đurđa, dobro je Vala napisala-može Lupocet, aspitin (500) ne, limuni, naranča, med, čaj....i nek bude sve dobro!
Printable View
đurđa, dobro je Vala napisala-može Lupocet, aspitin (500) ne, limuni, naranča, med, čaj....i nek bude sve dobro!
eto baš sada,a nisam bila bolesna sigurno 4 godine
kad te hoće ide te!
Nakon jucerasnjeg pozitivnog testa danas 4 minusa k'o kuce.Sutra vadim betu a vec su mi sve ladje potonule.Kazu da sve sto te ne slomi samo te ojaca a ja se eto svaki put osjecam jednako slomljeno(ako ne cak i vise,neznam samo gdje je otisla ''snaga'');(
alma, pa kako je test jučer bio plus, jesi nakon transfera primila injekcije (decapeptyl ili nešto drugo?)? Samo ti mirno izvadi betu jer bilo je slučajeva s negativnim testićem a pozitivnom betom.
alma, pričekaj betu, puno čitam ovdje da testovi znaju biti negativni danas, a već sutra beta velika kao kuća. I znaš, ako je jedan test bio pozitivan, dakle sigurno je detektirao neki nivo hcg-a u mokraći, a to je dobar znak.
andream, HCG- injekcija utječe na rezultat testova nekih 5-6 dana?
E da, ja sam jučer napravila test, usred dana i to tri dana prije nego bi menga najranije mogla doći i naravno negativan. Nemam pojma zašto sam ga uopće radila, znam da je prerano, ali nekako sam se ponadala da se možda već nešto vidi ako je uspjelo... daleko mi petak...
Ja vec mjesec dana pijem Progynova 8mg dnevno(to je estradiol),a nakon transfera sam nastavila sa tim tabletama i utrogestanom.Od tih tableta necu dobiti menstruaciju sve dok ih pijem,pa nemam pojma ni sta da ocekujem jer mi je ovo prvi FET,do sad sam bila samo na transferima 3 dana nakon punkcije.Tjesi me sto sam 9dnt imala blako krvarenje i onda je stalo,pa se nadam da je to bila implantacija.Ma nemam pojma,cekacu do sutra.Vec su mi dali u bolnici nekakav formular da ispunim,dopustenje za odmrzavanje embrija za slijedeci put.Sreca pa ih jos imam u rezervi da ne moram opet prolaziti stimulaciju i punkciju.Sutra u ovo vrijeme cu vec znati sta mi je dalje ciniti.
Ja sam imala + na testiću 10dpt 3-dnevnog embrijića. Ali ne mora to bit pravilo.
alma,ja nesto vjerujem da ce beta sutra biti pozitivna
Nakon FET-a u januaru, jučer 07.02. na 15 dan nakon et. ß=0 :-(.
Idemo dalje.
:-(žao mi je
i mene očekuje za nekoliko dana
nažalost i ja nastavljam s lošim vijestima-ništa ovaj put...Ovaj mi je
mjesec dvostruko težak, ovih bi se dana trebala roditi moja prva bebica - da je ostala:cry::cry:
Evo i mene ...jučer transfer 2 blastice...beta 21.02.
miba, tako mi je žao... budi hrabra, doći će i tvoje djetešce
Evo i mene sa vijestima,negativnim na zalost kakva mi je i beta(ustvari ona je pozitivna nula,hehehhe).Prebacite me u cekalice FET.Necu danas nikom da vibriram nista,nije moj dan,samo cu pozeljeti svima puno srece sto god da cekaju.
miba i alma_itd tako mi je žao cure!! Držite se!
pozdrav svim curama.danas je moj drugi dan od et.vraćen je 1embrij 8-st.kažu jedan ali vrijedan.beta 21.02.
hej curke,
da se i ja malo javm ovdje...
Danas mi je 6dnt 5dn i danas ujutro na dnevnom ulošku našla 2 smeđe mrljice. Poslje više ničega nije bilo, imam grčeve slično kao pred M, ali opet nekako drugačije.
Baš sam danas pričala Seli, jučer sjedim sama sa sobom i mislim si da bar ja jednom ugledam te takve mrljice, uvijek samo slušam kak se to događa drugima i svi uvijek kažu da bi to trebao biti dobar znak...i eto mi jutros. Ali kad sam ih vidla totalno sam se isfrikirala i sad cijelo vrijeme mislim jel to možda početak M. Ali mrvicu mi je prerano, a opet do sada niti u jednom postupku nisam imala te mrljice niti ovakve grčeve...
Ah...znam, znam...strpljen- spašen, ali ja ću sad svaki dan sa strahom odlazit na wc.
Sorry, malo sam vas udavila, ali moram to i sa vama podjelit, ne mogu jadnu Selu stalno gnjavit, bu me se odrekla:-*
Svima ovdje želim nam isto, prekrasnu roznamenkastu bročicu...i to uskoro !!!
Bab, i ja volim da me gnjave:-), kad ćeš ići na betu? Navijam za npr. utorak:-)
A ne znam, Mare moja...to će mi biti 12 dnt i sve bi se već trebalo znati pa ću ili tada ili u ponedjeljak da se riješim muke.
A baš mi je do danas bilo super, sve laganini, bez imalo razmišljanja o svemu ovome... e, al sad je gotovo s mirom u mojoj glavi :-/
Bab rekli smo da necemo odmah poletjeti u nebo;ali zato cemo poslije kao MIG-21.:-D :joggler:
Curke,:heart:
Svratih samo da navijam za našu Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali odoh na odbrojavanje da me ne kazne moderatorice..................:mrgreen:
Bab nekako mi to dobro miriše, nadam se da ćemo početkom slijedećeg tijedna svi skakutati na tvoju betu :)
6dnt
sve ostalo 0 bodova
Pozzzz curke moje. Napokon se vratili doma iz zg i odmah sam se primila kompa! Ah, napokon tastatura i veza sa svijetom! :lol:
Meni danas 7dpt 2 embrija 2.dan. Neznam šta očekivati, neznam koje su kvalitete bili, nije mi ni važno. Samo sam pitala dr da li uopće ima šanse što on nije mogao vjerovati da pitam. A i ja sam neki lik :lol: Kaže da ih nebi ni vratio da nema šanse. Ma naravno da nebi, ali mi postavljamo svakakva pitanja.
Uglavnom primila sam brevactid na dan transfera, onda ponovo za 3 dana (3.dpt), onda decapeptil 4.dpt i sutra ponovo brevactid na 8.dpt. Mi može neko objasniti malo čemu to. Nikad nisam primila ništa pt. Ovo mi se sviđa jer se nešto sešava i radi pa imam i veću nadu da će uspijeti. A s druge strane, nema testića do bete jer bi moglo biti lažnih rezultata.
bab , to sve mirise na trudnocu
evo i mene nakon transvera . danas vracene dvije mrvice , beta 23.2. i nadam se
cure uz vas sam, da se već od slijedećeg tjedna počnemo veselit pa tako cijelu godinu :klap:
cure samo naprid.sve smo nekako blizu za bete.samo pozitiva.sretno svima:)
seka35 tako mi je rekao moj dr.ali ni sama neznam kada ću.jedva ću izdražat do tada.pokušavam ne misliti ali stalno mi ide u misli:)ajoj.triba sve ovo izdržat i ostat normalan:)
vedre ,tako ti je i kod mene ,a jos mi peti postupak i svaki put ovo cekane ubija.
ja ako ne prokrvarim do 23 tad cu prvo napraviti kucni test ,pa sta bude.
kako se ti tza sada osjecas?
seka35
da ti budem iskrena ništa ti ne osjećam.do jučer me je nešto kao hladilo u stomaku i malo me je zatezalo i imala sam neki čudan osjećaj,ali danas ništa.i dalje stavljam utriće...uglavnom mislim da ću test radit 21-23.02.,naravno ako ne prokrvarim do tada.meni je ovo drugi put.danas me je malo počelo lupat neko loše raspoloženje,ali borin se.kako si mi ti.jeli ti šta osjećaš???
vedre i seka35,ne mozete nista ni osjecat tako rano..ja nisam nista bas nista osjecala..ustvari tu i tamo me zabolio trbuh kao pred stvari i to je sve..a pocela sam osjecat jedno 20ak dana nakon transfera,kad sam napravila betu ..odmah su mi pocele ogromne mucnine pa povracanja u kratkom roku..i trajale sljedeca 2mj..prestrasno..zato pokusajte sto manje razmisljati o simptomima jer ih je stvarno nemoguce otkriti prije bete..svima cekalicama zelim uspjeh uspjeh i samo uspjeh..i pozitivnog razmisljanja a neko lose raspolozenje..jeste me cule..pusice :-*
mayica01 , ma i ne zelim da ih trazim ,ali ovaj mozak obudali!
meni od dana transvera neki pritisak u donjem dijelu k,kao kad dobijem mengu pa imam blagi bol ili jos malo drugacije ,ma ne znam ni sama...