linalena,bravo za listu i odmah se javljam da me ubaciš za 1 mjesec :-)
Printable View
linalena,bravo za listu i odmah se javljam da me ubaciš za 1 mjesec :-)
:love2:Mury riječi su suvišne
ne znam baš jel bi ja trebala biti na listi za listopad, moja beta se ne dupla pravilno... :-(
kitty idemo dan po dan. Moja beta je isto rasla nepravilno, tj. nije se idealno duplala, a ima još trudnica koje su imale takvu situaciju. Beta se ne mora baš poduplati, nadam se da je sve u redu.
I dobro kaže ina, a i ja sam više puta pisala, svi ti "simptomi" su ili ostatak stimulacije ili često plod toga što tako beskrajno osluškujemo tijelo za vrijeme čekanja bete. Ja sam jednom napisala da kada bi mm kao ja osluškivao svoje tijelo i njega bi boljela maternica. :-) Kao i doista većina trudnica koje znam u mojem dobitnom postupku nisam imala apsolutno nikakvih simptoma. Oni su krenuli par tjedana nakon bete. U prijašnjim neuspješnim postupcima sam znala imati cijelu paletu simptoma, od "implantacijskog krvarenja" pa sve do mučnina (što mozak radi...). Imam jednu frendicu koja je do bete bila 200% sigurna da nije trudna koliko nije ništa posebno osjećala, a ono nosila je blizance! A za nekoliko tjedana je počela toliko povraćati da je morala biti na infuzijama.
Tako da potpisujem, nemojte se uopće zamarati simptomima, nego pokušajte što mirnije i pozitivnije čekati dan D vađenja bete i ispuniti nekako vrijeme.
mury žao mi je :love2::love2::love2:
Mury, uzasno mi je zao... Ja nisam od onih koji pricaju o tome kako se "trud mora isplatiti", "borba nagraditi" i sl., ali za tebe sam nekako uvjerena da ce kad tad doci do zdrave trudnoce - ipak vec imas trudnoce, i to prirodne, iza sebe i nekako vjerujem da vas jednostavno nije potrefilo do sad... Ima li jos kakva pretraga koju bi mogla odraditi? Saljem veliki hug...
Mury jako mi je zao....
Mury, tek sam sad uspjela doći doma i upaliti komp, nisam mogla dočekati da vidim tvoju brojku, a kad ono tuga!!! Žao mi je, jako jako! Sigurna sam bila u tvoju pobjedu ovog puta, a kad ono poraz! Napravi onako kako ti srce pita, ako trebaš odmor, odmori, ako trebaš odustati, odustani, to znate samo ti i TM! U svakom slučaju, sretno kako god odlučili! Od sveg srca! Ako misliš otići sa ovog pdf-a, nemoj, molim te, budi s nama, falila bi nam jako! :love2:
Mury, stvarno sam vjerovala da će ovog puta biti dobro. Tužna sam s tobom. No, ja vjerujem da se čuda uvijek događaju. Kad prođe neko vrijeme ( a imaš ti još puno vremena), kad otkriju nešto novo ( a otkrivaju stalno nove postupke), ili kad se jednostavno zvijezde poslože...Tko zna što nam budućnost nosi, nepredvidiva je.:love2:
ValaMala, Mia Lilly, hvala vam cure, vaše priče mi ulijevaju nadu :heart:
Marystvarno mi je jako žao,i znam kako ti je ja to proživljavam već 14 godina
Draga Mury:cry::-(:love2:...cure su vec sve rekle.Ja vjerujem da ti neces odustati...uzmi sebi vremena koliko god je potrebno da se odmoris psihicki i fizicki,a onda vidi kako i gdje dalje.Ja znam da ces ti jednom biti MAMA
Mury žao mi je. Najiskrenije ti želim ostvarenje majčinstva.
Mury draga moja žao mi je zbog negativne bete :love2::love2: te jako .
Draga Mury bas mi je jako jako zao... a bas sam vjerovala u tebe i bila presretna kad ti se nada vratila..
necu reci da znam kako ti je, ali zaista ti od srca zelim da kad-tad postanes MAMA.
:love2::love2::love2::love2::love2:
kitty... nemoj tako razmisljati...u srijedu skupa slusamo srceka :)
drzi se :love2::love2::love2:
jutro cure, evo da vam prijavim da je M na vidiku,danas 8dpt,očekujem da ću onako pošteno prokrvarit za vikend,barem tako mi je bilo u prijašnjim postupcima...ništa drage moje,plan B imam,tako da ja već u pon.zovem humanu...hm,barem nisam kupila test!!!
butterfly kakav je to post?! Šta ti piše u potpisu za ovaj postupak?! Iiiiii?! Nije gotovo sve dok se vještica ne pojavi u svom punom profilu! Iš iš crne misli!!!
moja beta 13 dpt 849 :-)
morskavila, bravo!!!!! to je Vili?
morskavila bravo, čestitam :-D :bouncing: :-D
Mury žao mi je.... <3
morskavila čestitam!
Butterfly ne daj se, još ima nade :)
Morskavilo cestitam od :heart: na ovako lijepoj beti.Sad samo lagano:klap:
morskavilo bravo, čestitam:-D:-D:-D
meni je danas 5 dpt,a ja ništa ne osječam,da li to mora biti tako
morskavilo :-D:-D neka i nadalje svih 8,5 mjeseci budeš sretna i bezbrižna
morskavilo, čestitam!
Morska vilo od srca čestitam i da do kraja budeš imala školsku trudnoću....
Ja nažalost završavam sa svojim odbrojavanjem...beta 14dnt = 14 što znaći da je sa 50 pala i da trudnoće nema....
Hvala svima na podršci super ste cure....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cre kojima treba
Ja sada se idem sabrati i viditi što dalje....jako sam ljuta na sve ovo toliko toga prođemo i n kraju jedna brojka na papiru uništi sve...UŽAS
Morskavila cestitam :-D :-D :-D
Chiara jako mi je zao :love2:
Chiara, sve znaš...žao mi je
cure hvala vam :-)
chiara :love2: treba traziti pozitivno u svemu tome, dobro je što (nadam se) nećeš morati na kiretažu
chiara:love2:
MORSKAVILA čestitke,lijepa beta...sretno do kraja
chiara...žao mi je, uskoro ti se pridružujem, imam već najave...javim detalje
morska vilo,čestitam .. :-D
butterfly,draga o čemu ti pričaš??? nema nikakvih najava do bete,drži mi se...mislim na tebe :-)
morska vilo, čestitam draga, ß je prekrasna, miriši mi na bliziće:zaljubljen:
svim čekalicama želim da dočekaju lijepe vijesti....
ja sam od danas na gonalima i nadam se punkciji tamo negdje 6-7. 11.
chiara:love2:Zao mi je sto beta pada,ali barem ti se nije desila agonija nepravilno duplirajuce koja traje nedjeljama i na kraju ipak lose zavrsi.Odmori se fizicki i prihicki za slijedeci postupak a u medjuvremenu pokusaj uraditi jos neke pretrage,mozda za trombofiliju,ako vec nisi to uradila.