Sirius
Ja radim s onim što imam doma, utezi od 5kgi girja od 12kg.
Printable View
Sirius
Ja radim s onim što imam doma, utezi od 5kgi girja od 12kg.
Sad sam ja dobila virozu. Jos se cudim kako mi je tesko bilo trcati, kratak dah i pluca bolna. Sva drhturim, nisam se nikada u tako vrucoj vodi tusirala. Popodnevni sanak je malo pomogao.
Malena vrijedna, prepisuje puste biljeznice. Ona nema temp, pa me dadilja
joj kjb baš mi je žao :ghug:, identična situacija kod frendice , mala je bolovala od srijede, temp, viroza, evo ona mi danas javlja da je dobila temp. :-( Probaj što više mirovati, piti čaj s medom i limunom.
Ja sam popodne kupila još 2 zadnja poklona, jedno dijete sa mnom gleda Star Wars, drugo otišlo s frendicom na klizanje, muž otišao feštat (osvojio je 1. nagradu na jednom arh.natječaju).
Slučajno sam naletila u Ellipsu na neke anticelulitne masažere i sad si razmišljam da na sniženjima nakon NG kupim neki, sigurno će poboljšat cirkulaciju a i čula sam da je to super stvar. Koliko god danas jeo čistu hranu, trenirao snagu, mislim da uz 8satno sjedenje na poslu nemoguće proći bez celija. A ručne masaže sam prije isprobala i to je fakat učinkovita metoda. Nije da mi gori, al ono razmišljam s njim bi mogla masirat i druge dijelove tijela. Vidjet ću. Morma još malo pročitati o tome.
Deaedi mi netsade s teme, znam da je ona imala iskustva s tim masažerima i neki model je hvalila.
kjb ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kjb jesi bolje jutros? :kiss:
Bok kokice!
kjb samo lezati, organiziraj se ako mozes da ukucani sve odraduju, vibram za brzo ozdravljenje!
Kod mene cijeli vikend gosti i kuhanje, sto od male na spavanju sto obitelj i prijatelji,rodendan se slavio...
Ipak sam jutros od svih poslova otisla sat i po na svjezi zrak, 14 km, bas mi pasalo...
Pala sam s nogu od jutros tako da popodne samo laganini, necu ni salice oprati
Flopi je l to maloj rođendan? Sretan :heart:
Kjb ozdravi brzo!
Juče sam restala, grozna glavobolja cijeli dan. Ni svježi zrak mi nije pomogao. Jutros sam skontala da mi je vrijeme mijenjati jastuk, jer me opet boljela glava.
Danas ne znam hoću li stići, kuća je zapuštena.
Ma ležim, ali sama sam tjedan dana s djecom pa kućanski poslovi zovu. Bolje sam, temperatura samo 37,5 ali čovjeka iscrpi.
Moram se sutra pojaviti na poslu, bila sam na bolovanju tjedan dana zbog male. Ako im se tamo srušim, sami su si krivi.
Ali cjelodnevno ležanje je pomoglo, to sigurno. Evo velika peče keksiće za sutrašnju priredbu.
j-la, i kućanski poslovi se broje kao cardio, zar ne?
flopi super za lijepi trk, 14 km je moj favorit :-)
Lili carice, da mi je posudit tvoju energiju i organizaciju bar malo, ovako pred blagdane kada se sve raspada. Naravno da nemam poklone.
No idem za početak malo spavati :-)
flopi bravo za 14 :klap: i sretan rodjendan slavljenici :kiss:
kjb zao mi je sto moras ic radit bolesna :/
j-la ja sam jucer nakon ciscenja kuce prilegla i cak odspavala malo! to je itekako cardio!! mene isto danima vec glava boli :/ mislila sam da je od juzine ali danas bura puse :unsure:
ja necu uopce pravit puno kolaca a vecinu ionako razdijelim. malo cu na rucak u svekrve, malo kod mame :mrgreen: i ne radim onaj tjedan izmedju bozica i nove :klap:
tome se najvise veselim!!
jucer 5 km, danas bi mogla onaj zuzkin novogodisnji ako stignem. moram ucit s mazom jos a taman sam i kruh zamijesila jer ga nismo nasli u ducanu.
vrijedne ste cure, svaka čast!
ja sam prošli tjedan odradila 3x kružni trening u teratani
jučer ujutro lagana šetnjica po Maksiću
sinoć smo imali Christmas party...
lagana večerica pa tulum
na podiju sam bila 22:00 - 02:30 (4:30 sati plesanja :dancingfever:)
danas osjetim trbušnjake 8-)
hvala na rođendanskim čestitkama za moju curu!
idem odraditi neku snagu pa početi s božićnim kolačićima
ja nisam radila ovaj 365
:scared: kad vidim da je njoj teško, ne znam usudim li se
razmislit ću još koji dan!
j-la bravo za BS!
meni isto nije legao, ali odradim tu i tamo koji trening
kao program mi ima nešto odbojno, ne mogu objasniti :neznam:
Uh Flopi dobro je, mislila sam da je samo meni tako, jer nisam kliknula sa Jill!
Ovaj 365 jest potežak, od njega sam najjaču upalu dobila na guzici i tricepsima. A umjerenu i na svim ostalim mišićima.
S obzirom da je time challenge, i da nije u kamen uklesan broj rundi, pokušaj ga. Smanji broj rundi pa kad završiš ;-)
Kolači i mene čekaju, ali ću ja to tek od srijede, mislim da mi je rano. A da li mislim pogrešno, znat ću u nedjelju :lool:.
flopi meni JM imafake osmijeh, koji me nervira, ne moras drzati zamrzunte usne.
365 necu sigurno raditi, jer mi Z stenjanje ide bas na zivce.
ja sam usporila s vjezbanjem, ali tako svake godine i super je ako ista vjezbam jer obicno stanem skroz.
kjb ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eh baš to! I njeni vježbači isto rade! Najmrže mi je vidjeti da i oni to odrađuju preko volje, ne trude se. Elan mi iste sekunde pobjegne.
Spajka, ajd bar znaš da će taj period proći.
I ja sam usporila, jer ne mogu stići. Umorna sam i nemam volje po ovom mraku ni zašta. A možda me i Jill ubila :lool:. Vidjet ću kad počnem sa BF je li do nje.
Sirus za 365 biraš uteg koji hoćeš.
meni Jill nikako nije legla :unsure: jedino njeno sta sam vjezbala je 30DS a i tu me nervirala :lool:
jucer ipak rest. nije mi se dalo skakat. zato sam mijesila kruh i najela se ko prasica :lool: danas CF!
najavila nam je vaganje ovih dana, sramota me al nisam se makla u ova 2 ipo mjeseca ni malo :lool:
Flopice bravo za 14km i neka je sretan ljepotici!
kjb kako si jutros? baš je bezvezno da radiš bolesna.
MB jel prošla glavobolja? odmorit ćeš se fino preko blagdana, ni ja tad ne radim.
j-la već ćeš neki program odabrati.A i kuća će se srediti, kolači ispeći. Ja ću isto kolače za par dana, nekako ne volim kad predugo odstoje jer ne radim samo one suhe.
spajka ajd bilo šta samo da ne odustaneš preko zime. Koliko znam redovita si na jogi pa eto.
Boxice dancerice, znam šta znači višesatno plesanje na podiju, to je ko nekoliko dobro odrađenih treninga a uz to užitak.
Jedva čekam blagdane da možemo svi zajedno obiteljski što više vremena provesti zajedno, da se ne moram dizati ujutro rano, da guštamo, vjerujem da u petak radimo skraćeno i onda uživancija do 2.1.
lili s time se i ja tjesim :lool: :mrgreen:
nije bas da virujen u te vage sta svasta nesto mire ali ajde da vidimo :mrgreen:
boxice nisam pohvalila plesanje, bravo!!
kjb kako si jutros?
Hvala curke što mislite na mene.
Bolje sam jutros, ali sam i dalje nemoćna i pod temperaturom 37,5. Pješačila sam 20 minuta od mjesta gdje se najbliže mogu besplatno sparkirat do posla i bome još osjetim napor.
Vi ste vrijedne, a božićni domjenci dušu dali za cardio. Ima mi još samo jedan draži :mrgreen: (mm se sutra vraća).
MB, javi kako si prošla na vaganju. Brrrrr
ja vas samo stalkam :-*
ginger ti si nam najdrza stalkerica :kiss: zapravo, tebe ne mogu svrstat u stalkerice, ti bar vjezbas kad mozes :)
Potpisujem cure za najdrazu stalkericu <3
Cak bi te mogli nominirati za 2017.godinu, lol!
Jutros idem na put, a prije cu odraditi neko dobro istezanje, sutra necu nista stici, u cetvrtak planiram trcanje!
Nadam se sve stici kako sam zamislila, kolace jos nisam pocela peci: skartocnaglavu:
Slažem se s boldanim :heart:
Sad je mene uhvatilo :gaah:, grlo i slabost! Još u sedmici kad se očekuje vrhunska izdržljivost!
Uzimam rest do poslije Božića, te kako neću imati prijava, i ja se pridružujem Ginger :mrgreen:
Flopi, kad sam se prekontala oko kolača, i kratkog vremena, ja ipak danas počinjem.
Meni se mama sinoć poskliznula na ledu pa sam s njom bila do kasno na Hitnoj. Jedva stojim na nogama, baš sam mortus.
Valjda će me kava razbudit.
lili nadam se da je mama dobro? jel nesto slomila ili se samo natukla? uf, cuvaj je :love:
dajte flopi i j-la stvarate mi nervozu, ja jos nisam ni pogledala sta bi mogla pec a kamoli nabavila sastojke :lool:
morat cu danas bar plan napravit :unsure:
prijavak: jucer CF, danas trcanje ako ova buretina stane
nema nervoze oko kolaca. nes ti. mijesis jedan, drugi peces, treci pakiras. i tako ni ne okrenes se gotovo.
meni je najgore pripreminti neke koje radi po vise mjera (madjarica bar 3, krancle ni sama ne znam broj. ostalo je fakat nes ti)
sem jako puno hodanja zadnja tri dana nista.
lili ~~~~~~~~~~~~~ za mamu
a Ginger zna koje mjesto ima kod mene :heart:
Hvala cure :kiss:, ma natukla je ruku, al nije ništa slomila. Najgore što je glavom udarila od beton jer je pala koliko je široka i dugačka pred samim vrtićem (sin mi je imao priredbu). imala je ogromnu čvorugu na glavi veličine jabuke, al prošla je bez potresa mozga. Sad doma odmara.
ni ja nisam još kolače jer radim neke koji ne mogu baš stajati predugo jer ne budu fini, planiram ko MB danas popis sastojaka za kolače i slana jela, a kolače ću s djecom raditi u petak (ranije izlazimo s posla).
joj lili, žao mi je za mamu. Ali i ti udarci znaju biti gadni. mene je jačer boljelo kad nisam slomila ruku neg kad jesam
Ja i dalje samo pilates. I čučnjeve. moram ih pojačati - bliže se zimske radosti.
Lili vibre za mamu, sigurno se jako prepala. A da boli, sigurno boli.
Ginger je naša omiljena stalkerica
Flopi je čista organizacija
NiB, mene nije "samo" pilates. No ako možeš/želiš pojačati, samo naprijed
O kolačima - moji ne vole kolače (mm ne jede slatko, a cure su više od gumenih bombona :gaah:). kao što sam se pohvalila, velika je pekla sama za školu, a mala i ja smo se zezale s nejestivim đumbircima, a planiramo još neke boriće i gluposti obojene žarkim umjetnim bojama (da naglasimo da se ne bi trebali jesti).
nemam temperaturu i lagano sam prošetala dio puta do posla. Vidim svjetlo na kraju tunela :-)
Dobila sam nesto povrata poreze pa se odoh pocastiti nekom opremom za vjezbanje.
Girja i veci utezi to mi treba.
pih sta ce ti to ako nisi lijepa ispred njih :lool:
Sta će ti ogledalo. Tajce majice i tako to. Ja si mam bolje izgledam :lool:
slazem se sa spajkom :lool: zato sam ja sebi pod izlikom da kupujem cimavici kupila dva topica i tajice :lool:
Ne brinite , svaki mjesec se pocastim sa nekim novim komadom garederobe.
Pohvalim se kako sam vrijedna , kako sam izgubila koju kilu i kupim.
Bas sam prosli tjedan ubola felpu za trcanje, a prije utrke sam morala kupiti kapu i rukavice koje pasu uz jaknu u kojoj sam trcala.:lol: