Držim fige da je bila prerano :love:
Printable View
Držim fige da je bila prerano :love:
Mogu ti samo reći da mi je nekoliko dr. reklo da nema smisla vaditi ß prije 12 dpt, a meni su svaki put preporučili 13 dan.
Cure, hvala vam na potpori i savjetima!!!
Ja sam po prirodi control freak i jako, jako teško mi pada cijela ova situacija!!!
Pusa svima!!!
mislim da ti je bilo to prerano ... vadi 12 dpt još jedanput ...
Ja sam 10. dpt, iliti 13. dpo imala betu 8, koja je za 4 dana narasla na 250. Nikad se ne zna.
Sretno :love:
Arkica, čekamo tvoju novu betu za 3 dana!
Mare, ma šalila sam se, naravno da mi ne treba pratnja: kad se ide na punkciju/transfer, odmah te smjeste u sobu tako da ni ne čekaš zajedno s ostalima. Neće ni MM biti sa mnom, on će me samo dovesti autom pred ulaz bolnice i ja ću s njegovim uzorkom otrčat na 5.kat :D Ali hvala ti svejedno, sjetit ću te se preksutra :)
Arkica mislim da je stvarno prerano za betu, pričekaj još malo. Samo se živciraš, ne misli puno na to, odi u shoping, radi nešto zanimljivo da ti brže dani prođu. Znam da je teško, ali takva nam je sudba :love:
znam ali napisao mi je VELIKIm slovima na usta..tako da slusam ga...Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
arkica ajoj...tako mi je zao a ja sam vec mislila nasa prva trudnica :love: ...i ja bi jos jedamput vadila nekko se i meni pocetniku cini rano..vidjet ces nisu sve nade jos do kraja potonule :heart: :heart:
Arkice, ja te potpuno razumijem, i ja bih išla vaditi prije roka, suprotno uputama. Držim fige da beta naraste do termina kad ju TREBAŠ vaditi.
Imam pitanje za iskusne. Došli mi rezultati briseva. Imam aerob Enterococcus sp. Jel zna tko koliko je to loše i da li ima smisla pojavljivat se s takvim nalazima ispred dr. T dok to ne izliječim?
ja sam imala candidu kada sam kretala u Vonogradsku ali kod Kune i nista mi nijw rekao samo dao terapju koju da pijem i krenuli kao da nije bilo nista..mozda posto do postupka je bilo 2 mjeseca a do propuhivanja 2 tjedna....
arkice.....kud zuris zeno :)
Fino ti ponovi betu tek za 5 dana. Sretno!
tikice ja večeras ne spavam od nervoze, nemoj da sam budna bezveze.
Os da napravim odmah test pa da mi mirno spavas :mrgreen:
Nemoj test, ne valja test :lol:
Jel sedefasto-ljubičasta i svjetlucava?
Nije....mat je skroz :mrgreen:
moja svjetluca ko božićno drvce
Reny, uzmi antibiotik i kreni u akciju, nije taj enterokok previše zabrinjavajuć...
Tikice, sutra ujutro piškiš ili ideš vadit betu? Do kad mi ovdje moramo čekat? Jako, jako, jako :D :D :D :D :D navijam!
PS. Tikica, daj odi opet provjeri jel svijetli ili je mat. Pa nam javi. :lol:
Aurora, mislim da tu na poslu imam kamere pa mozda sad nije zgodan momenat :lol:
Idem ujutro kod Brayera, a kod njih to za sat i pol, dva dobijem na mail....pa racunam da cete negdje oko 11 biti obavijestene :)
Upravo sam procurila...na Utricima...dan prije vadjenja bete.
Bar sam ustedila 160kn za to.
Draga tikica_69,
upravo ti pišem mail da navijam za tebe kad ono.
Život je fakat nepravedan!!!
Jako, jako, jako mi je žao!!!
Sve smo se smrzle. Tu smo, draga. Idemo dalje, sve skupa. :love:
tikice ajoj...idemo dalje Maribor :heart: :heart: :heart: :heart: :love: :love2: za njih sam cula da one nemogih rade cuda iz vlasttog iskustva pricam imamo par parova cija broja Tikicinu prmsuje i za duplo pa evo ih sada sa kolicima ali sladu dijecu nisam vidjela od te..ljubavim im se vidi u očima..za Tikice glava gore...
Drage pitanje tek sam danas skuzila kada sam slala MM po doznake za BO da mi pise Utrogestan na usta 3*1,14 dana kontrola. Sto sam ja povezala da ga pijem 14 dana ili KRIVO???? :? ne pise koliko dana...sta mislite cure???
plavusa prikrivena :)
Ma vjerovatno su mislili napisati za 14 dana, s nalazom bete, pregled!!!
Uglavnom trošiš utrogestan do bete (ako je pozitivna nastavljaš, a ako je negativna prekidaš).
Za tvog :saint: , šaljem veliku pusu!!!
hvala...znaci pijem do bete...uf vec sam mislila da sam nesto.....zaribala...
hvala arkice :love:
tikice :love2:
maribor te čeka....
Tikice, zao mi je :(
Aurora ja mislim da ti muz mora svakako gore potpisati neke papire, pa bolje provjeri prije nego ga otpraviš!
Tikice od srca mi je jako žao. Ali glavu gore i u nove pobjede.
Ovaj jučerašnji dan je stvarno bio koma, više me strah pogledati na forum :(
dobro jutro cure!
ja baš često ne pišem na forumu iako ga već uredno pratim par godina :-). Evo, nakon 4 neuspješna prirodnjaka konačno sam se odlučila za stimulirani, a i dr. mi je preporučio, iako sam prošle godine imala jako visoki FSH (ove godine je normalan, tko će ga znati zašto hehe), a niti AMH baš ne pokazuje da sam nešto super plodna :P . Imam pitanjce, budući da mi je ovo prvi stimulirani, da li netko zna u kojoj ljekarni u Zg je najbolje i najpovoljnije kupti Suprefact spray? Ja inače imam jako osjetljive kapilare u nosnicama koje čim sam prehlađena i malo više pušem nos pucaju, pa me zanima da li sprejanje Suprefacta ima kakvo loše djelovanje s obzirom na to?
unaprijed hvala na odgovoru :) .
Tikice baš mi je žao, užasno :cry:
Ali Maribor te čeka :heart:
Marnie ja ti ne znam za suprefact ali već će ti cure odgovoriti. Sretno i da prvi stimulirani bude dobitan!~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas tek 2dpt i probudila sam se sa nekakvim lošim predosjećajem, ajme kako ću izdržati još tjedan i pol :(
Aurora dali si uzela bocicu za muza? ja sam odmah rekla da ćemo nositi od doma pa sa dobila papire koje muz je morao potpisati sa nekim podacima...datum...vrijeme ejakulata tako da ako nisi uzela papire morat ce gore to potpisati kod sestri...
Kakava je ovo tmurna atmosfera AJMO glava gore SVE DO JEDNE....tu smo da budemo potpora jedna drugoj Tikica je nasa vodilja :D :D i sve trebamo biti na nju..sta je sve prosla...A nada umire zadnja a nju ceka uskoro Maribor kao sto sam u prethodnom postu rekla znam x parova koji su brojkom iznad nje i duplo i da ih sada vidite idu po drugo dijete u Maribor :D :D :D
nama posto je prva a nadm se i uspjesna a ako nije( ipak smo dali sansu nasem zdarvstvu) isto idemo van granice nazalost iako mi to bas i nije drago ali statistike su pokazale 8)
Marnie, mislim da nemaš jeftinije od ljkarne Frebel na Dolcu (kad se ide gore po desnim stepenicama), dođe 409 kn, inače ga ima i po 500kn. ja sam ga tamo kupila u 10. mj.
Tikice :taps:
Marnie ja sam ti kupovala spray u ljekarni Pokornoga 7, 10000 Zagreb, broj telefona ti je 01/2300-587, no zaboravila sam kolika je cijena, pa ako hoćeš možeš provjeriti.Citiraj:
Marnie prvotno napisa
gabi, znam kak je... ja se svaki dan tak budim i da budem iskrena - gotovo sam sigurna da nis od toga... :( a meni je transfer bio u subotu, a beta tek 23.11. ne mogu se natjerati na optimizam nikako :P ma sta bude, bit ce!Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
tikica, bas mi je zao :( sto je put tezi, to je vrednija nagrada :*
frka :love: tako i ja mislim, ali opet se ne prestajem nadati što je najgore... sad mi je žao što mi dok nije prepisao normabele da jedan popijem i da mi bude svejedno :lol:
može li se normabel kupiti bez recepta??
Nina svaka čast tvojem optimizmu.
A Gabi točno znam kak ti je.... meni je 7dpt a već sam u popriličnoj napasti da se popiškim na štapić :/ (možda da si obučemo spavaćice?) :bye:
Tikica :heart: :( Ali Maribor je pred tobom, kao što i Nina kaže! Oni tamo rade čuda. A ovo sad je ionako bilo kiki-riki, koštice ono, usput, dok čekaš Maribor :) A i Novu godinu ćeš dočekati uz kriglu koktela, a ne uz bljutavi multivitaminski. Jel tak?! Zato za Uskrs nećeš smijeti ništa :)
Marnie, Suprefact - platila sam ga 498 kn :shock: na Vuk Vrhovcu. Što se tiče nadražljivosti, ne bih ti znala reći, ja nisam imala nikakvih problema.
Bebica, dala mi je sestra i bočicu i papire za ispuniti. Ja sam bila uvjerena da čak i ako uzorak doma stavimo u čašicu :oops: da se MM mora pojaviti i osobno to predati, ali ne treba.
Normabel sam ja kupila bez recepta, no tražili su da vide da mi je dr. to ordinirao.Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
A čudim se kak ti dr. nije napisao Normabel, jer sam ga ja svaki put dobila. Još sam ga zezala, kaj tak izgledam da mi treba Normabel, a on mi je na to rakao da ga je bolje uzeti u ovaj stresni period iščekivanja M nego ga ne uzeti, meni definitivno treba :mrgreen:
A da probaš provjeriti telefonski?
jaja2 :lol: :lol: ta spavaćica je samo bolnička ali ima da nam donese sreću inače ću ju baciti u smeće i na drugi postupak idem u drugoj :lol: evo pukla sam :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
ja ih imam doma i izgledaju mi sve primamljiviji mada mi nisu propisani :)