wow ginger. bravo!!!
kod mene sve po starom, red crossfita, red plivanja, red penjanja...
Printable View
wow ginger. bravo!!!
kod mene sve po starom, red crossfita, red plivanja, red penjanja...
Kod mene isto sve po starom.
Utorak trenig, cetvrtak intervali u trcanju, ubacim neko laganini trcanje danas i sutra ( ako stignem i ne bude kise).
Sad vec cijeli svijet primjecule da se nesto dogodilo samnom, dobivam visestruke upite na dnevnoj bazi od povrsnih poznanika do terapeuta moje djece i uciteljice na informacijama. To zapravo postaje i malo zabrinjavajuce.:mrgreen:
sad sam na toj razini da mi kolegice sa posla ( koje imaju odredeni visak kilograma ) govore da sam -premrsava ( sto svakako nisam , jer jos nisam dosegnula niti normalan BMI , treba mi jos 2-3 kg dolje da bih usla u " zeleno").
Eto, ako netko krene u ove vode sa viskom kilograma , i kad skine jedno 20% tjelesne mase nakon cc 8-9 mj. garantirano je da ce tada i svijet primjetiti.:mrgreen:
Sirius, oduševljavaš me sve više :naklon:
Bravo, svaka čast!
Ginger, opasna si :uteg:
Na dobrom si putu da budeš spremna za swinganje u decembru ;-)
ginger ja se slabo istezem, obicno na nekoj ogradi usput.
sirus bravo :klap: budes i tih par kila brzo skinila!
magirz :klap: tvoje vjezbanje u nedoba mi je genijalno!
j-la :kiss:
jucer nakon cjelodnevnog ciscenja ugurala 5km da se malo resetiram. pace 5:30.
danas potpuni rest, idemo na krizmu.
j-la ma i trcat cu ako treba ;-)
mb dobro si ugurala!
ja se jucer popodne ubila u voznji quadom :lool: mislim da mi je potrosilo vise kalorija nego jutarnje trcanje, lol
jutros wo3, a sutra zasluzeni odmor
Dakle, moja aplikacija za trcanje je definitvno otkazala poslusnost nakon pokusaja azuriranja. Grrrr
to vjerojatno znaci da je vrijeme za novi mobitel, tugo moja.
Danas krug oko Jaruna, nepoznatim tempom.
I onda nekoliko serija sklekova, iskoraka na klupicu, cucjeva ...sve zbog bjesa jer je aplikacija opet zakazala.
sirius vrijeme je za sat :mrgreen:
i zaboravih komentirati komentare - reci im da paze sto komentiraju, nisi samo mrsavija, vec i misicavija :mrgreen:
Evo meni sestre po pipanju :-D
Tako to treba Sirius ;-)
Slažem se sa Ginger, već si spremna za sat.
Ja sam oduševljena i sa sirius i sa Ginger! :sp:
Cure bravo baš ste vrijedne!!
Imam svašta za tipkat al ću sutra. Vikend mi bio super al bez predaha.:-)
Magriz tvoj mi se vikend sviđa!
Danas sam ugurala vježbanje. Dakle, od goblet squat, oko njih 50 sam dobila upalu kvadra. Nevjerovatno! Instant upala! Očito nisam potezala gluteusima pa su kvadri nadrljali! Ali da takvu upalu dobijem a tek mjesec i po nisam redovna s vježbanjem, baš me lupilo.
Sad mi češće valja ubacit vježbanje.
Da ne bude samo goblet squat, pored toga, bilo je iskoraka, prednjih, bočnih te calf raises.
Siruius, bravo! Pravi si primjer čvrste volje i snažne motivacije. I da sat bi si mogla nabavit, zaslužila si. Mada, meni endo pokazuje dobro zadnja dva puta, nakon što sam updejtala iOS na mobu.
Ginger, jeee, odlično ti ide!
J-la, super za odrađeno!
MB, ti si stvarno na turbo pogon zadnje vrijeme, mrak!
Meni vikend bio radni ali otrčala sam malo sa kćeri u subotu i jutros 10 na 5:46.
j-la ma ajde, pa to je normalno. upala ne dodje jer nisi u formi, pa ja stalno imam neke upale od CF :lool:
ivana s :naklon: svaka cast! jos u tu uru trcat, to mi je sf!!
sirius, i ja kazem da tribas sat, neki lijepi :mrgreen: ja svog obozavam, a nije da nisam mogla ni bez njega :lool:
super mi je sto uopce ne nosim mobitel kad trcim!
magriz super za planinarenje!
jucer cili dan jela i pila, malo sam i mamurna jutros :lool:
dosa mi je brat pa sam malo i plakala (tesko mene rasplakat)...
Ja nastavljam niz cendranja od MB, večeras sin završnu u vrtiću prije polaska u školu. U ned mala pričest.
Da ne zaboravim reći kjb da sam je se sjetila u subotu kad mi se frend javio da su obojica odustali i nisu završili Traversu. Jedan imao grčeve, a ovaj drugi koji me zvao se izgubio negdje u šumi. Trčiš utrku a zapravo si sam, markacije nisu bile nešto.tako da je našao jedva neki izlaz. Iszrčap 36km.
Tako da fakat treba proći pripreme i ići u grupi koja poznaje koliko toliko stazu.
MB mislim da je ivani s to pejs a ne ura kad je trčala :-)
Lili, i ura je tu negdje, možda 15 min kasnije :)
vidila sam uru vec prije na endomondu, zato sam i komentirala!
e to mi je palo na pamet kad sam već otipkala :-)
Ola cure! Opet o pipkanju, ha? Super ste sve, i vrijedne, a duboko suosjećam sa ovima koje gledaju završne priredbe. I mi se rastajemo od učitelja iz boravka, već mi je sad knedla u grlu jer ga svi obožavamo.
Lili čula sam za gubljenje na Traversi, stvarno ne znam gdje bih ja završila da sam išla. Izgleda da cijelom klubu ne ide dobro s orjentacijom, mi u nedjelju na planinarenju uspjeli dvaput krivo skrenuti sa jedne od poznatijih sljemenskih staza (uz stručno vodstvo, he, he).
U subotu bila na utrci samo za nju, svi smo bili baš jako emocionalni. Bilo je i žena s karcinomima koje su trčale, uf, uf.
Danas trening 45 minuta na 5:45 - ali Ivana ti si to jučer sama trčala.
Da ne zaboravim prijavit u sub utrku na 5km Cross Hill u Križu, bilo je fora i zabavno. Trčali smo onako iz zabave, ušle u cilj zajedno s rukama podignutim u zrak kao 4.te :-)
Guštali smo i poslije na tomboli.
Sad na završnu malcu. Gume mi se skroz ispuhale putem,morala sam ostavit bajk usput negdje a sad jurim sinčiću.
MB, je l još tu? Naravno da ćeš plakat :-*
Uživajte skupa!
Kjb, divan cilj ste imale na subotnjoj utrci :heart:
Ivana s, super pace :-D!
Ja imam prijaviti samo upalu :lool:
Jaucem kad hoću piškit, a kad mi nešto ispadne, ni ne trudim se podići :lool:
Lili uff! I kod tebe će biti suza!
Sretno!
odlicne ste!
bas zavidim kad vas citam
ja sam jos uvijek na jutarnjem istezanju i pokojem skleku, po tridesetak cucnjeva odradim tijekom dana cisto da imam nesto
ovaj tjedan sam od sutra cetiri dana na putu, pa ni ne planiram nista posebno, ali od iduceg bi se vratila na trening
pa pomalo, ono sto mogu, srecom ima puno istezanja
a uskoro ce valjda poceti i plivanje...
uzivajte!
summer samo polako, doći ćeš ti na svoje!
j-la loool, tako sam i ja znala kad je baš boljelo, kakvo crno saginjanje, nek' sve ostane gdje jest
doduše, mene ne boli već podosta :mrgreen:
smanjila sam sve aktivnosti prošli tjedan
imali smo krizmu starijoj, mlađa bolesna, ja također na jer sam na ant. zbog neke upale
ali jučer sam nakon dana za raniti se otišla u šumu na laganih 6 km
preporodolila sam se, doslovno :heart:
inače radim kratke zuzine i yogu s adriene
trčanje najslabije, ali sad se polako ali sigurno vraćam
e da, idem na Sljeme u 7 mj., najkraću rutu!
i Plitvice onaj tamo vikend
Ginger tebi vau vau!
sirius i tebi naklon, super su mi tvoji mjerljivi rezultati!
magriz zavidim na planinarenju, mora da si uživala...
ivana s bravo za jutarnje trčanje, baš i sama razmišljam da se organiziram barem 1 tjedno za otići ujutro...
MB neka si uživala sa svojim bracom, baš lijepo :heart:
Summer polako, da se ne bi vratila korak nazad.
Sirius svaka čast, svakako si zaslužila neki divan sat.
Flopi tvoja trčanja mi zvuče kao prava antistres terapija.
Od jučer malo normalniji tempo. Mlađi me odveo na laganu vožnju bicom, brzih i slatkih 8km i navečer joga.
Danas zadnji dan majstora, napokon se vraćam u normalu.
Ah sutra i mi završnu priredbu u 4.raz, hoću li cmoljiti po stoti put...
Aaaa Flopice znači i ti krizmu ja ovaj tj ću imat pričest pa će isto tako bit smanjene aktivnosti inače ću riknut. A moram priznat to me živcira. I prošli tj samo 2treninga trčanja a izgleda da će tako bit i ovaj. Al veselim se da ću bit na konju iza toga :-)
Jako se veselim što ćemo zajedno Sljemenski jupi jeee
Summer drži se proći će i takvo razdoblje, znam da te živcira al nema druge nego bit strpljiv :kiss:
Spominjete jutarnja trčanja, bome i ja razmišljam ponekad ubacit, vidim jutros u 6h trči naša kjb. Jedino meni u te sate treba dosta da se razbudim za obično funkcioniranje a kamoli trčanje :-)
MB jel ti braco još dole? Uživajte!
Kosjenka super za vožnju bajkom sa sinčićem :heart:
Meni u planu tečaj orijentacije u prirodi preko kluba večeras ali samo ako se uspijem organizirat bez stresa.to bi me veselilo.
Znači ne moram prijavljivat svojih 45 minuta sa 4x100 ubrzanja. Baš je bilo dobro:-)
Lili i ja ću probat doć na predavanje večeras, baš se dugo nismo vidjele.
Flopi, Lili, mene kolega Sljemenaš nagovara isto na jedan krug Sljemena. Ćemo vidit.
Summer, znam kako je teško biti strpljiv. Ali tako se jednostavno mora.
Kosjenka, prekrasno popodne :heart:
MB uživaj s bracom, a Flopi i J-la liječite upale dobrom knjigom ili serijom.
U ned obiteljski izlet s maleckama po Bikčevićevoj do Puntijarke, nakon toga trk od 5 km u Travnom. Više se uživila u navijanje nakon toga neg svoje trčanje. :lol:
A sa sus je uvijek zabavno!:-DImale i mi navijače!
jel to neko spominje moje trckaranje u Travnom :lol::lol::lol::lol::lol:
mislim da sam jedina osoba koja stana na pol utrke i odluci da joj je cavrljanje s ekipom koja stoji zanimljivije od trcanja pa nastavi i ona navijati za susjedu.
kod mene nista (OK cca 2.5 km trckaranja u krug ko hrcak u travnom)
kakvo je to predavanje o orijentaciji? Orijentacijsko trčanje?
Moja najbolja frendica iz SŠ se tim bavila - i to prilično profesionalno. Ni tih davnih dana me nije uspjela nagovorit da joj se priključim. No ona je fakat uživala u trčanju
ok vihor svako proljece organizira orijentacijske tecajeve koji traju par tjedana. i koga zanima, imaju isto i za roditelje i djecu
i danasnji prijavak bazena
kjb vidjela sam te neko jutro dok sam pseto setala
a istina, mozda i nisi bila ti. ali nekako imam osjecaj da jesi :)
za kavu se cujemo
prvo se meni moras za kavu javit :coffee:
flopi cestitke krizmanici :heart:
summer polako, doc ce sve na svoje. ne mogu ni zamislit kako ti je. drzi se :love:
j-la :lool: na upalu
kjb, lili, ivana s, nera, spajka bravo za trkove :klap:
kosjenka bravo za jogu i bickilu!
jucer cf, danas trk ako stignem, imam milijun obaveza...
Nano upravo je magriz navijestila, dolazi nam Edi Ocvirk iz Vihora održat prvo teorijsko predavanje, a onda ide praktični dio na terenu u subotu (al nažalost neću moći jer tad će nam već biti kumovi iz Zadra kod nas zbog pričesti, pa nema smisla da ih ostavim i odem ća orijentirat se :mrgreen:).
http://www.vihor.hr/stare_stranice/c...Ocvirk_Edi.htm
ma znam ja puno o tome - velim da mi je frendica bila "pionir" orijentacijskog trčanja. Čak sam se i ja orijentirala, ali hodajući. Jednostavno ne volim trčati :)
A to, pa meni je zanimljivo da naučim nešto o orijentaciji i zbog planinarenja :-)