i način na koji se kreće.... :drama: ne znam tko bi joj odolio!
ok, gotova sam! :)
Printable View
i način na koji se kreće.... :drama: ne znam tko bi joj odolio!
ok, gotova sam! :)
Ja sam nasla jos jednu laganu seriju, zove se The IT Crowd. Deluje ok za sad.
Gledala sam The IT Crowd neko vrijeme, u nekom trenutku. Racunam da je bilo prije rodjenja djece jer sam gledala samo limunade dok su bili bebe.
IT Crowd :heart:
my crowd
Slazem se, medu top 5 humoristicnih mi je [emoji846]
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
I ja sam velika obožavateljica IT Crowda (kao vjerojatno i većina ljudi koji rade u IT-u)
Morat ću pogledati IT Crowd. I inače volim britanske serije s Channel4 ili ITV-a. Na žalost nema ih puno. Ne znam što se dogodilo s Roditeljskim mukama - Breeders, meni se čini da to nije završilo, a nikako da dođe na HBO nova epizoda.
Mislim da je netko ovdje jednom tražio neke talijanske filmove i serije - sad Netflix ima rubriku Talijanski osjećajni filmovi, pa možda se tu nešto nađe.
Meni to gleda sin. Možda i tvoj gleda?
Meni su postali bolji prijedlozi kad sam polajkala stvari koji mi se vrlo sviđaju. Čak sam našla i neke filmove koje nisam gledala na Netflixu, nego u kinu, a jako su mi dobri pa ih polajkala, čisto da mu dam bolji okvir.
Dobar savjet, Jurana! Film na Netflixu mi je pogotovo teško naći, uglavnom su bedasti. Volim ja i bedaste, ali ne isključivo, lol.
Ja sam pogledala norvešku Home for Christmas, već je spomenuta, i baš mi je bila i zabavna i Božićna.
Muž i ja gledamo pomalo Seinfelda, ispočetka. Prve su skroz bezvezne, ali svejedno mi je zanimljivo pratit kako su se serija i likovi gradili.
Kod nas na Netflixu svatko ima svoj profil i ne miješamo ukuse pa sam pošteđena anime, hororaca i slično, a imamo i jedan zajednički gdje smo zabilježili ono što bi sve moglo zanimati.
Zabavna božićna je i njemačka Over Christmas. Samo 3 epizode
Samo na Spotifyju ljubomorno čuvam svoj profil, na Netflixu se miješamo :mrgreen:
Ja nisam nikad odgledala sve, gledala bih na tv, kad bi mi bilo zgodno.
Ja isto gledam Seinfeld, i to sa sinom. Da, prvih nekoliko je lošije, ali brzo se poprave.
Nedavno sam s nekim komentirala kako Seinfeld nema problem sa starenjem, kao neke druge stare serije koje iz današnje perspektive znaju izgledat politički nekorektno. Kod njih nema te opasnosti jer su oni generalno grozni
Stvarno jesu grozni, sve mi je neugodno gledati :lol: U tom smislu volim i Larryja Davida, idu na HBO nove epizode, dobar je.
Mi Seinfelda imamo i na dvd-ima, obožavam ga! Što se tiče političke korektnosti, najdraži klip https://www.youtube.com/watch?v=FHOTnC_KbSc
Super :lool:
Ja ga uvijek volim pogledati, to mi je ljubav jos iz djetinjstva
Malcolma isto volim
ja sam isto bila počela ponovno gledati Seinfelda i negdje među prvim epizodama George kaže da ima 32 godine
na sto sam se posprdno nasmijala, kao nema šanse
Dakle, Jason Alexander je doista imao 32 godine (ili tu negdje) na početku Seinfelda :-o
not that there's anythign wrong with that :lool:
inače, Larry David je imao maximu za Seinfeld: no hugging, no learning
čime je htio naglasiti da u seriji nema dubokih osjećaja niti likovi ikad išta nauče (ne rastu)
i ta vrsta cinizma mi je rijetko kad prihvatljiva, ali za Seinfeld je baš svojstvena
I ja gledam Larryja na HBO, odnosno Curb your enthusiasm.
Strašno mi je zabavna ta serija.
Osim toga, gledam Big Love - o obitelji poligamista.
Malo je sapuničasta, ali mi trenutno jako paše.
Insecure 5. sezona mi je tak tak, malo sam razočarana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Squid game
Muž i ja smo pogledali švedski krimić The Unlikely Murderer na Netflixu, o ubojstvu Olofa Palmea.
Zanimljivo je, 5 epizoda, vuče na bingeanje. Vidi se da im je ova tema napeta, na produkciji se nije štedjelo.
Na HBO je počela druga sezona Beforeigners
aaaa, beforeigners :heart:
Treba li čekati epizode?
Gledam 3. sezonu sex education. Malo mi se razvodnila, ali soundtrack je i dalje izvrstan
ja sam prešla na doku.tv
ima krasnih dokumentaraca
ima program na webu
ja volim putopisne, arhitekturu, gradnju svega i svačega ...
neki dan sam gledala o gradnji u visinu (nisam gledala otpočetka, dio u koji sam se priključila je izgradnja franucuskih gotičkih katedrala preko prvih nebodera u SAD-u sve do Burj khalife i kako je što se tiče tehnike izgradnje samo nebo granica, financije su problem...)
Isuse, u petak stize druga sezona Witchera :drama:
Ajme. Henry Cavill. :drama: Bozic ce uraniti.
Ha ha niti ja ne mogu dočekati.
Beforeigners i Witcher, kakva sreća.
Još mi je i nova Carrie odlična.
Pogledala sam dvije epizode novog sex&city.
Prvo, one su ostarile. Jako. Ja sam ostarila. Ne tako jako.
Drugo, photoshop je čudo. Toliko su ih namontirali za promo plakate.
Treće, kad svjedočiš srčanom udaru, zoveš hitnu.
Četvrto, dionice proizvođača tih sobnih bicikala su se strmoglavile.
Peto, Miranda je alkoholičarka. Zanima me hoće li tu liniju razraditi.
Šesto, manijakalni sex sedamnaestogodišnjaka u sobi do roditeljske o ovom obliku nije realan nikad i nigdje.
Uglavnom, bezveze.
Čula sam da se spominje ovaj popis najboljih serija 2021. kao relevantan pa sam išla vidjeti koje su to serije jer za neke nikad nisam čula. Mogu vam reći da nekoliko ovih serija ima na HBO-u, među njima serije Time (Zatvor) i North Water (Sjeverna voda) za koje sam ovdje prvi put čula.
Pogledali smo Zatvor, britansku seriju od samo 3 epizode. Tema mi nije mogla biti neprivlačnija, boravak/rad u zatvoru, ali ova serija je odlična, nije mi bilo nimalo teško gledati, naprotiv.
Evo je i Jurica Pavičić hvali
Popisi :zaljubljen:
Finale successiona - mogu reci samo WOW
To mi je trenutno najbolja serija ove godine
North water sam pocela, cini mi se ok, dosta mracna
Sex & the city minje razoracanje, ali nisam ni ocekivala bogznasto nakon filmova
Ai ovo mi je gore i od filmova
Sve mi je jako usiljeno i neduhovito, njih 3 skroz bezivotne, ko sablone na ekranu. Dijalozi ocajni.
Cak mi je i kostimografija meh.
Cini li se meni ili su iz sezone u sezonu sve bogatije?