Opet sam nešto zaboravila: uzela sam uputnicu za hormone 3.dc, a čitajući vaše postove, naišla sam i na vađenje prolaktina ( ako se ne varam ) 21. dc. Jel tako? I to treba bit u istom ciklusu?
Printable View
katka progesteron se vadi 21 dc..
Molim cure da mi malo razjasne povišen prolaktin; vadila sam hormone 3-5 DC i prolaktin mi je malo povišen 416,8 mIU/L (ref.vrij. 64-395 mIU/L)
da li je ovo zabrinjavajuće? Jedan doktor mi je rekao da nije, a ja do sad nisam pretjerano obraćala previše pažnje a vidim da vas ima dosta sa povišenim prolaktinom
pa ako mi to možete malo pojasniti. :)
Pošto sam danas dobila M, trebala bi doći na folikulomertiju 21 DC, a to ispada subota. Znam da subotom rade, ali ne rade baš folikulometriju, zar ne?
Kaj dođem samo u petak na folikulometriju ili da se najavim sestrama za subotu??
mislim da se za te vrijednosti prolaktina ne daje terapija,da bi vrijednosti trebale biti više da se dobije Bromergon...pretpostavljam da ti te vrijednosti neće praviti probleme...razgovaraj sa dr.B.kad ćeš ići na foliulometriju..
ako ti pada subota za folikulometriju,onda dođeš u petak,tako je uvijek gore...
vikendom su foliulometrije za cure koje su u stimulaciji...
kakav protokol imaš..??
joj cure čitam vas kak pišete o hormonima i ljutim se na samu sebe! čekam te lijekove i uopće nisam ponovila hormone, bili su mi ok al ono-prije godinu dana... nit mi je ko spomenuo nit je meni to bilo ni na kraj pameti! briseve sam ponovila, za hepatitis nam još nije prošlo god dana od vađenja-taman krajem 3.mj, a za hormone mi je evo god dana i sad se bojim ak i dobim lijekove da mi ne odgode postupak zbog toga,ajme poludit ću!
Dobila sam dugi decapeptyl + menopur, a detaljan dogovor ide na folikulomertiji
Cure, hvala na odgovorima!!!
Decapeptyl ide u nadlakticu jel da ( tako sam ga ja koristila prije 100 god. )?
A Gonal ili Menopur?
Naša lista lijekova:
Kiara79
Inana
Lily
Arizona311
CorinaII
lberc
Sany7
Tanjam
Linalena
Špelkica
Članice kluba SD : (cure ne znam u kojoj ste fazi)
IvaMia2009
jo1974
katka22
MalaMa
Sonječka
sweety
TeddyBearz
POSTUPCI:
tanjam 21.2 transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cannisa3/2011
Rebbeca, sve može u trbuh.
ja još uvijek čekam termin za konzultacije,zadnji puta kad sam zvala rekla mi je da zovem ovaj tjedan u petak ,tek onda ču znati na čemu sam ,:))
mi vadimo sve nalaze pa onda kad sve to obavimo idemo na konzultacije
Eto cure i ja obavila transfer. Dr. B nije bilo al je dr. bila ok, zadovoljna debljinom endometrija i kvalitetom zametka. Beta je 5.3. (12 dnt) al pošto pada u subotu vadit ću je u ponedjeljak 14dnt (najvjerojatnije).
super Tanjam, sada ~~~~~~~~~~~ za implantaciju (više na Odbrojavanju)
I meni je drT bila na transferu a ne drB, koliko stanica imate ?
Pa s obzirom da je bio prirodni ciklus dobili smo 1 j.s. al je super što se i ta jedna oplodila s obzirom na m dijagnozu. Samo me je malo šokirala kad me pitala dal imam endometriozu, pa sam joj onako nepovjerljivo rekla pa ne da mi to još do sad nitko nije rekao (prije transfera me pregledala uzv)
jooooj curke moje tako me neka nostalgija uhvatila točno prije godinu dana sam imala transfer.... želim Vam svima punooooo uspjeha :-)
hej curke evo da javim, sutra idem po lijekove (samo gonali) pa koje ste blizu mene na listi probajte zvrcnut gore!
Naša lista lijekova:
Kiara79 273 od 15.11
Inana 278 od 16.11
Lily 287 od 18.11
Arizona311 307 od 30.11
CorinaII 340 od 14.12
lberc 5 od 11.1
Sany7 46 od 5.2
Tanjam 51 od 8.2
Linalena 61
Špelkica 63
IvaMia2009
jo1974
katka22
MalaMa
Sonječka
sweety
TeddyBearz
POSTUPCI:
tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cannisa3/2011
kiara, već smo se inana i ja raspisale prije par dana, imamo isti broj, a ti si ako sam dobro zapamtila ( ne da mi se čitat unazad :-) ) 276, 2 br ispred mene tako da zovi, samo zovi :yes:
Lily, sad sam pročitala pp, i srce mi lupa, sva sam se uzšetala ko kokoš, sve nemrem vjerovati da smo bar to dočekale... držim nam fige, na rukama, na nogama, kaj, nek svakoj roda donese bar po jedno- ajd meni dva...kiss Kiara79, kiss Lily... ovo je nekaj najbolje kaj sam čula u zadnja dva tjedne, jeeeej!
nego, draga inana, ne bi se ni sama bunila da su blizančeki, al neka bude barem jedno i nitko sretniji!
ma bit ćemo mi prave proljetne trudnice ( mislim sunce će poćet grijat čim mi krenemo u akciju :mrgreen: ) a onda pod bor dobit najljepši poklon-naše male bebice!!
Cure, sretno! Ja isto uvijek pred postupak razmišljam u koje godišnje doba će se bebica roditi! Ako nam ovaj postupak uspije, beba će biti prava mala proljetnica, možda će doći mami za rođendan! :zaljubljen:
stigle pikice...konačnooo..!!!!!!!!!:-D
sutra idem po njh..
Znate li do kojeg broju su došli?
nažalost ne znam...probaj zvrcnut gore..
Uspjela sam ih dobiti. Stigli su do broja 290.
Trebam opet nazvati oko 10/03. Joj cure, baš taj dan mi je 21dc, a na dugom prot. sam. Samo da pikice stignu na vrijeme, ovo čekanje me:-x
doći će ti i prije,tako su i meni rekli,početkom ožujka...a evo ih "već" stigle...:roll:
:zaljubljen:Kiara
Cure koje su dobile pikice, kakav vam je protokol, lijekovi..
Super da se je nekaj pokrenulo kaj se lijekova tiče...možda i moji stignu do 15.3. kak mi je rečeno,pa možda i stignem u 3 mjesecu u postupak!
Inana,mislim da se budem osjećala isto ko ti,kad dobim lijekove:mrgreen:.
arizona ja imam samo gonale (kratki protokol), konačno su kod mene!!!
:-D eh sad me samo brisevi mogu zeznut grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ako budu ok eto me za 2 tj u akciji, ako ne, uh to ne želim ni pomislit!
ma bit će ok, jel da? i sve ćemo se družit u 3.mj i skupa objavljivat pozitivne tete bete! :klap:
Naša lista lijekova:
Kiara79 273 od 15.11
Inana 278 od 16.11
Lily 287 od 18.11 23.2 stigli lijekovi do broja 290 :klap:
Arizona311 307 od 30.11 oko 10.3 se očekuju sljedeći
CorinaII 340 od 14.12
lberc 5 od 11.1
Sany7 46 od 5.2
Tanjam 51 od 8.2
Linalena 61
Špelkica 63
IvaMia2009
jo1974
katka22
MalaMa
Sonječka
sweety
TeddyBearz
POSTUPCI:
tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cannisa3/2011
ko zna laatinski :: epursi muove????? ufff davno je to bilo
draga linalena, samo mala ispravka; ja sam br. 278, mada nije ni bitno kad znamo do kojeg su br. lijekovi stigli :-)
mica, a gle sad ovo, mislim kod mene sve nekak ludo... pa kad spominješ briseve, ono za doca znaš, kak me zaribal, e a ima dalje- zovem ja danas za briseve da neidem badava gore- veli ženska- dajte ime, godinu, kad ste vadili- ja dam- ona meni da su nalazi gotovi i poslani dr. nemampojimakojem- i ja poludim- velim joj, kao 1., rekla sam da ću ja doći po nalaze, a kao 2., moj dr. nije taj, nego dr. nekidrugi, i baba umukne, šuti, i kao, samo malo, pa šuti, i veli- e da, nalaz nije gotov, zovite sutra... daj reci...
haha, no krasno! nema žena pojma di su ti nalazi, a tebi gori pod petama! a ko da ti postupci nisu sami po sebi igra živaca,još i na ovakvim glupostima se moramo živcirat!
ajd draga držim ti fige da su sad čisti ko suza! :love2:
Jao inana, baš koma, ne mogu vjerovati! Možda da odeš gore i istjeraš tu stvar do kraja, saznaš točno gdje su završili tvoji nalazi...
a gle, zvala bum sutra s posla, i poslije posla ak su gotovi ih dignem...ak su gotovi..a zadnji put sam po te iste išla, velim ja prezime i godište, da mi nalaz, ja izađem, i gledam kaj je to- a ono nalaz neki stari kaj sam prije kod njih vadila...a gle, prezime i godište su bili točni... a niš, drugi tjedan bu sve puno jasnije, ali tak sam sretna kaj su došli, niš to ne znači, ali ipak briga manje...
Ma sve ide svojim tokom, evo lijekići su tu, sad će i nalazi, pa onda krasna velika debela beturina.... :-) Ima da budemo trudnice skupa, dogovoreno? ;-)