to, ko razumije što trebam - molim pomoć. Znam da ima za naručiti preko Amazona i sl. ali ja sam za to pravi tutlek, ja bi odavde naručila ili.... kupila u dućanu. Ima za kupiti i po indijskim i kineskim šopovima ali pretpostavljam da nemaju pravilnu izradu - bitno je da su šuplje cijevi i da mogu birati broj cijevi.... pomoć! Tak si to želim....:-)
cure koje koristite jastuke od heljde, ako mozete napisati, od koje firme imate i gdje ste kupile.
na sto bi trebala posebno obratiti paznju kod kupovine? puniji ili poluprazan? kakve jastucnice?
hvala :)
gdje kupiti ona drvena, lijepa i šarena slova? Stavila bi ih na vrata sobe malcu.Znate na što mislim,napisala bi njegovo ime na vratima.
Mislim da ima u Woody shopu u Tkalci. Try google, pisem s moba.
Mozaik knjiga, Garden mall.
Gdje povoljno kupiti STABILO EASYergo 1.4 - grafitnu olovku za dešnjake i kolika je otprilike cijena?
... svježe brusnice?
A zar nitko ne zna gdje ima vjetrenih zvončića (Wind Chimes)?
dilala si gledala u onom dučanu u zagrebačkoj nasuprot bile,na stanici autobusa Prečko
Ma u nikakvom dućanu nisam bila no morat ću potražiti.... ili naručiti. Mislila sam možda neko baš zna točno, no dobro....
gdi ima za kupiti pisanka D , ali po nižim cijenama, znači nekaj tipa lipa mil, ne trebamo licencirane. da potpunimo kolekciju, jer nam fali još cca 10 komada do kraja škole
a kolka je to cca cijena????
U Konzumu oko 3,5 kn.
Zaboravila sam Metro, tamo su uvijek najjeftinije.
Vidim u njihovom katalogu 2,2 kn.
gdje ovih dana kupiti male krastavce za zimnicu?kod mene na trznici samo neki ogromni.valjda sam zakasnila.
Gdje ima zakupiti dječjih priča na cd-u?
Onih što smo mi nekad slušali ...
Bilo je u Croatia Recordsu (prilično sam sigurna da ima i dalje), a imaš nešto i preko Tisak media centra (to možeš i naručit da ti dostave na tboj najbliži kiosk) - odi na nj. stranici na izdavači: croatia records, na 6. stranici sam naletila na prve, (ne da linkat), a vjerojatno i iza ima još
Tisak media centar, Narodne novine...
gdje kupiti cjedilo za posuđe, onako metalno, a da nije preskupo?
znam da je bilo u lidlu za 55kn, ali nisam uspjela kupiti, a sad već dugo to nisu imali u ponudi :(
zeku Felixa plišanog ili sl. - čitamo Pisma od Felixa i gledamo crtić i naravno jako je zgodan i htjeli bi jednog udomiti....
kako da vam podijelim ovaj topic da bude pregledniji? zagreb, pa sjever jug istok zapad hrvatske?:D
gdje kupiti teifoc brick set? One ciglice i set za zidanje kućice. Treba mi hitno za jedan rođendan :)