Čekamo Jagodicu i čekamo novo odbrojavanje! :)
Dok čekamo lijepe vijesti, samo da vam kažem da sam opet u bolnici od nedjelje i ostajem do 28. tt, a dalje ćemo vidjeti. Bila sam tužna u početku, ali mališa je okej, to je jedino bitno. :)
Printable View
Čekamo Jagodicu i čekamo novo odbrojavanje! :)
Dok čekamo lijepe vijesti, samo da vam kažem da sam opet u bolnici od nedjelje i ostajem do 28. tt, a dalje ćemo vidjeti. Bila sam tužna u početku, ali mališa je okej, to je jedino bitno. :)
Jagodica jos sat.vremena. jedva cekam cuti.
Riri sve znas. Junacina
Riri, sreca pa si teska pozitiva, i braavo za taj stav!
Jagodiceee, cekamo teee:)
A ja sam vam ujutro u 8 30, drzite fige
Riri čuvaj se i pazi na svog malog borca.
Bubamara čekamo te ujutro!
Izgleda da će jagodica imati najkraće odbrojavanje ikad...
Mogu jagodica i bubamara otvoriti skupa. Ugl sto se jagodica ne javlja.
Evo me cure. Veliki smo 1cm i cula sam srceko :heart:
Dobila duphastone do 12tt preventivno i to je to. Uputnica za krv i urin i pregled u 11tt
Riri, drzi se draga :ghug:
Bubamara sretno, jedva cekam tvoj izvjestaj pa da krene i to novo odbrojavanje!
Ajme.jagodica. pa ti vec imas bas pravu bebicu. Siti me pliz koji ono tt? Ja ti to ne znam racunati
Što tu imaš ne znat? Kalendar u ruke i broji. 36 dc je 5+1.
Hvala ti beti. Pitala sam jagodicu koji je ona. Nemas beda, ne moras opet brojati dane po kalendaru.
Uh, tek 21 dan, tko ce docekati. Kad se moze beta najranije raditi :), imam u jednoj privatnoj poliklinici besplatno usluga u iznosu od 50000 KN, pa da malo trosim. Inace slabo koristim usluge, sve sto sam zadnjih nalaza radila radila sam u drzavnoj. A moj ginekolog ne radi u toj klinici tako da placam i preglede :)
Yoyo Betu mozes raditi vec 10 dpo. Kao moze se mozda i prije, ali ja nebi. Kad ti je o bila?
Riri čuvaj se bit ce sve ok! Samo hrabro i pozitivne misli za malo srčeko!
Jagodica:heart: divno...bravo!!!
Bubamarice javiš naravno sretnoo!
Andy:heart: za malu točkicu
Justme pa vidjet ce se i tvoja točkica mala :heart:
Uh kako pozitivna tema!!
Andy, Alice kako ste vas dvije?
Bravo curke..ja ću vas škicati mislim na sve vas
Andy divno, izgubila sam tvoj post u moru postova pa sam propustila ranije. Baš mi je drago! :heart:
Jagodice :heart:
Bubamaro sretno!
I hvala na podršci cure :ghug:
Bila u petak. Samo me malo zbunjuje sto sam lh pik uhvatila u cetvrtak oko 18:00, a vec me je navcer poceo zigati desni jajnik. Pretpostavljam da je znam prepoznati, jer kad sam pred dva mjeseca bila na pregledu, usla sam u ordinaciju i rekla doktorici, sve je ok danas mi je ovulacija. Kaze ona jeste bila jutros.
:heart:
lista za
21.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~51.dc-:heart:
AliceInChains~~~~~~49.dc-pozitivan test
Andydea123~~~~~~~40.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~37.dc-pozitivan test
Himalaya~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Pearl 22~~~~~~~~~~22.dc
YOYo12~~~~~~~~~~22.dc
anita83~~~~~~~~~~13.dc
JelenaR~~~~~~~~~~6.dc
Jagodice,cestitam na srceku! Mozes novo odbrojavanje otvorit.:naklon:
Riri,bas mi je zao sto si ponovno u bolnici ali super za tvoj stav! Bit ce sve ok. :kiss:
Bubamara,sretno danas! :kiss:
Ostale cure,kako ste?
Meni krenule mucnine...ufff. ali onda nesto pojedem pa se smiri. Neka simptoma,dobro je to haha. Poljubac svima!!!
Evo meee, da se javim. Bebica 3 mm, vidjeli smo srce, gestacijsku, zumanjcanu, sve je u najboljem redu. Kontrola za 3 tj:)
Predivno bubamara <3
Alice je tek u 12tom mj naručena?
Otvarajte napokon svoje odbrojavanje <3
Pozdrav cure. Nisam se dugo javljala i nisam citala forume, naglo sam otisla. Kao prvo bih htjela svima cestitati na plusicima i zazeliti vam skolske trudnoce i porode. Riri, sretno i cuvajte se! Od ljeta nema nekih vecih promjena, malo sam vise citala i bavila se sportom. Sto se tice druge bebe, jos nista... ali vise nisam tako jadna kao ljetos. Nekako sam se pomirila s mogucnoscu da i nece biti jer muz nije zainteresiran za planiranje trudnoce... a ako ce najgora stvar u zivotu mog sina biti to sto je jedinac odmah bih potpisala :-)
Ako se slucajno uhvati, javim vam... ali mi je lakse ovako bez odbrojavanja, laganini iscekivati. Pusa svima!
Buncek bravo!!! Odličan stav!!!! Tako treba. Uzivati sa onim sto imas, pomalo ce doci drugo.
Buncek, neka. Nekad je stvarno lakse tako i ja to kuzim.
Bubamara, bravo!! ♥️
Nego, Buba, Alice ocemo mi to odbrojavanje da potraje bar tjedan dana? Hahaha
Ako ste za
seoba naroda :lol:
http://forum.roda.hr/threads/93736-O...42#post3133642
Hvala cure :heart:
Buncek, jako mi je drago da si nam se javila i da si dobro, pala si mi na pamet milijun puta. :)
A sad se i ja selim. :mrgreen:
Bravo curke cestitam,,jakooo sam sretna zbog vas,sad se pripazite i cuvajte....i nadam se da ce vam.odbrojavanje kratko trajati....❤
Pozdrav drage moje trudilice... Želim Vam svu sreću ovoga svijeta... I velike brojke na beti.
Najme... Imamo curku (ivf) i uskoro će navršiti 5 godina