Danas saft od bijelog mesa sa integralnom rižom i salata, a sutra ću grah.
Printable View
Danas saft od bijelog mesa sa integralnom rižom i salata, a sutra ću grah.
Opet, geafče na tavče.. Nikako da ga se zasitimo..
pileća juha, špinat s krumpirom, ostaci roštilja, zelena salata
Špinat. (Opet! Treba iskoristiti dok ga ima u vrtu.) :)
Ostalo je mesa od jučerašnjeg roštilja pa ćemo to dokusuriti.
juha,kunić na saft tijesto i salata..
danas pureći šnicli pečeni na povrću, kuhana brokula, kukuruz i salata od rajčica i luka
sutra gravče na tavče i zelena salata
danas, junk, pečenice i pomfri, sve domače ali teeeško na ovo vrijeme. (cijeli dan na poslu)
sutra grah s ječmom.
Varivo od boba, mlade mrkvice i krumpira
juha od boba i tikvica, pečena piletina, zelena salata
Danas pileća juha, ostanjki od jučerašnjeg roštilja, pomfri i salata paradajz+luk.
Sztra mahune na čušpajz sa junetinom i mladim krumpirom.
Piletina sa mrkvom i keljom.
Bome, ovu temu treba održavat stalno - snimit ću si ovu stranicu na hard i iduće 2 godine ne moram razmišljat - 'A šta ću sutra ist?' - samo napadajte.
I thanx svim mamama 8-) kad su tatate nažalost izgleda pobjegli iz svih kuhinja prisutnih dama... (vjerujte mi SVI vas, do ti jedan, lažu da ne znaju kuvat :nope:)
Btw, na mukama po Maki danas se našla tunjevina na bijelo, i što je još važnije zbog ove nenormalne klime u kojoj živimo - HLADNO !!!
na coolinarki ima super recept za tunu i manistru na bijelo i hladno. (glavni sastojak nije ni majoneza, ni vrhnje, pa čak ni tuna - kiseli krastavci :yes: YES IT'S :mljac: MLJAC
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm
Riža, grašak, bijelo meso na naglo, zelena salata.
oslić s krumpirima u pećnici i zelena salata
sutra varivo od boba
Oslić na brudet, salata.
pileci ajngemats je danas ...i ispecom jos palacinke od integralong brasna za L :)
danas kuham juhu od kopra samo za sebe
http://lakakuharica.blogspot.com/201...-od-kopra.html
quiche i zelje na salatu
opet špinat (ima ga u svekijinu vrtu na izvoz), pire, pečena jaja
Jučer; pohane palčinke punjene vratinom i sirom,(ostalo od dana prije pa rekoh da iskoristim),prilog sir i vrhnje i zelena slata s paradajizom
za princezu; šnicle u umaku od povrća uz prilog palentu
Danas; špinat, pire i pohana piletina (bijelo meso) (i ono sira i vrhnja od jučer ;-) ) eto nije bila riba
Pizza. Nabacala sam na nju valjda sve što se dalo.
Osim šunke, sira i gljiva, našlo se mjesta i za grah, kukuruz, papriku, par šnjitica kulinjače...
Masline nisam našla u frižideru, ponestalo, pa ovaj put bez njih. A baš bi dobro pasale na ovo sve. :)
Ja ću danas pileću juhicu za cure (ostalo od jučer), a glavno jelo juneći šnicli na naglo i blitva s krumpirom na lešo.
teleća juha
teletina na lešo
salata od (prvi put - pitomih) šparoga
danas pizza party..da nam želudac preživi silne pizze i kolače u podne jedemo juhicu od rajčice
juha od korabice, batci pečeni u rolu, povrće na lešo
Imamo goste pa je meni malo svečaniji: pašticada s domaćim njokima; Raffaello torta za desert uz čašicu domaćeg prošeka i kavu.
Trilja od kamena, kuhani krumpir sa brokulom.
nastavak proslave rođendana...juhica od domaćeg pjevca,rolano prasence s mladim krumpirom i zelena salata
za desert torta s tri vrste čokolade(doduše ja sam napravila s dvije vrste čokolade)
dolma
Špinat i pire, fast-food
Čišćenje špinata mi je najteža stvar u kuhinji.
Mi imamo dinstano mlado zelje, pileće faširance i pire.
neka juha, pohane palačinke, rizi-bizi, zelena salata
za večeru pizza domaća
Bogu fala, malo odmora danas : ručak kod sveki ;)
Varivo od poriluka.
juhica od povrća
kotlovina koju je spremao moj muž
krumpir kuhani
zelena salata
kokos pita
jučer sam spremala pileća prsa na orly
riža,kiseli krastavci
uh mi obožavamo špinat na sve načine
i kao prilog-umak
i u pitama
i krem juhi