Haha draga nisi ga spetljala, :-* skužila sve i znam kako ide, ovaj ciklus sve super, prirodno ,a idući zabrljavi da bi se ubila :twisted:
ali ovo za dufić, da se isčisti nisam znala, :-D , sad mi sve mirnije, hvala ti, <3 si !
Printable View
Haha draga nisi ga spetljala, :-* skužila sve i znam kako ide, ovaj ciklus sve super, prirodno ,a idući zabrljavi da bi se ubila :twisted:
ali ovo za dufić, da se isčisti nisam znala, :-D , sad mi sve mirnije, hvala ti, <3 si !
nema na cemu, sretno!
Nakon inseminacije koliko se u pravilu čeka na novi postupak, ali sad moramo ići na IVF?
molim vas savjet šta da radim, danas sam bila kod dr napravila papu i briseve, brisevi gotovi idući tjedan a papa za 3. pošto dobijem m samo s duphastonima neznam šta da radim, mislim na konzultacije kad dobijem, da sačekam s duphastonima još tjedan dok ne bude i papa gotov ili da odem u zg samo sa brisevima.
Večer, zna li netko smiju li papa i brisevi biti stariji od 6mj? I kakvo je stanje na brdu, nakon dr A odlaska? Jel gužva il se normalno naručuje?
Papa i brisevi ne smiju biti stariji od godine dana.
Neke dane zna biti guzva, nekako se krpaju, ali cini mi se da vecinom idu stvari svojim tokom i dalje.
Netko je negdje napisao da se u 12mj ne rade postupci, cisto da racunas s tim.
Hvala draga, zbunilo me ono da ne smiju biti stariji od 6mj. a taman su sad 6mj.
Ja bi trebala na pretrage, FSH.LH, E2 ... 3-5 dc, i maloprije mi dođe M :-( mogu li sutra računati kao 1dc?
I onda ici vaditi u ponedjeljak? Radije ne, danas ti je 1dc, idi vaditi u petak.
Da, to sam mislila, ok, moram sutra zvati, ako me budu htjeli primiti :-(
Ma primit ce te, ne brini. To su samo hormoni, hormone mozes tamo vaditi i kao vanjski pacijent, primaju i nenarucene ako su pristojni i pokorni :lol:
dana77, tako je kako je bubekica napisala.
Ja sam u 9.mjesecu isto vadila krv za iste nalaze 3-5dc. Nazvala sam sestre 1.dc ciklusa i rekla mi je da dođem ujutro s uputnicom do njih, jer ako se naručujem preko onog drugog šaltera (onaj preko puta sobe 403) onda se duže čeka tj.možda čak sljedeći ciklus.
Sestra iz mpo.gin. me naručila i u sobi 403 sam došla brzo (za cca.10min.) na red.
Ako nisi iz ZG, onda ih zamoli nek ti pošalju nalaz doma.
Sretno!
Pozzz,cure!!!! Eto ja sam danas zvala gore i narucili me na 26.11... prvi korak napravljen. :)
To bude prvi pregled i konzultaciji, nadam se da nece biti problema ako prvi put dodem bez MM posto radi mi na terenu.
Pozdrav curke, zna li netko hoće li se u 12. mjesecu raditi FET-ovi? Nešto je bilo govora da nema postupaka u prosincu... Do kad onda uopće primaju u postupak? Anybody?
Ljube55..mozes doci prvi put bez muza..reci ce ti sve sto treba za sljedeci put i da li ti muz treba doci..
Fuksija, puno hvala :)
Cure,ako bi sada 26.11 bio obavljen prvi pregled, postoji mogucnost da bi iduci mjesec vec krenula u postupak???? MM sve ok ja zacepljenost jajovodi
Sumnjam iskreno da bi islo tak brzo..ako nisi, moras obaviti pretrage hormona..mislim ,ne znam ali pretpostavljam..ne znam da li se ide na propuhivanje jajovoda kad su zacepljeni ili se ide na ivf..
Drage moje, nije mi jasno što se događa na VV?! Prije dva dana čitam ovdje na forumu kako je cura upala u postupak, a prije toga netko je napisao da ne primaju za 12 mj. I tako si mislim 11- ti mjesec je, valjda bude sve OK. Javim se 1. dc sestri i kaže dođite 3. dc, pređem 500 km, da ne bi bila primljena u postupak. Razlog - gužva je. A gužva će biti i nagodinu, sve dok ne zaposle još nekog. Istina je da će to vrijeme brzo proći, samo to mi nije utjeha već žalost jer vremena nemam. Koliko sam žalosna ne moram ni reći. Pretužno ...:scared:
Da,uzas..zato sam ja otisla privatno dr.Alebicu..za sad sam tek na pocetku i sve sto placam nije puno ali ako se uskoro nes ne desi morat cu skupljati za vecu cifru. A ne znam, morat cu se nekako snaci,skupiti novce od rodbine..a koliko vidim po bolnicama je katastrofa..
Fuksija, svi nalaze imam i bila sam na propuhivanju i nista od toga. A hormone nisam vadila posto to vadi se kod nijh
Lora, i ja dok sam zvala 1DC rekla mi sestra neka zovim drugi mjeaec posto guzva i stvarno sam bila jadna i zalosna, ali ja sam pokusala zvati na drugi dan i neka tako ljubazna sestra me odmah narucila bez problema. Idem gore 26.11 8DC prvi pregled i konzultaciji.
lora, jako mi je zao sto ti se to desilo. Jesi li uopce bila kod doktorice na pregledu?
Nadam se da ce se uskoro gore pokrpati "rupe"...
Žao mi je lora,što te nisu primili :-(
I mene sestre nisu pustile doktorici ni na dvije minute,mada sam se naručila osobno tjedan prije...ali ja sam prošla samo 100km,pa nije prestrašno.
No,mm je kasnil na posao,jedno veže drugo i dođe ti da pukneš po šavovima...
Znam da se doktorica ne može rastrgati na sto strana,ali jaako neozbiljno i nehumano od jedne mpo klinike da si to dozvoljava.
Nas pacijente ne zanima kolki točno buđet imaju i zašto točno ne zapošljavaju bar još jednog doktora...jednostavno ovo kaj čitam nije dopustivo.
ljube,neznam do kad točno uzimaju pacijente za postupak iduči mjesec...vjerojatno ako ti 1.dc bude na početku prosinca možda bi mogla upasti još u postupak,kasnije ne vjerujem zbog blagdana..ali i to je upitno zbog gužve.
A ni vjerujem ni ja bas da bi isuci mjesec isla u postupak, posto M trebala bi iduci ciklus dobiti oko 15
kako se to utvrđuje da je "mlijeko u grudima"?
Sumnjam da cu iduci mjesec u postupak, posto M treba doci oko 15.12
Sadia, ja sam zvala 1DC i odmah me narucili isti mjesec na konzult.i pregled. Ali sam zvala dva dana, prvi dan mi rekla da nema mjesta vise i drugi dan sam zvala i narucili su me.
Cure, ako koja zna, jel za prvi trudnički ultrazvuk treba uputnica za ultrazvuk ili za pregled?
Ja opet sa istim pitanjem. Jel se zna točno ima li postupaka u prosincu ili ne?
I mene zanima to...
Meni je doktorica rekla da je 12 mjesec rezerviran za pacijente koji boluju od hepatitisa i da nema postupaka tad. No sad kad sam bila kod nje je rekla da je to otkazano .
Sutra sam gore na folikulometriji. Krenuli u stimulirani sa gonalima. Sve je kao zadnji put kad je postupak bio uspješan samo što nije dr A nego doktorica.
Dobra je ta doktorica??????
Ja idem prekosutra na prvi pregled i konzultaciji pa me zanima uveze doktorice???
ah, nadam se i ja da ce biti iz prve :-)