mayica01 fala ti na pozitivi i ohrabrenju.ma svjesna sam da ništa još nemožemo osjećat,znam da je još prerano za bilo kakve zaključke.čekamo betu pa ćemo vidit:)
Printable View
mayica01 fala ti na pozitivi i ohrabrenju.ma svjesna sam da ništa još nemožemo osjećat,znam da je još prerano za bilo kakve zaključke.čekamo betu pa ćemo vidit:)
jos meni dr. rekao da se ponasam skroz normalno i da ne moram lezati ,a sestra me zatvorila u stan i ne da mrdnuti ,a jos da nije ovog kompjutora
evo vam moj primjer..uspjeh je dosao iz 6.pokusaja..a prijasnjih 5puta sam mirovala,nis tesko dizala,pazila se i mazila pa nista..a ovaj zadnji put 6.ti put sam mirovala jedno 3-4dana i odmah isla na posao,vozila se na motoru,bila na izletu cijeli dan pjesacila..dizala pakete sokova od 12l..i eto ulovilo se..izgleda da svarno nema pravila..zato samo pozitiva.. :-*
mayica ,bas tako i ja mislim da nema pravila za uspjeh i ja cu do nedjelje jos malo se primirit ,a u nedjelju u west gate na kavicu sa sestrom
mare157 kako prolaze dani???? Jaaaaaaaaaavi se da te čitam!!!
evo malo da se i ja javnem - 5dnt a od popodneva imam lagana probadanja kao da me maaaali rakić štipka. Lijepo je bar zamisliti da je to buduće djetešce :-) S obzirom da je bio dvodnevni 4st embrij, računam da je najkasnije jučer mogla biti implantacija.
Evo i mene... danas 5 dnt a od jučer osjećaj kao da ću dobiti M :|
andream i mene je tako nešto štipkalo sve do danas,ali od danas baš ništa.
amyx i ja umišlja više svašta.drži se.
dobar vam dan želim drage moje kolegice.kako ste danas i kako se osjećate?svima želim jedan lip početak dana:)
"samo jednom živimo na ovom svijetu.sve ono što ga jedni drugima možemo učiniti,ljubaznost i podršku koje možemo iskazati;učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom nećemo proći drugi put."
Ja svoje (.)(.) ne osjećam još od početka prve trudnoće, kao da su splasnule. Bit će da to ipak ime veze s godinama.
mene cicce malo bole, ali to je uobičajeno za utrogestan pa tome ne pridajem neke važnosti
drugo sve 0 bodova
Bab ima li šta novog?
Jutro curkice...
Mimi, nema baš niš posebno... kod mene cice nula bodova, jedino što u zadnjih 3-4 dana imam neke lagane grčeve ko pred M što i povezujem s njom jer bi trebala stići u ponedjeljak ili utorak.
Tak da sam ja iskreno ovaj postupak otpisala, ne znam zašto ali mi je baš optimizam skroz pao :(
Sutra ujutro idem izvadit ß, to će biti 11 dnt, a s obzirom da je bila blastica sve će se sutra vidjet.
Testiće ovaj put nisam i neću namakat, ovo je valjda prvi puta da sam uspjela izdržat, valjda zato jer sam sigurna u ishod.
Nadam se da je kod Vas ostalih čekalica puno bolja situacija nego kod mene.
Puse šaljem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas
Bab nadam se da će te sutra ipak beta pozitivno iznenaditi :)
bab ne to pricati!!!
ja sam danas 12+3 i jos uvijek cikice bas nista a te grceve kao pred mengu sam imala isto tako prije bete i jos dosta dugo nakon bete,tako da su to mozda dobri znakovi! drzim ti fige!!!!
Hvala Vam curke za optimizam.:-)
Ivanova, ovo mi sad iskreno ipak daje malo nade, ali opet ne znam...ma sutra ćemo vidjet sve.
Tebi želim što školskiju trudnoću i uživaj na najjače -:*
Potpisujem Ivanovu, meni je točno tako bilo,a u trudnoći prije bete.
A ja više apsolutno nikakvih simptoma nemam, nakon onog štipkanja sve je utihnulo. Sad sam točno na pola, 7. dnt.
bab ,drzi se i ti grcevi stvarno budu dobar ishod. moja prijateljica dva dana prije bete imala grceve kao da ce dobiti ,cice nista ,a sad rodila djevojcicu
meni jučer i danas ful neki grčevi, čak i jači nego kad trebam dobiti M. A točno sam na pola puta...7 dnt
grčevi kao pred M su sasvim normalna stvar u oba slučaja, nemojte se obeshrabrit jer ne znači da se nećemo radovati vašim betama~~~~~~~~~~~~~~~~
cao svima, meni je danas 6dnt, betu cekam 21.02. :-D:-D:-D
evo curke da se i ja malo javim...dugo me nije bilo a i svasta me pogodilo...imala sam lagano krvarenje prije dva tjedna kao da cu dobiti mengu, pa su mi pojačani utrici i strogo strogo mirovanje, a usput sam se i prehladila te nisam mogla nista od lijekova inace sam alergična na lijekove za prehladu.....
sada polako dolazim sebi...čekam više to proljeće....
ali moja najveca sreca - bebica je o.k.
zao mi je i suosjećam se s innom28 ......jer i ona i snow.ml su mi s terminima punkcija u 12 mj. najbliže....
inače snow.ml kako si ti???kako tvoje bebice ??
a svim drugim curama čekalicama bete puno, puno srece od srca zelim za ovo Valentinovo !!!!!!!!!!
A evo me, evo. Valjam se po kauču kao onaj čunj na kuglanju, malo lijevi bok, malo desni, malo leđa. Kaže mm da sam se stopila sa jastucima! Stigao danas 11dpt. Sutra 28dc, menge nema. Od prije 7 dana lijepi bolovi i grčevi dole, prvi put da su mi (.)(.) i dalje kao baloni. Inaće bi odmah splasnule nekih 3-5 dana poslije trasnfera. Jučer ujutro se išla istuširati i oprati kosu, a nisam doručkovala. Skoro sam povračala u kadi, odjednom mi je pozlilo, pojma nemam ni šta ni odkud ni zašto. Sve mi to uljeva nadu da nas je ipak roda napokon našla, a nažalost znam i da to nemora značiti ništa. Ali ja ću ipak vjerovati da smo ovaj put uspjeli i neću se dati ni sivim mislima, a kamoli crnim!
Vidim da im dosta cura sa bolovima, grčevima pa se nadam da čemo ove godine rasturiti listu trudnica!! Ma bar 200 nas se mora naredati!!
meni jutros na wc papiru rozi trag :-(
sve nade su mi pale u vodu, danas mi je 11dnt kasno je za implantacijsko
Cure, da li ste vi nakon transfera ili aiha imali povišenu temperaturu. Meni je već 2 dana malo povišena t. 37.3-37.4. Jeli to normalno ili me hvata neka prehlada.
Cure,
ja teška srca i s knedlom u grlu javljam da je moja ß debela nula.
One mrljice ipak nisu bile implantacijske nego ko zna kakve mrlje:(
Jako sam tužna, mislim da ću se sad malo maknut od svega i probat složit kockice u glavi.
Pusa svima iˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas !!!
Bab, zao mi je... :love2:
eto da se i ja malo javima na ovoj temi jer bum inace izludila... :mrgreen: mene lagani grcevi sarafe po trbuhu od 2 dpt, a ne znam jel to bilo zbog teskog transfera ili samo onako bezveze... a ako bi bilo zbog transfera onda bi me odmah to pocelo sarafiti, zar ne?
i da, jel uopce netko zna jel ikome uspjelo sa zametkom koji je bio dvostanican na 3-ci dan od punkcije? meni se to cini stavrno mizerno pa definitivno ne polazem neke nade... :-(
Bab žao mi je
bab , bas mi zao
meni je danas 6 dan i nikakvih posebnih siptoma nemam . grudima ne dajem vaznost ,jer znam da je to od utrogestane ,jedino imam tu temperaturu koja se krece oko 37 37,1,37,2 i od jucer me glava boli ,a evo i danas ,inac e nis posebno
Joj Bab strašno mi je žao. Ali čeka tebe tvoja beba sigurna sam, doći će dan kad ćeš je priviti na prsa. Samo hrabro.
Ja danas 12dpt, sve isto, grčevi, (.)(.) ko baloni, vrijeme kao da je stalo.
pirica i mare njuši mi na dobro :heart:
bab :love2: žao mi je draga!!!!