Vjerojatno bi trebali kombinirati duze i krace treninge :)
Ali i ja radim sta mi trenutno pase.
Svadjam se s mm-om jer navaljuje da moram rucat a zbilja ne mogu zinit!
Printable View
Vjerojatno bi trebali kombinirati duze i krace treninge :)
Ali i ja radim sta mi trenutno pase.
Svadjam se s mm-om jer navaljuje da moram rucat a zbilja ne mogu zinit!
MB reci ti njemu da imaš propisanu terapiju sladoledom :lool:. Nadam se da će te to što prije popustit :-*.
Prijavak za ponedjeljak, BR wo 6, sinoć rođendan kod sveki, a večeras bi trebao neki cardio.
I da vas pitam za te krofne, je l šta drugo jedete taj dan, je l ono Ginger 8 komada :lool:? Ja ne mogu ništa slatko pojesti ako nisam udarila dobar temelj nečim slanim.
j-la, ja volim slano pa slatko pa opet presjeći slanim :lol:
no mene ne broji ja pojela ukupno 5 krafni u tjedan dana 8-)
Flopi nema zafrkancije. :lool:
Iako od dužih treninga radim samo yogu. Sve ostalo maksimalno pola sata bez pauze. Naime, za više od toga nemam vremena.
j-la ja sam jučer pojela 6 krafni, čokoladnih i vanilastih mljaccc. Uz naravno, još tri redovna obroka.:lol:
rahela nadam se da će napokonkrenuti na bolje. Šaljem hug svim prehlađenima.
Odradila sam bs#10. Trebalo je lopti i meni vremena da se sinkroniziramo.
evo za sve ninje na topicu i šire :lol:
http://www.vicevi-dana.com/vicevi-Ni...br-/2016021098
haha sani, meni pola sata spada u duže treninge :lool:
evo sinoć krenila radit jedan od pola sata i stala na pola :škartoc:
al nema veze, sad sam u fazi kratkih al dinamitnih, kad budem mogla radit duže radit ću duže
willow, super! eat like a ninja! :lool:
Willow :lol:
Ali tang ti radiš a ja sam doma. Tako da vjerujem da je tebi teže ukalupit duži trening.
Što će ti uopće kad si ninja. :-D
meni je pola sata najkraci trening, kod chalene su od 35 - 60 minuta
i da, to je dvosjekli mac jer mi se u uzurbanom danu stvarno dogodi da ne mogu izdvojiti 60 minuta za vjezbanje
pola sata mi je magicna granica, to dozivljavam da uvijek mogu ugurati :)
Willow :lool: odlična dijeta!
Smatram da mogu puno pojest, ali 6 za jedan dan ne! A nisam sićušna, ima gdje stat :lool:. Žao mi ostale hrane koja čeka na mene taj dan :škartoc:.
ja isto ne mogu zamislit 6 krafni
iako sam u nedjelju pojela 3-4 (onako, malo manje)
ali to je bio vanserijski dan. dakle krafne za doručak
onda je ručak dosta kasnio pa je trebalo preživit dotad, pa je palo još krafni (ne znam točno koliko jer su bile razrezane na 4-ine)
kako je ručak bio oko 5, večerala sam samo čašu jogurta, i eto
ja nisam pojela nijednu :)
jos okajavam hranu na skijanju pa izbjegavam ugljikohidrate
a krafne su na poslu kupili i odnijeli u drugi ured gdje mi je tim, pa sam izbjegavala i ured i tim
upalilo je :mrgreen:
onih 8 je bilo uz obroke, osim dorucka :mrgreen:
Ginger, kako vježbaš bodyshred, jel sad 2 tjedna ili svaki kratiš na 1 tjedan?
Ma saram ti Willow
Prva dva wo sam odradila po jedan tjedan, znaci svaki po dva puta
Tako sam mislila i dalje, al preteski su mi
Wo3 sam odradila do sad dva puta i mislim da cu jos jednom, znaci ukupno 3 puta
Al ubacim izmedju i lifted butt i girju i stretch i tak...
Rahela, MB i Summer :ghug:
Ja rijetko imam kratke treninge (to su ovi s girjom ili utezima, ja ih zovem usputni) a češće imam treninge od sat do 2h.
Vikendom trčim dužine pa to ne može bit gotovo za pola sata :lol:
Ne znam zašto draže mi je odradit svaki 2. dan trening al da je "konkretan" (da se uspušem i barem počnem znojit) nego svaki dan al kraći i manje intenzivan.
Negdje sam čitala da je bolje radit "konkretnije" treninge pa onda napravit rest da se mišići odmore i obnove, a meni tako i odgovara pa sma uzela tu tvrdnu za točnu :-)
Kao da sam previše naviknuta na kardio treninge :trci:pa onda nekako kad vježbam snagu to mi nije to, iako znam da nije tako i da bez snage ne ide. Uglavnom redovita sam i sa snagom.
i još nisam dobila m.
Ne mogu vjerovat kako vi možete smazat tako puno krafni, ja ne mogu više od dvije zaredom i to mi je maksimum maksimuma za jedan dan, mislim da sam sve ove dane pojela negdje 3 ili 4 krafne.
Lili, ja mogu smazat puno svega, krafne tu nisu iznimka :mrgreen:
meni je dugi trening onaj on pola sata :-)
kod mene pocetak ciklusa.
danas cu imati duplic, snaga i znoj, jer mi je energija visoka, a zadnje dane sam brljavila. uostalom okrenilo je na buru.
Ginger, negdje sam pročitala da su 3. i 4. puno teži od 5. i 6. pa čekam da mi to potvrdiš :-P
Odradila zcut ktb#10. Dobar je. Ovo mi se cini idealka odraditi 15-tak min ujutro i jos 15-tak popodne, samo nnce biti izvedivo svaki dan...
Mm upravo pece palacinke a ja ne mogu jist :(
Mislim da ovakve teme nema nigdje:) same krafne i palacinke pa ih ti nemoj jesti :)
Salu na stranu, jos uvijek nije dosla a ja se raspadam. Odradila trening od sat i 10min. Doma kada radim radim 25-40min jer mi nema onog cardia ali to nadoknadim naknadnom setnjom. Moram probati ove 15min koje su preporuke za neki prvi bez utega jer imam sam 6kg kuci?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris i meni nikako doc ludiim.
bila mi koka na treningu pisem vam poslje :-)
Ajme mb, bas te stislo :taps:
Kakva koka Lili :lool:
Meni je prosli ciklus kasnila 5 dana, bila sam luuuda. A sad me vec lovi pms, ne pricam s mm od jucer (iskreno nije nista strasno napravio :mrgreen: )a jos nije ni blizu m.
:lol:
Rahela, ajme draga, nadam se da ovi antibiotici pomognu...grozno...frž'se :hug:
Summer, MB ~~~~~~~
Lili, da, na jesen imam prvašicu koja je još duboko u oblacima :facepalm:
Hvala vam cure, sve dobro prošlo danas :bouncing:
Što se tiče krofni, pojela sam ih u zadnjih tjedan dana mislim 5-6?! Toliko ih nisam pojela u zadnjih 5 god (bez pretjerivanja). Spoj nervoze i stresa, pa posljedično i loša prehrana i odo u kupus - najgori pms ever (od boli, prištića pa nadalje, ko da mi je 15). Nazad na lchf jer ovo je koma....
Kbell trening od jutros sam nadopunila popodne swing aka tabatom + 3min girevoy snatcha.
Ja sam i pishala danas, pa smo si čestitali. Uglavnom nasla ginicka cistu zutog tijela na ljevom jajniku, mene je ovulacija boljela i nigdje ne nalazim info da li je to samo odraz ovulacije ili ona moze utjecati na ciklus? Jer je trazila da dodem na provjeru 5-7 dan od pocetka ciklusa. U pmsu sam paaaaa vise od tjedan dana. Uzasno mi utjece na psihu, malo manje od danas jer je negativan ali opet. Ful sam osjetljiva na te hormone.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Lili objasni ovo s kokom :lool:
ja sam danas g l a d n a
postim
zato sam već smislila jelovnik za sutra :mrgreen:
mb drži se :love2:
rahela kad te čitam i mene boli
šaljem vibre
ujutro ću onaj što mi je Anci linkala za abse
sa manje skakanja
Danci što god da je imalo proći neka je dobro prošlo!
što jedeš na lchf-u
meni ponestaje ideja :?:
što se tiče učenja, veli mi mala jučer:" e da, sutra idem na natjecanje iz tehničkog, trebaš mi pomoći
nema puno, samo 5 CJELINA"
ljubi je majka u glavu kampanjsku...
Taj tehnicki mi je tek enigma :škartoc:
Tang, jesi kad radila ovaj jrc?
https://zuzkalight.com/zgym/jrc-4-x/
Ja sam zakljucila da mi jako pase ovo dvostruko vjezbanje po 15 min (nekad je 30 kad je insanity).
Osjecam kao da mi treba nesto popodne da me trgne kad dodjem s posla.
Vani mi je ruzno i nikako mi se ne trci iako sam trcala po svim vremenskim uvjetima.
Danci, super da je proslo super! Detalje na kavi :*
Flopi, ja nisam na lchf, ali volim tu prehranu. Onda svaki drugi dan zabrazdim s palacinkama, ali u principu od zitarica jedem zobene za dorucak, nekad nekad rizu. I palacinke.
Volim brokulu sa skutom, vrhnjem.
Tikvice, nekad s mesom, nekad bez.
Volim kelj.
Ceasar salatu (ja stavim prepecen kruh na to, po receptu :D).
Salate s jajima i sirom.
Omlet bez brasna, samo stavis jaja i bananu (by zhang).
Prsut, cvarke, sireve :D
Sva variva, nekad s mesom, nekad bez.
Kod mene uglavnom meso a povrće prilog (kuhano, pečeno, sirovo, ukiseljenog)
Juhe razne mesne i povrtne
Čušpajzi
Kiseli kupus sa rebrima i kobasicama ali bez krumpira
I tako
Kruh ne jedem, rižu ponekad
Fali mi ideja za povrće
Umorna sam od pečene/kuhane tikve, patlidžana, batata, kapsule
Ja bi nesto nooovo
KaPule
Ja ti od povrća trenutno najviše cvjetaču (zrendanu, riža like), kelj i kupus na teću, kapulu, batat, gljive. I onda salate, imam još nešto u ledu što mi mamica skuha na ljeto pomidore/patliđan/paprika/cukete.....
I ja se s tim malo patim. Ali recimo, cvjetaču nisam mogla smislit cili život, sad je jedem stalno. Ali samo tako ko rižu. I još je recimo skuham sa suhim vrganjima, podfrigam šampinjone na ghee-u s malo kapulice + komad lungića.....milina.
Za sutra sam spremila mljevenu junetinu dinstanu na malo kapule i gheeu i cvjetaču :)
Znam, nisam pomogla....i ja se patim s tim.
Sad će mi biti problem par dana. Ne zbog slatkog nego zbog voća koje sam jela ovaj period (i obožavam ga). Pustit ću samo bobice u doručku...
Zaboravih...... Flopii, jedeš ti kvinoju na lchf?
Ja sam bolesno neorganizirana osoba. To je sve sto cu reci jer kad čitam ovu (Danci :kiss: ) sto se kroz tjedan na brzinu prosece po Medvednici dodje mi da se samoubijem :)
Al narucila sam si tenisice sa sd danas :)
Ne jedem kvinoju
Nista od žitarica ni pseudozitarica
Ni ne fali mi iskreno
Sutra cu uz kiseli dinstani kupus skuhati batat na pire i mileram
Ima negdje za kupiti crvenog kupusa ukiseljenog?
To sam prošle godine obožavala jesti ali ga vec dugo nigdje ne vidim...
Malo cu i cvjetacu ubaciti ovih dana...
Cubana koje si naručila?
Povrce u woku-poriluk dinstati na mas. ulju, ubaciti blitvu, a kad uvene dodati ranije kratko blansirane prokulice. Zaliti s vodom i soja sosom (pola-pola). Ovaj recept je odlican za kombinacije sa zelenim lisnatim povrcem, npr. umjesto blitve mogu kelj ili spinat, a prokulicu se moze mijenjati brokulom.
Dinstani crveni ili bijeli kupus, uz dodatak ribanih mrkve i celera, ali i jabuke.
Pire od cvjetace, korabe, brokule i/ili celera, samostalno ili u kombinacijama.
Cikla, kapula, prokulice, celer, cvjetaca, cesnjak u raznim kombinacijama peceni u pecnici.
Polpete od cvjetace ili brokule-kratko blansirano povrce zgnjeciti, dodati jaje, valjati u neke mljevene sjemenke i kratko zapeci u pecnici.
Povrce se 'dize' gomashiom (na suho przeni sezam s dodatkom soli) ili bucinim/suncokretovim sjemenkama kratko poprzenim na tavi i na kraju poprskanim s malo soja sosa.
Ovo je iz moje makrobioticke kuharice, tako da se uz sve jos sluze smedja riza, grahorice, seitan i sojini proizvodi. Al moze i meso :mrgreen:
Anamar evala na trudu!