Jel se po novom narucuje u Vinogradsku u labos na vadjenje krvi?Negdje sam procitala da Rebro nema reagensa,jel to jos uvijek stoji?
Printable View
Jel se po novom narucuje u Vinogradsku u labos na vadjenje krvi?Negdje sam procitala da Rebro nema reagensa,jel to jos uvijek stoji?
Za ovaj biokemijski lab se ne naručuje, ali za endokrinološki da
Barem je to zadnja informacija koju sam čula
Joj cure fala Vam puno :)
Nisam bila pri kompu pa nisam prije stigla zahvaliti.
Sela, meni je dr. u Petrovoj rekla da Rebro više ne radi ove pretrage za trombofiliju jer su im preskupe i bolnica nema za to novaca i odmah mi je rekla da idem u Vinogradsku jer oni to kao jedini još uvijek rade.
Hvala,draga Bab!!Ja cu isto u Vinogradsku-danas poslije posla jurim po uputnicu ginu.puse
Gabi25, imaš točne informacije :) , za biokemijski se ne narzčuje, za endo da...
mare41 i ja se napravila luda za betu koju sam još morala vaditi nakon kiretaže, kad sam vadila krv u biokem. odmah ih nažicala da mi i betu izvade da ne moram u endo
cure jel koja od vas možda radila hsg rtg gdje se obavlja i jel jako boli? hvala
Ja sam radila UZV hsg u Vinogradskoj kod dr. Tučkar i bolilo me 1-2min kao jaka menstruacijska bol al sve podnošljivo. Nema straha al to ti je sve brzo gotovo tako da se izdrži. Jedino kaj kad sam ja radila nisi imali tekučinu potrebnu za tu pretragu pa sam ju morala kupit. Naručila u ljekarni Dolac i došlo je 860kn mislim (jakooo puno). Sad treba vidjet dali je sada bolja situacija s tom pretragom.
ja sam jučer bila na kontrolnom dogovoru i ovi nalazi su mi ok ali neka još obavim hsg rtg pa dođem. naime neka pokušam dogovorit po manjim bolnicama a ako ne uspijem mogu privat ali košta 1500 kn, zato pitam jel se negdje može preko hzzo.
Ovo u Vinogradskoj je preko HZZO samo kaj nikad nemaju tu tekucinu. Najbolje nazovi i pitaj kakva je situacija Ehovist ti se zove.
..čitam ovo i ne mogu vjerovat da Osijek nema nikakav hsg....opcija je nakon par AIH-a (2-3) ići na laparoskopiju..ili privatno o svom trošku na hsg....:-/
[/QUOTE]Sela, meni je dr. u Petrovoj rekla da Rebro više ne radi ove pretrage za trombofiliju jer su im preskupe i bolnica nema za to novaca i odmah mi je rekla da idem u Vinogradsku jer oni to kao jedini još uvijek rade.[/QUOTE]
Meni su u petak u Vinogradskoj rekli da više ne rade te pretrage. Razlog isti... Sretno!
Cure, već 4 dana nakon punkcije (4 folikula) imam sukrvice u iscjetku i dosta me bole jajnici. Jel se kome to dogodilo?
Hvala curke na odgovorima... pokušat ću zvati Sisak i Pakrac jer su mi blizu pa ću vidjeti mogu li nešto dogovoriti iako mi je nevjerovatno da manje bolnice rade te pretrage a velike ne rade...
ježiću hvala za brojček!!! :)))
ivka13, mene isto rasturaju jajnici 5 dan nakon punkcije!
Ipak sam ja otišla doktoru. Jaka upala, antibiotici i strogo mirovanje. Desni jajnik povećan, na njemu još dva folikula.
Ivka13, kako je to moguće?pa kaj nisu vidjeli na UZV nakon punkcije?
Ivka ne bih rekla da su ti se nakon punkcije razvili nego se razvijaju od početka samo ove sitne ti niti ne puktiraju jer su obično prazni a sve ispod 10 mm na dan punkcije je sitno
Ivka, drži se bit će sve u redu najesen!vidim da si već prošla klomifenski tako da vjerovatno se ova komplikacija desila spletom okolnosti.
Sara 35 i meni je doktor T rekao da radim hsg preporuka rtg.
Mene je samo malo strah dali taj rengen zrači i dali se smije nakon te pretrage ubrzo ostati trudan,
Jer meni je moj gin rekao, kao da nitko ne voli da se zrači, pa sad ne znam,
dali može i obični hsg sa ultrazvukom.
I gdje se može obaviti privatno, jer i u bolnici u mom gradu se to ne radi, naravno kao i večina stvari, koma.
Mali Mimi, i samoj mi je palo na pamet da ih je bilo još manjih koje nisu punktirali. A zar ih ne bi trebalo sve punktirati zbog opasnosti da se razviju u ciste?
Dea, hvala! Naravno da će biti sve ok i da ovo samo i doživljavam kao splet okolnosti. Al, eto, malo sam se raspisala da damo do znanja da je i ovo moguće nakon punkcije.
jel mi može neko reći koliko se dugo čeka na postupak? od dana kad te naruče cca?!
hvala
nataša, na postupak (stimulirani) sad se čeka oko 5 mjeseci. Kod prirodnih i klomifenskih/femarskih za sada nije bilo nekih ograničenja.
Naravno prije toga moraš imati svu dokumentaciju koja ti treba prema spisku koji ti da dr.
evo ja prijavljujem trudnoću
danas saznala
Becky, nisam mogla ovih dana na forum pa ti sad čestitam od srca!
Becky čestitam!
Cure,jel se rade postupci u 7. mj?
Pozdrav svima.Eto nakon prvog neuspješnog postupka u Viliju odučila sam se ići u drugi postupak u Vinogradsku. Naručit ću se u ponedeljak,nadam se da nisu već na godišnjem. Eto samo bih vas zamolila da mi malo opišete kakvi su tamo doktori,jesu li ljubazni jer to mi je jako bitno,znate li kolika im je stopa uspješnosti,što traže da se napravi od pretraga... Zanima me da li moram raditi pretrage kod njih ili mogu i u svome gradu? O Vinogradskoj ne znam zaista ništa,odlučili smo se za nju jer je navodno lista čekanja najmanja. Pozdrav svima i unaprijed vam zahvaljujem na odgovorima. I naravno sretno svima koji su u postupku ili čekaju betu!!!!
Tinkica, mislim da ne rade 7 i 8 mj. al nazovi cure gore i pitaj najsigurnije
Radit će u 7.mj. jer su meni rekli da dođem u prirodnjak.
Hvala na odgovoru! Trebam krenuti s pikanjem kad stigne m,no ja čekam već 2 tjedna i ništa,pa se bojim da mi se ne produži sve do jeseni :(
Baby,ja ti puno ne znam o Vinogradskoj,bila sam kod dr Kune i čini se ok,meni bi ovo trebao biti prvi postupakkod njih.Ali pretrage-krvna grupa,hepatitis i te stvari,psih i pravno savjetovanje i sl. sam obavila prije u Os i priznao mi je sve.
baby, kada treba hvaliti vinogradsku, ja sam uvijek tu! ako imas svu dokumentaciju brzo ces u postupak, ovisno o tvom ciklusu. sada kada je dr L. iz VV otisao u privatnike mislim da je dr Tomic iz vinogradske prvi po uspjesnosti. nisi pogrijesila u odabiru, dr tomic je malo ozbiljniji i poslovniji, ali je pravi strucnjak, a i dr kuna je odlican, malo vise zafrkant. sestre su odlicne, a uvjete rada ces vidjeti kada dodjes, stvarno nemam zamjerki, bas nikakvih. sve mozes napraviti u svom gradu, bez problema ce ti priznati nalaze. ja imam samo rijeci hvale, a tebi puuuuno srece!
Samo da vas sve pozdravim i poželim vam svima uspješne postupke :heart:
I ja imam samo riječi hvale za MPO tim u Vinogradskoj. Zahvaljujući njima dobili smo ove prekrasne anđele u avataru :zaljubljen: :zaljubljen: što i svima vama želim od srca.
Puno pozdrava cijelom timu u Vinogradskoj :bye:, a vama cure za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Hvala vam svima na odgovorima.Eto danas san nazvala i naručena sam već za tjedan dana. To je stvarno brzo. Nadam se da ću krajem godine u postupak i naravno da će bit uspješan. Puno mi je sad lakše kad ste nahvalile doktore,bolnicu,sestre...nekako sam smirenija. Sretno svima. :)
tibi, kakav avatar, ahhhhhhhhhh, diiivno!
baby, budi bez brige, u jako si dobrim rukama! puuno, puno srece!
Tibi čestitam od srca preslatki su
Eto samo da vam se javim. Bila sam na razgovoru i sa idućom menstruacijom idemo na prirodni IVF. Dakle negdje krajem 7 mjeseca. Nisam se nadala tome,mislila sam da ćemo se dogovorit za stimulirani postupak negdje krajem godine. Ima li tko iskustva sa prirodnjacima?
Baby, odlično za dogovor i da ne gubite vrijeme a i dobra je vijest da odjel radi i u srpnju.Na forumu imamo nekoliko trudnoća iz Vg iz prirodnjaka, meni na žalost nisu uspjeli niti prirodnjaci niti polustimulirani s femarom zbog bježanja folikula prije punkcije. Treba svakako znati da je manja uspješnost u prirodnjacima zbog manjeg broja jajnih stanica i samim tim i manje su šanse za trudnoću, a neki put je i teško pogoditi pravo vrijeme punkcije pa pobjegnu. Ali možda baš tebi uspije dok čekaš pravi stimulirani. Sretno!
Primjetila sam da je malo onih koji su uspjeli u prirodnjacima,zato se ni ne nadam previše no grizla bih se ako ne pokušam. Opet gledam s druge strane da i tako u prirodnom IVF-u imam veće šanse nego putem normalnog odnosa. MM i ja smo čak nabavili mikroskop putem kojem svako malo promatramo njegove spermiće i svaki put kad vidimo kojeg kako se brzo kreće ponadamo se da će ovaj mjesec biti uspješan no već četiri godine ništa. Hehe ma koma,spavaća soba mi liči na laboratorij. :) Odjel radi cijeli srpanj i nastavljaju sa radom u rujnu. Sretno svima.
baby, sretno u postupku! nekim curama su prirodnjaci donijeli vise srece! ne gubis nista, a tko zna!