Ne brini, beta ti je dobra.. Treba zapravo biti barem za 66% veća nego prije dva dana... :-)
Printable View
Bubimitka, hvala :) Zovem Vinogradsku, al se ne javljaju pa si me bar malo umirila....
BJ, beta ti je za pet! :-)
Linalena, a zašto nećeš u postupak ako već imaš termin? Pa što ako ništa od novog Zakona?
Ja se evo već uvelike pikam, no nisam optimistična. Čini se da slabo reagiram na ovaj protokol, a spominje se i neka cista. :-(
Mi cemo ic 10 da. Ako je beta ici cemo ponovno za par dana ako nije onda nista.
Tapatalk u trku HTC hd2
jer ako odem sada na postupak , kada ću moći ići ponovo?? tek negdje na sljedeće proljeće
zapravo sam u dvojbi, mm ne pomaže (on kaže da idemo na jesen)
ne znam, malo se nadam da će me sada ova uranjena O namjestiti za potencijalnu punkciju u prvoj polovici 7og, kada labos na SD ne radi, pa me oni samo neće primiti
Dobila sam napokon Vg.....kaže sestra da se ne moram brinuti (sve u žurbi nekoj pa nisam baš previše pitanja mogla postaviti).....uglavnom, naručili me na uzv 02.07......uf, treba to sad dočekat :cekam:
Drage moje, primite puse i pozdrave iz suncanog i vruceg Praga! Transfer mi je u srijedu, imamo 10 uspjesno oplodjenih stanica (danas su trodnevne) :-D :klap: Svima puuuno ~~~~~~~~~~
sejla i ja se nadam transferu u srijedu!!! sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sejla,predivna vijest iz Praga!!! navijam za uspješan transfer!!
šta nam je sa tikicom?
draga kiki, evo kako nam se poklopilo ;-) zelim ti svu srecu i navijaaaaammm!!!! :kiss:
taman sam dosla vidjeti da sto nema danas nekih lijepih vijesti
bravo Kiki i Sejla!!! 10??? woow!
da, sto nam je s tikicom??
a s M@ttom?? kad je et?
Drage moje dr.je u subotu na uzv vidio dvije majusne gv ali smo mm i ja na putu kuci dozivjeli strasnu prometnu nesreću, bila sam dva dana u bolnici na traumi. Sva sam izudarana i plava jedva se krećem, s bebicama samo Bog zna sto će biti..:cry::cry:
tikice78 :love2:
Drž se! Vjerujem da su mrvice ok, malene su još i duboko zaštićene u tebi.
Sad odmaraj, možda popij koji normabel da se opustiš i naspavaš i javi kako si.
ajme tikice78, pa to je grozno :love2:! ali ja vjerujem da je s mrvicama sve ok :yes:
sejla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!
Billie Jean :klap: za duplanje i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
draga tikica...nadam se da si sada bolje,da su mrvice s tobom..pomolit ću se za vas..
Tikice draga nema rijeci koje bi te sad utjesile, mogu samo zamisliti sta ti se mota po glavi.. Ali vjerujem da ce sve biti u redu i s tobom i s tvojim mrvicama, mora biti.. Drzi se..
ajme draga Tikice...
Sva sam se naježila...žao mi je zbog traume ali se isto tako nadam da su mrvice jako žilave i da je s njima sve ok.
Jedna naša forumašica je isto tako na samom početku trudnoće imala tešku saobraćajku a danas je njeni djetešce veliko i zdravo.
Nadam se da je tvoj dragi dobro...čuvajte se...mislimo na vas...želim vam brz oporavak
Tikice... :love2: drži se draga...
Žao mi je što se to desilo, nadam se da je i s tm sve ok!
Čuvaj se...mislimo na vas i držim fige da je sve ok s tvojim mrvicama i da nas za čas obavjestiš o dva kucajuća :heart:
sejla, kiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
tikica, drži se, čitam i ne vjerujem.....al bit će sve ok s mrvicama :love2:
Ajme tikice draga, važno da ste živi ostali. Vjerujem da su mrvice na sigurnom svo ovo vrijeme. Čuvaj sebe i njih i želim ti brz oporavak!
Draga tikice, uvjerena sam da ce sa bebama biti sve u redu, one su dobro zaštićene u "inkubatoru"!
tikice draga drži se. Ne mogu vjerovati, končano opet trudna i opet blizanci, a sad ta nesreća. Nadamo se da je sve ok. Ti se samo smiri. Pusa.
Ajme tikice, baš sam se prepala kad sam pročitala... ali sigurno su se mrve dobro držale uz tebe, i s njima je sve ok
Ja krenula s pikanjem, ima još tu koja cura na početku, ili sve čekate betu ili uzv?
:fige::fige:...................................... ........... eto za tikicu i male hrabre mrve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Mare, mare, tebi ništa ne može promaknuti.
Betu sam vadila jučer na 13 dnt i iznosila je 41.
Sutra opet ponavljam.
Nekako mislim da se opet radi o biokemijskoj. :-(
ja vec dobila uputnicu za betu iako mi je za vadit 27.6..pise tako u nalazu...27.6 bi mi bio 18 dnt e sad me zanima jeli mogu betu vadit ranije ako sam uputnicu dobila ionako vec sad...danas mi je 9dnt..ali opet sse pitam ako idem vadit ranije ako i bude pozitivna morat cu ponavljati pa ce skuziti ginic da sam isla vadit ranije mozda ipak da pricekam??
ajme tek sad vidim post od tikice,,nemogu vjerovati...grozno..ali sigurna sam da ce s bebama biti sve u redu...drzi se~~~~~~~~
Ajme tikice, tek sam sad vidio. Pa koliko pehova..? strašno... Nadam se da će biti sve u redu...
Ajme meni:/ ma ja ne vjerujem;(Tikice moja,drzi se,jaka si,to vec znamo. Vibramo za brzi oporavak i molimo se da bebice. :love2:
Donatela, kompliciras bezveze. Od 12dnt a i prije ak bas ne mozes zdrzat mozes vadit, ponavljat ces ju iovako ionako. dr se nece ljutit, derat ili sto ja znam sto si ti zamisljas. osim toga, ima privatnih labova pa izvadi u jednom od njih. Mislim da ni jedna klinika ne preporuca prije 12dnt,neka me isprave drugi
Tikice, mislim na tebe, drzite se svo cetvero