Da, nadam se. Mislim da bi 12.mj mogao biti Aih... vidjet ćemo :)
Printable View
Da, nadam se. Mislim da bi 12.mj mogao biti Aih... vidjet ćemo :)
Jutro, kavica!
Mona pojma nemam, ako je u subotu bio "skoro"peak onda je moguće da je jučer bila o i da je trakica to uhvatila. Zar nije netko pisao nedavno da je imao peak baš na sam dan o, potvrđeno kod gin.
A budući da si na klomifenu je jače izraženo. Šta kaže temp.
Od temp jos nista, bas sam mjerila...
ma bezveze...
Jutro! Evo ja prijavljujem 2 DC
Pola teksta mi je nestalo.
Jutro cure. Ja evo prijavljujem jutarnje mucnine grozan osjecaj bome!
Mona kako ti se krece temperatura?
Anka ja uopce nemam mucnine! Mrvicu mi se pojacao iscjedak, i da mi grudi nisu ultra sensitive ne bi ni znaala da sam trudna! Glavobolje su prestale, tu i tamo se javi metalni okus u ustima i 2kg sam u plusu :-o
Sa starijom curkom sam mucnine dobila na 16dpo, i trajale su do 12-tog tjedna.
Joj narancice meni evo danas prvi dan da mi je mucno i to jako. Do sad je sve bilo ok.
Nemoj samo biti gladna, grickaj suhe krekere, meni je jogurt znao pomoci i donatMg., bademi... jedi vise malih obroka, i probaj sto manje zacinjeno.
Isprobavaj pa si nadji nesto sto ti odgovara.
Jutro. Kad vas cujem da vam je mucno, mislim si nema veze za mucnine samo da sam trudna. Sve bih pregrmila, i mucnine i povracanje i 20+kg... :lol:
a gdje nam je jagodicasto voce???
Narancice - jos nista od temperature. Danas vise nemam ni bolove dole.
Chiara - tak i ja razmišljam, zavidim svima na mučninama, hoću i ja :)
Mona oni koji nas citaju ce pomisliti da smo lude sto zelimo mucnine. :aparatic:
Narancice sutra imas pregled?
Anka jesi isla na utz stitnjace?
Chiara jesam sve je ok nema nikakvih promjena. Isla sam cim sam napravila test vadit krv i onda su mi povisili dozu tableta pila sam od 25 sad pijem naizmjenicno 25,50
Chiara - kad piškis? Koji dan računaš kao O? Ja mislim da cu jučerašnji... moram jos čekirati trakicu danas.
♥ Lista za: 1.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: 8-)
anka91~~~~~~~~~~~~~~~52.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~48.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~41.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :joggler:
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~17.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 9.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Pijes duphaston od jucer jel? Koliko dnevno?
Čudi me tako daleko datum za betu. Ako nema trudnoće vec bi 13-14.11 trebala dobiti M.
Duphaston se pije od potvrde ovulacije, ne ranije jer moze zeznuti ovulaciju, odgoditi ju ili da je uopce ne bude. Pijem 2 na dan. U Ri se uvijek ceka 3 tjedna za betu jer ako nekom kasni M, nece vaditi betu dok mu ne kasni tjedan dana. Ja nekako racunam 12.11. ali na progesteronu uvijek kasni M.
Mona koliko dugo si na klomifenu? Citam da se pije 3 mj pa se onda pauzira. Kako ce ti raditi inseminaciju bez klomifena?
Meni je prošli put na duphastonu došla 26.dc... znam da se pije tek nakon O, ja ga često uzmem, a prije mi ga je davala i moja soc gin.
Ja sam pauzirala prošli ciklus, ali moj gin kaze da nije potrebna pauza, ako ne smanji endometrij. A i ja sam na najmanjoj dozi. Iduci ciklus ga opet ne uzimam pa ćemo vidjeti sto ce mi reci u Petrovoj na to sve
Ovaj drugi dio posta mislim na Klomifen :)
Skuzila sam. ;) Na vise mjesta sam procitala da nakon 3 mj treba malo pauzirati jer klomifen osim sto stanjuje endometrij, mogu doci ciste od njega. Ja jos uvijek imam neka desavanja u maternici, malo slabije nego ovulacija, ali i dalje nesto osjecam. :cekam:
Imala sam jednu pauzu i imat cu jos jednu prije eventualnog aih-a pa ćemo vidjeti :)
I ja jos malo osjetim dole, ali skoro nista kad usporedim jučerašnji dan. Jedva cekam sutra da mi kaze kakvo je stanje.
Drzim fige onda da vidi zuto tijelo. ;)
Hvala, iako mene vise temp brine :/
Mozda pisnemo isti dan nas dvije :)
Mozda. Iako ja nisam neka od piskanja jer sam se napiskila tih testova i razocarala se svaki put. ;)
Ja cu pisati na dan kad bi trebala dobiti M. Ako ne dođe.
Jucer mi je temp bila 36.5 a danas je 36.8... to mi se čini ok
Jutro, kuham čaj.
Mona pa to je skok!!!
Tocekica - hvala na čaju, baš mi treba :)
Narancice - da, i ja bi rekla da je, čekirat ću i sutra :)
♥ Lista za: 2.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :mrgreen:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~53.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~49.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~42.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: :ghug:
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~18.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 10.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Hej curke!
Evo samo da se javim da sam ziva, da vidim kako su nase trudnice (Narancice odlican avatar), i da pozelim srecu ostalim curkama!
Mona i Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da skupa piskite stupice!!
Ja cu biti malo manje ovdje jer dok citam forum svasta zabrijavam i osjetimnpa nisam realna.
Ali skicat cu!
Ljubi vas Jagodica!!
'Dan! Meni moze sad je crni, nidam trudna pa se oblokavam njime :)
Kako ste? Kod mene nista novo. M jos nije dosla.
Hej hej evo i mene.
Kod mene kisa danas. Trebala bih ovih dana ponoviti briseve i vaditi rh faktore jer ako ova inseminacija ne uspije, moram imati nove nalaze. Kod nas vrijede samo pola godine tako da mi ovi "stari" pokrivaju pocetak 11mj.
Jagodice bilo bi mi zao da nam se prestanes javljati. Ipak smo se navikle jedna na drugu... :*
Mona skok je bio pa se imas cemu nadati. Sta je bilo na fm?
Sarasvati kad ocekujes M, kako to sad racunas?
Tocekica meni moze kava. :)
Narancice sta ima?
Da li netko zna sta nam je s Ives? Vec se dugo nije javila, kao ni VUBS.
vubs je tu...cita vas i javlja se
i jedva ceka novo odbrojavanje s novim trudnicama
mi smo dobro, prosli smo pola i cekamo malu curku :-D
Narancica bila na pregledu, ako se to tako moze nazvati. Ja imam "srece" pa zivim u jednoj od zapadnih zemalja gdje prvog uzv-a nema do 12-14 tjedna. Niti vag. pregleda! Danas sam bila kod dr opce prakse, rekao mi termin poroda, objasnio ukratko proceduru i to je sve. Kod njega cu ici svaki mjesec na provjeru urina, tlaka i kilaze a u bolnicu svaka 2 mjeseca na pregled.
Ostaje mi samo nada da je sve u redu i brojat dane do do polovice prosinca. Nemam nikakve bolove, nikakva krvarenja hvala Bogu, ali nekako si sve mislim kako bi isla na privatni uzv (koji je btw jako skup), ali opet kod njih je takva praksa i sve zene imaju takav isti tretman. Ne znam evo niti sama sto bi :roll:
Narancice - ako nije bas ekstremno skup taj uzv ja bi uplatila, a dalje sve preko bolnice. Sama znas najbolje :)
Chiara - evo mene sa FM, kaze doktor da je endometrij 11.5, i vidi žuto tijelo i kaze da je sve kako treba biti. Pa se ja sad jos samo nadam da ce se temp održati bar do menge ako ne vec do trudnoće :)
Super super super :-D vjerujem da ce pasti neki testic i da se imas cemu nadati. Mozda izbjegnes i inseminaciju.