i ovdje saljem cestitke tebi i tm......:-D:-D:-D
Printable View
i ovdje saljem cestitke tebi i tm......:-D:-D:-D
tu sam!
radila do 22 sata, a danas sam bila u komi nije mi bilo do tipkanja.
negdje sam javila d aje bilo dota gadno, ali rezultat je 7 stanica.
sutra zovem pa ćemo vidjet kad je transfer ako sve bud eu redu.
vesnare bravo za betu, super je!
jel to bilo iz zamrznutih stanica?
cestitam od srca :-D, samo nek se nastavi sretni niz
saljem svima vibrice za sto god kome treba :heart::heart::heart:
transfer u utorak! :-D
annemary, super:-D:-D:-D
AnneMary bravo - ma znala sam ja da će to biti blastice:-D
Gabi25 isprazni si pp
Vesna, čestitam za novu bebicu i sada da je sve OK uz mirnu trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirice, krećete li vi to ponovno u postupak? Opet VV?
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vesnare, čestitam, pre-predivna beta :)!!!!
Drage cure :heart:
hvala vam puno na čestitkama, moja princeza i ja konačno smo doma..
Porod i boravak u bolnici bili su dosta teški ali doista nije vrijeme za razmišljati o tome jer sve je to nebitno u odnosu na beskrajnu sreću koju osjećamo.
Novim trudnicama i mamama čestitke a vama koje još čekate
iz sveg srca želim da dočekate taj savršeni trenutak susreta sa svojim anđelom.
Puse od mene i princeze..
Joss, dobro nam dosla i cestitam jos jednom!!!
Vesnare, cestitam na odlicnoj beti.
annemary srecno!!!!
~~~~~~~~~~~ svim cekalicama
Joss, jos jednom cestitam i uzivajte :zaljubljen:
Joss, avatar je :zaljubljen: jedan od najljepših koje sam vidjela.
Pirice, vidim ja da ćemo se opet kao trudnice pratiti na ovom forumu, baš mi je drago da i vi polako krećete ;-)
Svima vibr, vibr od nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Venare :-D čestitke na prekrasnoj beti!
Boy od srca čestitam na bebicama!
Svima :kiss:
HAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOO, dobro jutro spavalice,
evo kavice, čaja, kakao, sokova, uzmite što god vam paše.
Želim vam unatoč kiši ugodan ostatak vikenda.
~~~~~~~~~~~~ za sve naše čekalice.
Drage cure pozdravlja vas sandric.
U bolnici je vec 7 dana, dehidracija zbog mučnine i povraćanja, kaže da joj je već puno bolje. A sve joj to ne pada teško jer joj u buši kucaju dva srca. U utorak je bila na UTZ i bebice su bile velike 9mm.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sandric da mucnine prođu što brže :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sandric da mucnine brzo prođu i veliki :* bebicama u buši.....
Vesnare još jednom čestitam na krasnoj beti!
Joss čestitke na princezici i želim ti da uživaš u svojoj dugo očekivanoj i napokom ispunjenoj želji :)
Svim čekalicama bete, svim trudničicama i naravno nama čekalicama svega i svačega velika pusa!!!
Sandric drzi se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja jutros 10 DPT popiskila veliki -, u utorak vadim betu (da iskoristim uputnicu ;-)), ali se nicem vise ne nadam. Izgleda da cemo ipak imati malog Janeza kad krenemo u Maribor na proljece...
joss cestitke na bebici,a princezici želim veselo,zdravo i bezbrižno djetinjstvo!:zaljubljen:
boy isto tako i tebi i TŽ,a dječici topla dobrodošlica...
vesnare :klap::-D
svima šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
Vesnare čestitam na prekrasnoj beti!:-D:klap:
joj andreja Una je takav čečerić :zaljubljen::zaljubljen:
a poseban :love2: moram poslati sandric jer znam kako joj je.. ufff, po prvi put me u životu strah stati na vagu..ali sve su to slatke muke
Bugaboo šta ima kod tebe?
Jesi ponavljala test?
Pocela jucer brljaviti, cekam betu pa javim kad dodjem doma, ali ionako znam da me nece iznenaditi...
čekamo betu 07.08.
nadamo se veeeelikom broju!
AnneMary, drzim fige :heart:
AnneMary bit ce to velika beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja beta je "cak" 2,39 kako sam i ocekivala, u 9. mjesecu idemo dalje sa zamrznutim JS ili prirodnjak, a na proljece u Maribor.
Bugaboo žao mi je draga:love2:
Imaj vjere u smrznute - mi ćemo ti držati fige da uđeš u statistiku!
AnneMary držim fige:klap: (p.s. dr. P. mi rekao da je postotak uspješnosti sa blasticama 80%)
Dr. P. također kaže da on unatoč novim zakonskim restrikcijama ima uspješnost 12 trudnoća od 14 pokušaja :-)) ako sam dobro čitala forum........
No, success rate blastocista je oko 50%
Not all embryos are strong enough to reach the blastocyst stage of development; in fact, approximately 50% of all embryos die soon after the third day of development. By holding transfer off until the blastocyst stage, your embryologist will be better able to ensure that your embryos are healthy and capable of further development. Blastocyst transfer is associated with almost a 50% success rate, compared to the usual 35%.
http://www.sharedjourney.com/articles/blast.html
"We have used blastocyst transfer to successfully increase our pregnancy rate since February 1998. We have done more than 100 cycles where blastocyst transfer was completed. In selected infertile couples the ongoing pregnancy rates exceed 50% per transfer. In our egg donor program the success rate has increased to more than 80% per transfer since the introduction of blastocyst transfer." http://www.sdfertility.com/blastocyst.htm
annemary, nadam se da će beta biti velika
Ne može bit, meni je dr. P. rekao da je u mojim godinama uspjeh sa blasticama oko 50%, ali ići ćemo na blastice samo u slučaju da sve tri js budu ok kvalitete, inaće će transfer biti 3. dan. Iskreno, pun mi je kufer uspješnosti i što ih je od 10 uspilo 15, ja se samo nadam da ću ok reagirati (za razliku od klomifena i femare), da ću preživjet punkciju, i da će transfer proći bez krvoprolića, (jer su mi inseminacije bile katastrofa).
Ma Deny draga sve ce biti ok..ja isto umrla od straha na punkciji jer sam u Sloveniji trazila potpunu anesteziju za 3js:lol:. Dr P. napravio to tako da nisam ni osjetila (dobro bilo samo 2 folikula..). Jedini problem je bio da mi se mjehur na punkciji napunio od nervoze a mora biti prazan Na transferu popila 1,5 l vode i nikako ga napuniti kada mora biti pun..inace zaista draga, sve bilo super