Nije mi rekao ništ osim da će biti malo sporije i da se vidimo u četvrtak
Printable View
Draga Tomislava, popij svoju kontracepciju i bit ćeš mirna...Nažalost, neke loše stvari se dešavaju baš kad ne treba, kao npr meni prošle godine, kad sam vanmaterično zatrudnila, i tako trudna došla na FET...što je najgore, dr. nije vidio VM i nastavio s FET-om...a to su nam bili zadnji embriji....
Zato, slušaj dr. i SRETNO!
eto cijela dvojba oko 2 ili 3js je završila tako što smo od tih pustih folikula dobili samo 2js, ipak se nisam pomladila
pirica, dva ali vrijedna, samo misli pozitivno. :-) Neka budu zdravi krasni blizančeki
Hej, zašto tako, pa daj vidi kod mene. Bila je samo jedna j.s. i oplodila se. Zašto se ne bi oplodile? To više što ideš na ICSI
Ej pirica.... kakve su to izjave!!!?
Očekujem 2 oplođene stanice i barem jednu bebu.
Sreno!
Sjeti se prve stimulacije. Molim te misli usmjeri na nešto pozitivno.
A zašto ne bi bile dobre kvalitete!?
pirice, danas samo lijepe vijesti za tebe!:heart:
pirice, cura koja je bila sa mnom na punkciji je prvi puta imala oko 15 folikula i ni jednu jedinu j.s. Ovaj put je imala 9 j.s. i sve tri su se oplodile, lijepo se dijelile i sad su mrvice na čuvanju kod mame. Kako je nama rekao dr. Kniewald, svaki ciklus je jedinstven, kao i svaka j.s. Nemoj se brinuti, pokušaj misliti pozitivno.
Jesi zvala gore da vidiš što se zbiva s mrvicama?
ValaMala imaš pp
pirica ~~~~~~~~
pirice i ti... odmah javi što je bilo
olodile su se
Jel ti rekao koliko ih se oplodilo i kako su velike?
super pirice, držim ti fige da se stanice dobro podijele!!!:klap:
i da nam za dva tjedna objaviš jedan veliki +!!!!:-D
Cure imam jedno pitanje? Klomifene sam prestala piti u nedjelju. Danas imam neki obilni, prozirni iscjedak. Ima li tko iskustva? Treba li to tako biti?
očito ovulacija nemogu pohvatati jel odrađen AIH?
Ako je ovulacija hoće(mozda preuranjena za sta nisi znala).Na tvom mjestu bih se još večeras (odmah) bacila na kućnu radinost nemozes po meni napraviti nikakvu stetu spermiji imaju vremena za "oporavak" do ponedjeljka ako nebude ovulacija a imas i opciju u ljakarnu po ovulacijske trakic(u)e i provjeri stanje.
Pa AIH će biti tek za 5 dana!!! inače se preporuča 3 dana pauziranja prije. samo se vi bacite na posaom pa da bude za svaki slučaj pokriveno.
Smiješ skroz do tada normalno. Ja bih na tvojem mjestu nazvala dr. A. i rekla mu za taj iscjedak. Možda te primi na pregled prije subote
Hvala cure, večeras se odmah bacam na posao s mužem. Dvoumim se da nazovem dr. ali ako se smijem sexati možda ga neću ni zvati.
A možda da ga stvarno nazoveš pa te ubaci već sutra na pregled??? ipak je doktor pa će bolje znat reć?? meni je bilo čudno kako te tek za subotu naručio za drugu folikulometriju, pošto se ti sve ok razvija (mislim a mene je za četvrtak, a kod mene se sporije razvija) a mislim da si rekla da inače imaš ovulacije oko 14 dana
moja šogi je imala ovulaciju sa sve 4 trudnoće 25-26 dan tako mi nije čudo ni da bude ranije.Ako imas ljekarnu blizu mozes kupiti trakicu za ovulaciju i otkloniti nedoumicu
eva133, ništa ne gubiš ako nazoveš doktora, može ti samo dati dobar savjet ili te doista pozvati na folikulometriju ranije
Kad smo kod te teme, za nas nema keksanja do bete, tako su rekli, pa eto, slušamo. A beta je daleeeekoooo:coffee:
Dakle da utvrdimo znanje, između folikulometrija, znači, smije se sexati. Da li se vi to prakticirali ili? Dr. ću sutra probati nazvati.