Pozdrav svima nova sam na ovoj temi.
...inace u tijeku je moj prvi postupak....
Printable View
Pozdrav svima nova sam na ovoj temi.
...inace u tijeku je moj prvi postupak....
a valjda ce se u tom smjeru razvit situacija... aih-ove sam radila na Citu, a sada sam na Firulama tako da neznam jos nista....ja cu u pon na fm dr predlozit u sali pa cu mu lako ozbiljno objasnit da mi se kroz novi aih ne prolazi.
Kakve su statistike uspjesnosti prirodni ivf vs. aih?
carrie2812 u kojoj si fazi? :fige::fige:
Inace u cita nema statistike za aih.........navodno negdi oko 15% u cita je uspjesnost ivf-a mislim trenutno oko 45%.
Sta se tice mog postupka; danas bila na fm....na desnom 6-7 velicine 14-15mm, na lijevom 4-5 iste velicine. Endometrij 9mm...sutra stoperica a u nedilju punkcija. Inace sam bila na 150iu puregona jer mi je amh 46.85
..
sunisshining prirodni ivf su sanse oko 20% nis dobro procitala....
Nemaš što biti nametljiva :-) Zahtjevaj ono što je najbolje za tebe i da te što prije dovede do rezultata :mrgreen:
carrie sretnooooo! u sličnoj smo fazi, moji su folikulići malo manji od tvojih :-)
Carrie nek bude prvi i dobitni da te iznenadi ;)
Drage cure,zanima me ako mi piše na nalazu od ureaplasme "u niskom titru" hoću li moći s takvim nalazom u postupak?
Mima, Mare77 :-D
Cure sretno u postupcima!želim vam puno uspjeha i velikih beta!
Loly di si nam?brzo će beta?
Loly sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jooooj stvarno je postalo veselo pa da nekog neizostavim svim veeeelikim betama kolektivno cestitam i drzim :fige: da sve bude kako treba..puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu trudnocu! :-D
Također i svima u postupcima i ostalim fazama zelim srecu.. :klap: :heart:
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najlipši rođendasnki dar!!!!!
Vadila betu... nažalost nema iznenađenja... 0 :(
Ponestaje nam ideja, snage... samo je želja svakim danom sve jača
tikki i strašna draga :love2::love2::love2:
koliko god navikle na takav negativan rezultat, znam da je ipak tesko
Strašna :love2:,drži se
Tikki i strasna :love2:
tikki i Strasna :love2:
Curke :love2: neznam sta da kazem
I ja se bojim tog scenarija :-(
Dakle drage moje cure i ako ima još kojeg dečka osim mene tu. Dogodilo se čudo!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) Nakon 4 i nešto više godina!
Draga popiškila plus nakon što joj je kasnila 5 dana.
Radili betu jučer, ona je iznosila 670!!!!!!!! Smijali smo i plakali istovremeno. Trenutno smo u oblacima ali znamo da je to tek početak. Sljedeći korak je ponovna beta u ponedjeljak i ako bude sve u redu ultrazvuk u srijedu.
Uglavnom još ne možemo vjerovati da se ovo nama dešava, do sada su uvijek bili minusi i nule na testu i papiru pa je ovo veliki šok za nas, ali idemo dan po dan za sada.
Inače stavili smo sve postrani jedno vrijeme od prošlog postupka, posvetili se više sebi, gradnji kuće, jedino što smo odradili je posjet bioenergičaru kao jedan zadnji korak prije sljedećeg postupka i to je bilo to. E sad, što je pomoglo? To samo dragi Bog zna....
Ma neee, pa kakva nevjerojatno dobra vijest, baš mi je drago - čestitam M@tte!!
Nakon serije loših vijesti, ovo je zaista zavrijedilo bar jednu :pivo:
I da nam je što više ovakvih iznenađenja...npr. tikki i Strašna...vama ih danas posebno želim :love2:
Ajme M@tt, kakva prelijepa novost! Bravo...radujem se! Čuvaj dragu... Pre pre dobro! :-D :-D :-D
Argente...hvala....ali...:no:
Mene baš neće, pa neće...:neznam:
M@tt čestitam :-D
strašna :heart:
Prekrasna vijest za kraj katastrofalnog dana, hvala sto cu zaspati s osmjehom!!!!!
~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Ajme M@tt uljepsao si ovaj dan!
~~~~~~~~ za savrsenstvo do kraja!
Tikki i strasna, nemojte posustati...mali odmor i u novu pobjedu :love2:
M@tt cestitke! :)
Tikki i Strasna:cry:
M@tt cestitke:-D:pivo:
M@tt prekrasne vijesti. Cestitam :)
Dragi M@tt, nema vas dugo ali kad dođete to je uz prasak:)
Hvala dragome Bogu da vam se ovako nešto desilo!!! Ne mogu ni zamisliti koja je to euforija bila!!!! Sretno vam bilo dalje!! Dali ste svima nama novu nadu:yes::yes:
Sada uživajte:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strašna & tikki grlim cure, nadam se da u vama postoji još snage za dalje! M@tt divne vijesti, nek je sretno tebi i tvojoj dragoj!
Uzv 12 dc end 0,8...folikulici od 14-10mm. Cekam nalaze estradiola, sutra uzv opet. Blizi se dan D.
Ajme M@tt,pa koje prekrasne vijesti :-D:-D
Jako sam sretna zbog vas,nek bude mirno i školski do kraja :pivo:
M@tt cestitam od srca tebi i boljoj polovici! Samo naprijed sa lijepim mislima!
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
M@tt bravo! Čestitam!!!