Samo kratko:
Razgovarala sam sa dr. i odlucio se za novi prorokol.
Ima li tko iskustva sa Letrilanom? Dobile ste ga na recept?
Printable View
Samo kratko:
Razgovarala sam sa dr. i odlucio se za novi prorokol.
Ima li tko iskustva sa Letrilanom? Dobile ste ga na recept?
Pozdrav svima :) Evo ukratko da recen svoju pricicu pa mozda neko bude ima koji savjet za mene. Nakon godinu dana pokusavanja nista,u biti pola godine jer je toliko MM bia doma. Kako sam prije 6 god operirala endometriozu i 5 god pila kontracepciju da se opet izbjegne ista nisan bas neki najsvjetliji primjer. Godinama sam pacijentica dr.Sparca,on me i operirao tako da sam nakon njegove selidbe i sama se prebacila kod njega. Ugl cista nema ali stitnjaca me malo zeza,nakon terapije sad mi je preniska i radim na tome. Jucer smo napravili spermiogram i on je u redu :))) E sad,doktor tvrdi da je moj hormon AMH jako nizak sto je rezultat operacije i cista i da u biti mozemo jos pokusavati ali da je to po njemu gubljenje vremena jer smo zakoracili u 30-e. i tako mi krenili jucer kod njega,dobili sta moramo izvaditi hiv sam vidila i jos nesto nemam trenutno kod sebe e i krvnu grupu. On je brodu misec dana i ide ca u cet tako da cemo kreniti s tim kad se vrati. Ne mogu rec da sam pozitvna,grintan ajme i samo mi crne misli padaju na pamet dok je MM moj suprotnost koja me smiriva. Malo sam zagnjavila ali eto. Svima koji pokusavaju zelim puno puno srece i pozitive...pametujen a ja prva ajme :oops: pozzzz
Knjigoljupka, slažem se s dr. Š nema se šta čekati.
Napravite od nalaza šta vam fali i idite na IVF.
Sretno, samo hrabo i strpljivo :-)
Hvala na podrsci
Pozdrav svima :)
Od prvog razgovora s dr. Poljakom do jučerašnjeg transfera prošlo je manje od mjesec dana. Iskustvo u Poliklinici Cito je najugodnije koje se može poželjeti u situaciji kada te i najmanja sitnica rasplače, isprovocira, naljuti. Ljubazno i pristupačno osoblje na usluzi je kad god imate pitanje, nema čekanja, doktor točno onakav kakvog bi poželjela u svakoj situaciji. Split i područje koje mu gravitira stvarno ima vrhunsku uslugu.
Isto se nadam da ih više neću sresti u ovim okolnostima nego samo kad se vratim po moje kockice leda jer ih, bez obzira na razvoj jučer vraćenih mrvica, ja tamo ne ostavljam :)
Cure jel neka od vas skoro bila na histeroskopiji u Cita??
Molim iskustva....
Cjenika vise nema na stranici pa me i to zanima koja je cijena.
Jopac sretno, javi nam veliku betu :-D
Sanjka nemam iskustva s histero, ako se ne javi koja od cura, pošalji mail u Cito, pa će ti oni javit cijenu.
Spremna da je vjerojatnost 50:50 pa su u jednom slučaju već izabrana imena, a u drugom... to je teže ali će se sve izdržati.
Hvala :)
Pozdrav svima! :-) Čestitke na pozitivnim betama, sretno čekalicama! :-) Čini mi se da je prosjek solidan, bit će bebica srećica! <3 Mi preskačemo i ovaj ciklus, posao i financije nas malo usporili a onda naš prvi IVF, nadam se sredinom 11—og! Jedva čekam! Draga Knjigoljupka, baš me obradovalo da još netko ide dr.Šparcu, odmah mi vjera veća! Mi smo također u ranim tridesetima, samo što je kod nas loš AMH a i spermiogram..
Jopac, kako je?
Cure koje ste bile kod Šparca, jel ima anestezija prilikom punkcije ili samo nekakav koktelcic??
Ja idem sljedeći mjesec, baš sam sinoć čitala na stranici a danas priupitala doktora: radi se pod lokalnom anestezijom. Kad ti ideš?
Ima li itko da je radio pod lokalnom? Meni u jednu ruku drago da ne moram pod opću, imala sam već nekoliko operacija, a opet što ako je stvarno tako strašno.. Dajte iskustva, molim vas?
Sanjka zasto želiš u opcu?
Željkica, što ti kažeš?
Ja sam do sada imala 4 punkcije i uvijek pod lokalnom i ako budem morala opet u cijeli postupak opet cu pod lokalnom jer mislim da opca stvarno nije potrebna to toliko kratko traje da bi se cijeli organizam mucio al stvarno.nemoj mislit da sam neka hrabrica daleko sam od toga prag boli mi je nula,u predzadnjoj punkciji sam imala 15 folikula i nije me bolilo nista,odnosno samo sam mrvicu nesto osjetila da radi al neznatno,meni je gori transfer kad stavlja onaj instrument.
E baš ti hvala! :-) Mene tek čeka prva punkcija ali imam iskustva s općom anestezijom i mislim da bi to bilo previše drastično, a tko zna koliko puta će trebati.
Kod koga ides?Ma sama punkcija ti traje par minuta ,ja sam zadnji put bila u polusnu.
Kod Šparca idem. Imaš li kakav savjet za ciklus prije? Jesi uzimala išta osim folacina?
Nista posebno samo sam folnu uzimala,sretno!
Hvala ti puno, i ja tebi želim jedno veliko malo čudo na sljedećem UZV!
Hvala,i sve sta te zanima pitaj.
Za punkciju. Ovo za histeroskopiju trebam prvo vidjeti di cu uopce napraviti.
Jesi ti mozda radila histeroskopiju??
Al meni kako su rekli kad sam isla na punkciju da to nije opca anestezija vec kratkotrajna, sad sam tek zbunjena. Ja se zbilja ne razumijem u to.
Kad sam razgovarala s anesteziologom pitao me dal sam kad nesto operirala i ja velim da, krajnike. I znam tocno kako se zove anestezija jer pise u papirima i kazem mu. Veli on meni a to vam je opca, ovo sto cete sad dobit nije :/
Nisam radila histeroskopiju,neznam pitaj ponovo al mislim da opca nije potrebna.
Cure molim za pomoć
Nakon pozitivnih otkucaja, dobila sam od soc. gin. uputnicu za KBC Split za Fragmin 5000 ij.
Rekao mi je da ponesem uputnicu i preporuku iz Cita i da mi bolnica mora osigurati injekcije.
Zna li ko od vas trebam li se naručiti prije u KBC? Dal se Framin izdaje u rodilištu ili? Nisam iz
Splita, pa mi nije zgodno da me vrate jer npr. nisam naručena. Hvala unaprijed :-)
Ma ne treba ti,ja radila
Pozdrav Stipka! Ti si ako se ne varam ovih dana trebala raditi betu. Iii, trudna??
Ma ništa..nula.
Ma jedno veliko nista
E sad,posto opet ništa,dr savjetuje sljedeći postupak heparin i Andol,koji mi ka nemogu štetiti ,iako nisam uopće radila te testove ni analize .... jel ima netko kakvo iskustvo s tim? Meni nekako malo glupo zvuci uzimat nešto,a nisam sigurna da li uopće imam s tim problema......
Ajoooj, žao mi je. Prvi postupak ili? Ja ne znam, friška sam u ovom..kod koga si ti bila?
Drugi postupak. U Cita sam. Di si ti? Pomisalo mi se sve od iscitavanja hehe
Kod Šparca, sljedeći mjesec prvi ICSI.
Ajde super. Neka bude i uspješan :-D:-D pretpostavljam da u muzu problem obzirom da icsi
Ako te bilo šta zanima,samo pitaj :-)
Cili smo problematični! Hvala!!
A ne znam šta je gore.. to,ili kad je sve ok pa opet neće hehe. Ma bit će to sve dobro :-)
Kad tad! :-)
Draga Ama, ja sam u kolovozu bila na funkciji kod Dr. Šparca. Ne boli to tako jako kako pričaju, više je neugodno. Punktirali su mi 16 stanica, trajanje punkcije je 10-15 min. Ništa strašno. Ustaneš i ideš kući. Puno je duži oporavak nakon opće. Ako te još što zanima-pitaj. Pozz curkama