-
bravo svim vježbačicama i trkačicama!
munkice, tebi pogotovo, kako si krenula ti ćeš trčat i u rodilište :mrgreen:
ja jučer nisam bila baš nešto od volje, napravila sam samo malo vijače. Danas sam 15 minute fit slide i malo joge.
-
Munkice bravo!! zao mi je sto te aplikacija zezala, al super si trcala! i jos trudna!
i ja sam jucer trcala, al meni je aplikacija besprijekorno funkcionirala
istrcala sam 15 km i bas sam sretna :-)
to je 5 km vise nego prosle godine u zadru, ali na domacem terenu nema cekanja 5 minuta da krenu oni ispred, a bogami ni brda, haha
ali, nema ni one atmosfere koja te tamo nosi :heart:
iako, srela sam 20-tak trkaca u razlicitim smjerovima i svi smo se pozdravljali o bodrili
eto, ja super zadovoljna, moj rekord :-)
danas sam jos malo laganini protegnula noge u novim tenisicama
ostalom vjezbacicama bravo, prave ninje!!
-
Ja trcim skoro svaki dan, tj. odmaram subotom jer nedeljom idem na dugi trk. Fora je da sam polako gradila endurance za to. Trajalo je 4 godine. Ranije bih osetila zamor ako trcim recimo 3-4 puta za redom, sad to nije vise problem. Vec znate da je meni trcanje prvenstveno mentalni uzitak (i da slusam knjige dok trcim), tako da je logicno da sam tome tezila. Moj pace nije neki, izmedju 5:15 i 5:50 (potrudih se da prebacim iz minuta po milji, hahaha).
Imam drugara koji trci svaki dan, ali krace, iz istih razloga kao ja.
-
bravo wingasicama! Munkice ti si zaista posebna zverka :heart:
-
Hvala vam svima na lijepim rijecima :ghug:
Bravooo, Ginger! :heart: Super rezultat! Bas mi je drago da si na kraju trcala.
Tang, da znas da me strah da cu trcati u rodiliste. Prosli puta su od trenutka kad sam pomislila da imam trudove pa do filmskog pucanja vodenjaka prosle 3 minute, a skroz sam bila otvorena za sat vremena. Bila sam kandidat za carski pa nije imala vremena kliznuti skroz van :)
Ma je, Spajka, odlican rezultat. Na kraju su mi upisali na rang listu rezultat sa Suunta 12,11 km. Moj tajni plan je bio 17 km. Mozda je i bolje da je tako zavrsilo jer tko zna koliko bih potegnula.
Lili, Kli :heart:
-
Ginger bravooo draga :klap: čestitam od srca :-D neka si se nauživala!!
Kli kli, mi smo već dugo u trčanju, to nije isto. Muskulatura i organizam su prilagodjeni. I ja trčim skoro svaki dan i nije mi potreban neki oporavak (osim od brdskog treninga, žestokih dionica), al opet uzmem tu i tamo koji dan (obično 1dan al tad radim snagu, bicikliram ili planinarim) da odmorim od tempa života i pogotovo kad sam u konkretnim pripremama koje su vrlo zahtjevne :mrgreen:
No za početnike ne bih preporučila svakodnevno trčanje bez ijednog dana odmora, pogotovo ako se trči bez vodstva.
Danas tortu radim, sutra mi slavi roćkas :-)
-
bravo za ninje i trkacice
meni je stigla danas bicikla :zaljubljen:, pa cu nakon godinaaaa pauze poceti vozikati
u splitu mi za to nije idealna situacija, ali zato u sinju je (citaj sinjsko polje :mrgreen:)
udebljala sam se polako ali temeljito, pa stvarno moram nesto poduzeti, posebno sad kad se blizi povratak u drustvo i ne toliko rastezljive hlace :lol:
-
summer :klap: super za biciklu!!
bravo za sve trkacice :naklon:
a za ninje pogotovo :naklon:
-
bravo za otrčane wingse :klap:
ja sam trčala virtualnu ligu sa klincima 5 km u subotu predvečer
u nedjelju smo konačno vidjeli dio rodbine, pa nije bilo vježbanja, jer previše hrane :mrgreen:
jučer škola, vrt, pas i opet ništa
ali zato danas ovaj gore spomenuti summer shred 44x - izvrstan je
i meni je girja 12 najteža, pa sam swingala 15x umjesto 10
pistolse sam radila sa utegom 3kg
handstand sam radila vulgaris samo da se odbacim na zid. ne volim nikako wall walk, a o hip tap ili shoulder tapu mogu samo sanjariti
onaj sit up & press i russian twist sam radila s girjom od 8kg
jako me vesele pistolsi i chin up gdje vidim veliki napredak
-
Ginger i Mukice, baš mi je drago da ste tako održale tradiciju Winga. Svaka čast.
Rahela! Postaješ prava ninja!
ja o pistolsima mogu samo sanjati!
ovih dana nisam previše Zuzku, jer sam počela dosta hodati vani, pa mi puno vremena uzme...a baš mi je falilo. Prošli tjedan tri puta po 12 km
nakon toga najčešće odradim jogu.
ovaj tjedan i periodu očekujem i već se vidim uglavnom u savasani
sinoć sam npr nakon hodanja htjela ovaj zadnji KB, taman sam se obukla (bilo je već 20.45) kad zvoni telefon i otegla se priča na sat vremena
-
Jutros rano summer shred 40 i yogu jer sam sad nakon posla sjela kod frizera! Silno sam uzbudjena i osjecam se jako svecano!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ginger i munkice, bravo za wingse! super ste vi to odradile, bravo bravo!
ja sam dva dana išla u šetnju šumom, jučer nisam radila ništa, a jutros sam odradila jedan tatin lower trening.
probat ću prebaciti treninge na jutro... i tu bi mi zuzka vjerojatno bila bolja jer ima kraće treninge i točno određeno vrijeme trajanja, to mi je možda lakše uplanirati..
-
Bravoo za sve :klap:Večeras imam zadane žestoke 400tke, nikad nisam trčala takvom brzinom. Sve me trema lovi :drama:
-
prijavljujem odrađen summer shred 11x
pull upse sam radila na štapu na dvije stolice, valjda sam dobro radila, mislim, bilo mi je teško, ne znam dal nam to nešto govori :mrgreen: šta bi me trebalo sutra bolit ako sam dobro radila?
malo sam morala smanjit broj jump lungesa, i to sam zabilježila u progress tracker da znam sljedeći put
ali kad se preživi taj prvi dio, dalje brzo prođe
nastavljam sa summer shred serijom svakako
jučer sam radila jogu sa Adriene, jednu po preporuci vertex, i baš mi je bila dobra, pa je ovdje stavljam za Flopi
-
Bilo zadano 10 x 400m s pauzom 1'30" da se otrči dionica unutar 1:32-1:34.
Dosta kratka pauza.
Bilo je od 1:29-1:36, al prosjek je mislim ok jer je većina unutar gabarita. Bome bilo dosta zahtjevno, al odličaan trening.
Sutra ujutro se veselim sporom treningu za svoju dušu, razgledanju okoliša i slušanju vlastitih misli :-) jedvaaa čekaam!!!
-
Tang, bravo!
Nemam pojma što bi trebala osjetiti najviše, leđa i ruke?
Javi svakako :mrgreen:
I meni su super shredovi, samo dok nađem neki s manje opreme, prođe mi ohoho vremena
Ja sam jutros body crush #41, a popodne 4 km trčkaranja
Zhang, čekamo te u zgymu [emoji122][emoji122]
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
-
Mene je nakon ukliještenog kuka opet ukliještilo u predjelu ishijadičnog živca, a potom vrat. Tako da umjesto vježbi za čvrsto dupe vježbam vrat da mi se odkoči. Sva sam kao rasklimana lutka. :lool:
-
tang tnx, odradila sam je jutros, odlična je!
Žuta a da probaš npr. ovo za vrat meni puno pomagalo svojedobno:
https://youtu.be/SedzswEwpPw
Ili nešto slično potraži...
-
ajme zuta, bas nemas srecu.
dobro ti je flopi napisala da mozda pocnes s jogom. meni je ona iznimno teska jer nisam bas fleksibilna kao npr. rahela. ta je zena od gume napravljena, majke mi. jos je i jaka. kombinacija koja baca u depresiju ovakve kao ja.
jucer sam i ja imala intervale. duplo krace od Lili, a i pauza je bila kraca. odradjeni u rasponu od 3:46-3:58. no naglasit cu da sam trcala po ravnom, sto nije uvijek prilika. a znatno pomaze brzini. a biz ce da je ona zhang kao i uvijek u pravu. kako sam pocela vjezbati sve mi je lakse odraditi ovakve zahtjevne stvari.
e da jesam napisala da mrzim intervale i fartlek :lool:
bravo svima za sve odradjeno.
-
zuta bas mi je zao. cuvaj se i pomalo
spajka, reci cu i ovdje, wow zeno, postajes najbrza trkacica ovdje :naklon:
a rahela je nova ninja u ekipi
a sad malo o mom autu :mrgreen: zavrsavam treci tjedan gamme, istrcavam psa 2-3x tjedno, vratila sam sljeme jednom tjedno ujutro, i od ovog tjedna i jedno nocno penjanje. tijelo mi je daleko od ijedne ovdje, ali ispod naslaga antikorona zaliha naziru se misici i jako ih volim :)
-
Žuta, fakat nemaš sreće
Ali nemoj odustati
Masiraj vrat i radi lagana istezanja bez naglih pokreta
Spajka, nemam riječi :klanj:
M, ti si zvijer samo takva, bome si ti napredovala od početka godine itekako i fakat ti super ide
I trčanje koje si vratila i bome intenzivno vježbanje, a još sad i bez teretane i bez bazena. Svaka čast!!
Ja ću danas yogu ili neko Zuzkino istezanje, baš mi treba nešto takvo
A onda još po dvorištu s klincima i pasom
-
jutros odrađen summer shred 44, dobar je baš baš.
jedino sam malo riknula na onom prvom dijelu tabate, ja baš obožvam intervale.
za stura moram naći trenong, malo se još ne snalazim u zgymu...
spajka, jbt ti si speedy gonzales postala :)
i M bravo za napredak :klap:
-
Bravooo za sve snagatorice, trkačice :klap:
Tako je lijepo vidjet da je na topicu živahno i to već duže vrijeme.
Spajka, izvrsno si napredovala,snaga definitivno pomaže kod trčanja. Ja sam mislila nakon zimske baze sa sporim velikim dužinama da će mi trebat mjeseci da vratim svoju brzinu (forma nije bila upitna), no žestoki cross fit na koji sam išla redovito uz dužine je učinio svoje
Tako da sad i ja podnosim punoo lakše ove brze treninge koje nikad ovako brzo nisam ni radila.
20tke si razvalila, samo dalje tako piči!!
Mi nismo radili intervale na 200m, samo onaj izazov njih par, to mi je bilo na 3:02, al bolje odradit prave intervale, cijelu seriju s kratkim pauzama, to se zove THE trening!!!
Jutros 10i neš km oko Jaruna za dušu, poslije malo utega i šipke.
Sutra ujutro snaga tabata i ostatak dana odmor, priprema za kratku al brzu subotu
Žuta drž se!
-
gledam za sutra 300 killer rep 17.
sasa jesi ga ti radila?
-
Jesam- pred koji tjedan- tezi djeluje nego sto jest!
-
bravo cure :klap:
spajka nemoj bit skromna :kiss:
magriz svaka cast :naklon:
ja trcim, vjezbam, koliko stignem i kada … najcesce ipak trcim jer pustim mozak na pasu onda...
prekjucer neki intervali, jucer 6 km po makadamu (jos me ona ubrdica ubije ali puno manje nego prije mj dana kad sam tek pocela trcat po makadamu). danas ovisno oce li ova bura stat ili nece, ili snaga ili trcanje, vidit cemo….
-
ja sam jucer kracu setnju, 5 km, ali s usponom preko brda i brzim hodanjem pri povratku
danas planiram opet setnju/biciklu i poslije onu vertex/tang preporucenu yogu
bravo magriz, mislim se donijeti utege pa i ja malo gammu opet, to mi je jedan od drazih programa
-
mb, uzbrdica ubijaaaa
sjećam se trčkaranja po Hvaru, ubilo me to
imam ja i ovdje brdo, al do njega je ravno, pa dok dođem do brda, samo se okrenem i vratim kući :lol:
ja nisam odoljela, išla sam gledati zgym što je danas na programu, pa sam odradila današnji Black diamond #7x
8 vježbi, naizmjenično sklekovi i šipka, 2 runde
ruke mi se tresu
-
Super mi vas je iscitati, al puno ste tipkale, a meni je trenutno mozak na pasi...nisam sve popamtila.
Osim da je Spajka zbilja brza. Rahela, zena guma i snaga, u potpunosti se slazem. Da sasa i tang rasturaju Zuzku.
Zhang, nju necu komentirati, jer mi onda namjerno uvali neki krasan trening :-)
magriz se opasno primila mede. Slazem se sa summer, odlican program.
Mb, trci trci, nadam se da cemo se ipak negdje opet na utrci sresti :-)
Oprostite ako sam nekog preskocila.
Ja sam nakon sto sam dosla s posla odradila kb trening, oprala podove i nahranila malog pajceka u sebi. Pametnom dosta.
-
Ja sam danas 300 killer reps workout 5 i yogu!
-
Ja sam danas opala na rolama. Jarun je togalno nepočišćen - grančica i kamenčića ima jako puno. No ok sam prošla, samo me malo rit boli
-
ajme Nano :hug:
ja sam sinoc odradila malo nocno sljeme. panorama zagreba s punim mjesecom je bila prekrasna. a suma, ko suma, lijepa ali ne svrsavam pretjerano
jutros pyramid, veceras planiram malo trcanja, a vikend lagano
-
Nano, ajmeee, sreća pa nije ništa strašno. Kolega je prošlo ljeto imao tešku ozljedu nakon pada na rolanju
Ja danas u planu svašta, u reali ništa
Sutra je novi dan :scarlet:
-
Ja danas lifted butt 13 i 5 min 14 i yogu
-
Ajme Nano čuvaj se :kiss:
Previše je ljudi na Jarunu, puno previšeee i onda je puno svega. Ja sam nama stavila na cesti uz rub do pločnika malo pokošene trave kad smo trčali dionice da znamo otkud-dokud da imamo orijentir, već nakon 1. dionice sve je bilo razneseno naokolo.:/
Jedva čekam da im otvore sve shopping centre, dućane, kafiće i da "kaučari" opet nastave sa starim navikama :mrgreen: :lool: i oslobode Jarun. Hebate nikad ih se toliko nije rekreiralo kao sad. Nikad veće gužve nisu bile.
-
Jucer suma.
Nano pazi na sebe. Madam se da je guza bolje.
Lili razmak izmedju stupova je cca 25 m. Ne treba ti nikaka trava. I meni je pohvalno da su ljudi vani u setnji. Ne trebamo samo sebe gledat. Nije da vec ne znate koliko je 100, 200, 500... m
A ako je guzva prilagodite se. Ja sad idem trcat neke stvari bogu iza nogu od mene doma pa moram autom. Jer jednostavno ljudi su vani i smetam ja njima smetaju oni meni.
-
Ma znam da je malo grubo zvučalo.
I ja letam po cijeloj okolici Zagreba, al nemaju svi aute.
Ma šta mi znače stupovi kad ih je koliko 16 na 400m, pa tko bi to slijedio, svi isti.
Eh daj Bože da se zadrži ta razina rekreacije naše nacije, moj dojam je bio da je to zbog dosade i viška vremena, a tko je bio na Jarunu (osim ranih jutranjih sati i noću) zna, o čemu pričam. Nikakvih pravila ponašanja, totalni kaos od rolerskih staza, biciklističkih, ceste, bacanje smeća, pijanke, boce po travi...nije da se inače ljudi drže pravila al ovo sad je kaos totalni.
Evo već sam budna ranom zorom da mogu otić odradit trening jer se poslije ne može probijat kroz tu gužvu.
Uživaj u trku!
Moj danas nije dugi (kraći al brži),pa mi se ne da svaki vikend po županiji naokolo.
Ugodan vikend!
-
Lili baci kamenčiće,nemoj kruh
-
Nema spasa jelena :mrgreen:, kamenčiće rasturiše nogama, kruh pojedoše ptice, ne možeš više ni bocu vode negdje sakrit u grmlje, jedino još uvijek ostavljam ključeve auta iza gume silly me :lool: mislim se ako će mi maznut mali već stari Matiz, eto mu ga.
Jako se veselim svom penzionerskom vikendu tako sam ga najavila djeci jer je prošli bio preaktivan, cijeli radni tjedan vučem neki umor, doduše imlaa sam puno posl. i privat.obveza.
Sad trk i onda laganicaa!
-
Zalijepi na stup naljepnicu helo Lili :lol:pa ne budu više svi stupovi jednaki ili kredom napiši nešto,posle zbrišeš:mrgreen: