Zvala sam danas.
:-D:-D:-D:-D:-D
Sve tri se razvijaju i jedva čekam petak da ih sve primim natrag gdje im je i mjesto.
Naravno da će se sve tri razviti u blastocistu.
Printable View
Zvala sam danas.
:-D:-D:-D:-D:-D
Sve tri se razvijaju i jedva čekam petak da ih sve primim natrag gdje im je i mjesto.
Naravno da će se sve tri razviti u blastocistu.
Bravooooooo!!!!! Ajme, baš sam sretna!! vinalina draga ovo miriše na dobitak, ali nebumo coprali preveć.....jupi blastići fantastići....baš mi je drago!!!!:-D:-D:-D
Ja bila na uzv...veli dr da nije ziher, ali da je za sad mala cica mica curica!!!!!!
Kaj već vidi? Kaj god da je samo da je živo i zdrav... i mamino!
kiara 79 ???
Ma da, može se vidjeti, ali i ne mora, neka deca ne rašire nonice. Ma da...nek je živo i zdravo!
Da fakat, kiara79 ima li kaj danas....držimo figice!
vinalina ..ma bravo hrabrice nasa....:heart:
kiara draga ....mozda danas bude bolje....:heart::heart::love2::love2:
Bravo Vinalina, da budu tri prekrasne blastice!:heart:
Šniki :heart:!
Sve ostale puno pozdravljam i d želim puno sreće za sve što im treba!
Ja 17.02. idem na 1 folikulometriju i s obzirom da dr.B nije znao mi reći da li će biti taj dan za mene decepeptyla još ne znam u kakvom ću protokolu ići ali sretna sam jer uglavnom krećemo!Pusa svima!
Joj cure krasne vijesti!! Držim vam svima fige da ovaj postupak bude dobitan!!!
Vinalina pa to su krasne blastociste!!
:heart:šniki jupiii za malu princezu!!!! svima ostalima vibrice za sve što vam treba!:heart:
Vinalina bravo za tvoje mrve i držim fige da bude sve ok..jer mora biti:-Dšniki draga super za tvoju klincezu:zaljubljen::klap:...držim vam svima fige za sve kaj vam treba...kod mene opet ništa, danas 11.dc.endo 6 mm folikula nema,sad sam fakat razočarana i nekak mi se čini da ništa ovaj ciklus...:-(
Pa jel rekao zašto?
Cure stalno vas pratim i svima držim fige da vam se što prije ostvare vaši snovi!
Puno pozdrava svima!
Vinalinaaaaaaaa, bravooooooo!!! Baš mi je drago!!!
Cure, opet ja sa svojim pitanjima....što trebam ponjeti od potrebnih "rekvizita" kada budem išla na punkciju i transfer....
Curke drž te se......:-D:-D:-D
Na punkciju NIŠTA. Možda jedan uložak.
Na transfer Utrogestane, s tim da si ujutro ne staviš sama.
Kad ideš na punkciju?
da te malo utješim....
ja sam prošli ciklus u prirodnom ciklusu za inseminaciju hodočastila gore na folikulometrije puna dva tjedna, jer imam duge cikluse....i nije bilo folikula....
bio je ponedjeljak i dr je rekao nema ništa, svi su još jako mali...
opet sam trebala doći u četvrtak...
stvarno se nisam ničemu nadala, ali folikul je bio tu, čak i velik 18x23mm....drugi dan je bila inseminacija...
tako da nemoj tugovati, jer meni se čini da oni gore niti ne mjere folikule dok nisu negdje iznad 15mm....
joj curke baš ste me utješile jer sam stvarno izbedirana...pa da rekao je on da nema vodećeg folikula,što znači da ima al su još mali...tak sam si ja to protumačila ili nije...:roll:uglavnom sutra sam opet gore pa ćemo vidjeti.
to ti je prirodni ciklus ili stimulirani?
ma biti će sve ok, nemoj brinuti!
Opet Vinalina ima "živce" za mene, hvala ti draga !!!!
A meni ti je danas 4 dan ciklusa, lagano se psihički i fizički pripremam za punkciju...za Utrogestane mi još nitko nije ništa rekao....to si kupim sama....
Draga moja, vidim da ti čekaš transfer...želim ti puno sreće i držim fige!!!:yes::yes::yes:
dani82 nama Utrići idu nakon punkcije....barem je meni tak bilo svaki put.....
Iva Mia samo ti pripremi Utriće, trebat će ti, dr ti to kaže nakon punkcije, a mislim da je bolje da ih ti imaš doma a ne da poslije punkcije okolo bauljaš!!!!
vinalina još malo i malo pa bebeki idu u bušicu, na sigurno!!!!!
Ma da tak se sad osjećam prazno, nit folikula nit bebača...
Utrići idu odmah od punkcije, da pripreme tijelo.
Ja sam znala tražiti od dr kada sam išla po uputnicu za punkciju i onda još kada sam išla po uputnicu za ET. Jer smije ti dati 2 kutije odjednom, a nije ti to dosta. A poslije ET nisam nikada išla kod dr. Stavljam utriće od punkcije, ali taj dan kada je ET ujutro ponesem sa sobom i ne stavim. Kako si ti šniki? Jel isto tako?
Sve isto kak i ti. Jesu ti prepisali andol i dexametazon? Ma draga moja to mora biti to. Tako lijepi blastići.....uh.....milina prava, samo busi smirena i sve će biti u redu.....sutra je ona kavica, da li ćeš možda doći? Ja budem....
Je sve mi je to dal. Pola andola i 1 tbl Dexa. Koja kava, nemam pojma. Ja sam iz zagorja, sva zatrpana u snijegu, uopće me strah kak ću ići na ET. Sama se vozim MM mi nije doma. Neznam, velim ti neznam kak bum došla.
Curkeeee...opet imam pitanjaaaaaaa....
Što mi treba sve od uputnica, jer ja nisam blizu zg, pa da se ne bih morala vraćati nazad...što zapravo trebam pokupiti od svog ginića....
Uputnicu za punkciju, transfer ili ???
Hvala vam cure!!!
Na punkciji ti treba - UPUTNICA ZA IVF (i ako trebaš ICSI) na njoj treba pisati IVF/ICSI - bolničko liječenje.
- uputnica za spermiogram za muža - uzimaš ju od muževog doktora opće prakse
Na ET ti treba - uputnica za ET - meni je napisao isto za bolničko liječenje, ali ti to nisam sigurna.
nema nam kiare, da čujemo kako joj je danas bio na folikulometriji....
kiara, ~~~~~~~~~~~~~~~za veliki folikul!
ima,me ima...tu sam..samujem i tugujem...danas 13d.c.opet ništa.Eto to je to!
a joj, draga, znam da si tužna.....
ali nemoj, nije to još ništa gotovo...
što dr kaže?
kada opet trebaš doći?
ima me,ima...samujem i tugujem...13 d.c.opet ništa..Eto to je to..
u petak sam opet gore..ne kaže ništa..a ja danas ljuta i umorna jer sam iz noćne išla gore još sam i ranije morala izaći s posla i folikulom.je radila dr T.pa nju nisam ništa ni pitala.
Ah, žao mi je :-( i nadam se da će u petak biti ON tamo i da će ti reći nešto pametnoga.
Kaj je rekla, nema ništa ili malih puno. Pa čini mi se da na početku ciklusa jajnici proizvode puno folikula, samo za par dana se jedan izbori i preuzme vodstvo. Znači ti nemaš niti tih malih ili ???
nažalost nema ništa...mislim da je to to za ovaj ciklus..:cry:
ma nije, sigurna sam!!
budeš vidjela....
ja sam isto prošli ciklus već skoro odustala i tu zadnju folikulometriju na 40-ti dc je folikul bio jako velik....
ali ja i inače imam jaaaako duge cikluse, kod tebe će to ipak prije, budeš vidjela...
samo se nemoj žalostiti....
Kiara, znam da je užasno kad dođe ciklus u kojem nema ni šanse,
ali, s druge strane, anovulatoran ciklus nije nikakvo cudo...sve je to priroda...
zato, odmori se do menge, glavu gore i bit će bolje sljedeći put...
ako se sada već folikulići ne predomisle..
ja sam tako prošla ali uz Klomifen, i na kraju još 11 amp. Gonala i ništa...a preživila..
nisi uzimala nikakvu stimulaciju?
kiara79 kak te curke lijepo bodre...