mislim da taj silikon ide do temperature od 250 stupnjeva
Printable View
Tina,
Ja sam tu kasu dosad kupovala u dm-u..
S time sam punila palacinke, moze kao preljev za pitu od jabuka, ma može za svašta....
ok thanx..... sve mi je to špansko selo..... :mrgreen:
... a to je u svakom slučaju puno važnije od onoga što piše u sastavu, jer ako ti nešto ne štima uzalud ti sexy sastav
Meni je super fraza "marsovci na obdukciji", primila se kod mojih :lol:
Kakvi su proizvodi W5 za čišćenje: točnije vlažne maramice za domaćinstvo, sredstvo za čišćenje WC-a? Imate li iskustva s njihovim praškom Lel? Pere li dobro?
Meni je Lel katastrofa u uporedbi s Arielom i Faksom
ja nemam lovu za ariel i ostale skupe praškove tako da mi je lel čist ok.... ionak na mrlje stavljam jar i sve ode....
pakovanje od 9kg mi traje od akcije do akcije-znači 3 i više mjeseca (a kod nas se puuuuuno mašina mjesečno izvrti)
Ciljam roštilj za Raclette :-)
Lel nisam ni probao nakon Lidlovog tekućeg Formila koji mi je loš. DM-ov tekući deterđent mi je zakon. U zadnje vrijeme ga kombiniram s kristalnom sodom i super je.
Maramice za čišćenje su dobre. A kod njih i nema što biti loše.
W5 za WC ostavlja obojeni trag - uzela sam onaj u zelenoj ambalaži (tekućina je žuta) i unutarnja strana WC daske mi je ostala u žutom tonu.
Vraćam se Sanitaru.
Uh, odgovorila sam Lauri 29...
Meni je taj lel posivio sav bijeli veš, a to sam skužila nakon što sam poslije njega kupila ariel, pa mi je bilo čudno kakav to snježnobijeli veš vadim iz mašine. ariel kupujem na akcijama, nedavno je u bipi bilo jedan kupiš, jedan dobiš :-)
I ja isto. Ariel 8 kg, 110 kn, traje jako dugo a najbolje mi pere. Svašta sam isprobavala ali ništa drugo mi ne valja. Što se Lidla tiče, ja duuugo vremena nisam tamo išla. Ušla sam u njega kad se otvorio kod nas i nije mi se svidio jer sam očekivala nešto drugo. Pa sam se natjerala nakon dugo vremena opet i sad smo stalni kupci tamo. Ali više za tekstil, obuću, alate isl nego za hranu. Tamo sam kupila malome jaknu za 100 kn, prva liga, debela, zimska, topla i lijepa, debelih čarapa s onim protukliznim čudom na stopalima, trenerke, jaknice za stariju djecu, sebi pidžamu, muž uvijek nađe nešto za sebe, od patika, povoljnih a kvalitetnih alata..ma stvarno svašta. Pa u zadnje vrijeme pratim one njihove letke da uhvatim opet štogod povoljno i lijepo jer su stvarno iznenađujuće dobri. Od hrane uvijek kupujem svakojake voćne jogurte, tamo ima velik izbor i sirne namaze. Sredstva za čišćenje nisam nešto proučavala, kupila sam maramice za wc, to mi je onako, uobičajeno..(navikla sam na one iz dm-a). I hranu za psa tamo kupujemo jer je jeftina. Eto
u lidlu kupujemo sve, svu hranu (eventualno povrće ne, ovisno o trenutnoj ponudi), a od nedavno i dosta odjece, tipa trenirke, pidame i za bebu sto ima.
da li tko ima ovaj sokovnik? da li je dobar?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23126.htm
ako se ne varam već je prije bilo u njihovoj ponudi sličnih silikonskih kalupa, ima li netko? zanima me da li se osjeti miris gume kod pečenja?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23142.htm
sokovnik je ok, ali komplicirano za pranje...
Bolji je Maxitrat.Citiraj:
Meni je Lel katastrofa
ja tekuće det. ne koristim uopće
A niš - ako svi tako koriste taj famozni pire u prahu, onda mi je lakše, jer nitko drugi osim Lidla nema takve akcije, da se njoke mogu kupiti po cijeni od 3.45-4.50kn (kako koja akcija), ostale su najjeftinije 7-8kn.
Ostajemo na njihovim njokama i knedlama - s prezlom ili kako ih mi volimo - šečerom sa pomiješanim cimetom, njamiiiiiiii!
mi danas namjeravamo probati te knedle, valjda će biti ok :)
Upravo sam vidjela da će u ponudi biti dječije termo štramlice i hlačice.Obavezno kupujem!Lupilu farmerkice su super!
Sto su farmerkice!?
Da, traperice su im super (ilitiga farmerice tj.rebe) :)
Aha, to je to...
Hvala.... Prviput čujem...
Ja namjeravam uzet pidame od frotira i Onu rozu jaknicu
Možda uzmem i traperice... ;)
Danas sam 1.put probala Pilos vrhnje za kuhanje (crveno pakiranje) i iznenadila se koliko je gusto, a i ukusno je.
knedle od šljiva su odlične!!!!
Netko je jednom spomenuo neku varijaciju na temu ABC sira, Philadelphije i sličnih koje ima u jeftinoj varijanti u Lidlu (ali znači da je isto tako fin sir, jer mi treba za kolač). Zna li itko o kojem siru je riječ i pošto cepa ;-)
Ne znam točan naziv, ali i mi smo jedno vrijeme kupovali te krem sireve iz lidla. Stvarno su ukusni, ali je mm nakon odgledanog dokumentarca o dodacima prehrani pretresao friđ i znam da su ti sirevi među prvima letili u smeće jer su bili krcati kojekakvim E brojevima i ostalim primjesama koji nisu poželjni u prehrani.
Znam da nije odgovor na tvoje pitanje, ali morala sam ovo napisati jer me naprosto šokiralo što se sve trpa u hranu, a dokazano je štetno po ljudsko zdravlje.
Od tada kupujemo uglavnom samo ABC sir.
Ma nemaju te knedle u sebi nikakav krumpir , pa ni u prahu.
To je tijesto od brašna i vode.
Da koštaju ko Pečjakove , baš me zanima koliko vas bi reklo da su dobre:-P
Kad sam prvi put otišla tamo nisam imala što kupiti! Mislim da mi je bio ogroman upitnik nad glavom, a sada natrpam kolica za čas!!! Stvarno imaju dobrih proizvoda!! I na dosta njih piše da su iz hrvatske! Nadam se da je stvarno tako!
Nema mi druge nego probati Knedle Od Šljiva !!