eeeeej super čestitam od srca....veliki kiss vam šaljem...
Printable View
eeeeej super čestitam od srca....veliki kiss vam šaljem...
eeeeej medeni super čestitam od srca....veliki kiss vam šaljem...i svim ostalim budučim mamama...
Anđeo ,danas je petak,jel bio pregled,beta?nestrpljivo očekujem dobre vijesti od tebe!!!!!
Sada konacno i ja mogu cestitati Seli!!!!!Bila sam jako nestrpljiva!!!
Draga zelim ti sve naj,naj,naj i da zajedno sjedimo na kavi i mazimo busice!!!!!
Cure imam problemčić. Pisala sam već 3 puta Mirni u PFC, ali mi se nitko ne javlja evo već 2 tjedna.
Da li znate o čemu je riječ? Glupo mi je zvati jer se neću sjetiti što sve moram pitati. Da pošaljem sms?
Moram znati kada planirati slijedeći postupak, koji lijekovi, koji nalazi, sve...
Linalena jesu li se tebi javili?
napiši si šalabahter i nazovi :)
kad je trebalo uvijek smo nazvali i stvar sređena...nema se što ustručavati, to je posao a znamo da su profesionalni...
PFC se deifinitivno doveo u gužvovitu situaciju kad stignu odgovarati samo curama koje su trenutno u postupku, a one kojima tek slijedi postupak stavljaju na čekanje...milivoj je napisao što ovi drugi trebaju napravit.
Ne, nisu mi se još javili i ajd recimo da mi je lakše kada vidim da se i drugima nisu javili
Al ja ne bi zvala, ipak nismo ni na konzultacijama bili. I kaj oni tamo fakat govore hrvatski?
Ma da tako ću i napraviti :mrgreen:
Ali ipak mislim da bi bilo u redu da mi samo kratko odgovore da su primili moj mail. Ja radim identičan posao u jednoj klinici, pa barem napišem ljudima da ću im se javiti tijekom tjedna, mjeseca...
I Mirna je prije tako radila, pa sam se sad malo zabrinula da im možda ne stižu moji mailovi.
Milivoj73 hvala na savjetu!
Odgovorili mi iz Pronatala, za konzultacije početkom 12og mjeseca
Sada čekam PFC, ajde javiteeeeee seeee
Što mislite da li idemo na konzultacije u obje klinike ili da se nekako opredijelimo za jednu, samo je pitanje kako??? Zapravo ići ćemo u obje ako ih možemo zbaviti u istom danu, što ovisi da li će muž morati raditi spermiogram kod njih???
Vidimo se na kavi pa ću štrajhati ogradicu za Pronatal vs PFC
Sela, super vijesti, čestitam!:klap:
Svima :bye:
Dobrojutro curke,moja the beta se nije ovaj puta savrseno poduplala,iznosi 3648 IU (jednino me tjesi da je vadjena
u 7 ujutro a ostale su bile od 2 do 3 sata
kasnije vadjene-prva 451,druga 908....
čekaj u čet 908,znači u subotu 1818,i danas 3648,jesam ja čorava ili ne vidim di je problem!!???svakako ~~~~~~~~~~~~za dalje,vjerujem da je u redu!!!
nego cure mene stvarno zanima gdje nam je Anđeo,ima li ko kakvih saznanja?
Joj Đurđa da,malo sam se podracunala :oops: Cijelo vrijeme imam u glavi da mora biti barem 3800!
Pa sto je meni???:evil:
Fala Đurđa...:-)
ma nek se ti nama preračunaš,al nek je beta dobra što i je!!!!!
Anđeoooo????
Sela, sad čekamo uzv:-), pfc će biti happy s tom betom
Sela,
Joj znas da te dugo pratim i citam zajedno s boljom polovicom i nezelim te uvrijediti ali pokusaj se smiriti.Znam da je tesko tako je i mojoj zeni bilo. Sigurno nezelis da ti trudnoca prode u non stop brigi. opusti se trudna si :-D
Jel se javio PFC kome je trebao? Dr je bila van države pa Mirna nije mogla bez nje odgovarati.
linalena - ja sam vec na konzultacijama imao nalaz spermiograma. mislim da se ipak trebas opredjeliti samo za jednu kliniku. Nažalost to nije laka odluka -sretno s odlukom. I jedna i druga klinika imaju svoje prednosti mozda i mane. Zaista nevidim svrhu da ides u obje klinike na konzultacije
ja sam slala mail 21.09., do danas bez odgovora
nije nam ništa hitno i jako bitno, ali ipak...
Ja sam joj sinoć pisala, da se cure žale na sporost pa mi je odgovorila da nije bilo dr.
Hej evo me!
Ništa se još ne zna. Beta i dalje raste ali jaaaakooo polako... :(
Bila sam na UZV i sada još jedan u petak i vađenje bete (zadnje!!!!!). Sada na UZV se vidi GV, ŽV, i dr misli da čuje jako slabi embrionalni odjek. U petak bi se sve trebalo vidjeti i čuti...
Baš se sve odužilo kod mene... Šanse su male, ali ipak postoje kaže moja ginekologica koja mi ne da odustati. Kaže da ne želi ulijevati lažne nade, ali neka se strpim pa ćemo sve vidjeti.
Ja razmišljam o sljedećem postupku, ali pošto nemam malih smrzlića ne znam kako ćemo... Možda nešto pokušamo i kod nas dok ne skupimo parica za dalje...
Anđeo ja sam već napisala prije da se čuda događaju i još jednom ponavljam da jako navijam i uvjerena sam da je ovo što se kod tebe dešava upravo jedno od tih čuda,navijamo za tebe i tvoju mrvicu da nakraju izađe sve na dobro
Anđeo, mislili smo na tebe. Znam kako ti je teško čekati od pregleda do pregleda, vjeruj mi često pomislim na tebe jer sam i sama slično prolazila. Svim srcem želim da bude sve dobro, i ako smijem predložila bih ti da odeš do Zg na pregled u bolnicu ili kod privatnika, da jednostavno potražiš drugo mišljenje.
Hvala vam drage moje! Naravno da mislim pozitivno, ali sam i spremna na drugačiji scenarij...
Drugo mišljenje ću potražiti nakon petka. O tome sam već razmišljala i odlučila, ali prvo čekam petak da vidim šta će moja gin reći.
Mirna mi je odgovorila :klap:
Anđeo svu srećicu ti želim u petak... :love2:
Sela iskrene čestitke.... :-D
Anđeo bude sve u redu na kraju. Samo hrabro... :-)
Dragoj je evo stigla vještica nakon 5 dana kašnjenja tj. nakon što smo se čak i ponadali da bi ovaj put i moglo možda uspjeti ali nažalost ništa. Tako da imamo dogovoren naš 1. Ivf kod dr. L. u 11 mjesecu.
24.10 na konzultacije naručeni.
Sretno svima...
dečki vi ste malo polupali lončiće kako ja vidim...
sad će vama čika milivoj rastumačiti :)
matt vi idete kod dr.Luč... u zg privatno zasada a pragmm ti misliš na našu dr. Sonju L. u Pragu pa je tu zabuna mala...
ala smo mi muški preuzeli inicijativu na pdfu ;)
inače cijelo jutro se igram s Karlom, počela nam se svjesno osmjehivati pa padamo u trans :)
svima želim ovakva jutra....
Tako je... morao sam puno ime napisat očito tj. nisam smio na ovoj temi napisati s obzirom da je ovo tema za Prag .Ali tu sam se predstavio prošli tjedan pa reko da kažem onda i sad. Budem se prebacio preko na privatne poliklinike. Da, znači kod dr. Lučingera u Ivf centru smo mi. Za sad...
Ispričavam se još jednom što sam pisao na pogrešnoj temi. Ali tu je nekako najaktivnije za sad. He he. Milivoj čestitamo ti i ja i supruga. Nadam se uskoro i ja takvoj sreći....
Prag vi ste u postupku ili ste već trudni? Nisam pohvatao još sve...
I da fora je kad ima još muških. :-)
M@tt :lol::lol:
ma ja sam kriv krivo sam te skuzio
Mi smo ti sretno trudni danas je pregled i nadamo se najboljem. Bili smo na uspjesnom postupku u Prahu u 5 mjesecu ove godine
Milivoj-nadam se da cemo mi danas saznati spol i jedva cekam
Prag_mm pretpostavljam koliko ste uzbudjeni zbog uzv-neka bude sto si zelite,i- javi nam rezultat cim prije!:zaljubljen:
Prag_mm ~~~~~~~~~ da vidite velkog bebača a mi nestrpljivo čekamo izvješće
Sela kako si? :-)
Navečer sam prenjela utiske mm i on kaže da nemamo kaj razmišljat neg čekat da se javi PFC .Tražio me da mu ispričam koliko ima trudnoća s jedne tj druge klinike, koje dijagnoze kolike godine, da mu mu već skoro rekla Daj ti malo čitaj!!!!! Tak da morrti još kog muškarca dobijemo pa makar da samo čita