i da..lipo je kad pišete o svojim novim trudnoćama i bebicama jer to vraća nadu i daje snagu za novu trudnoću..ja kažem samo pišite i uveseljavajte nas s lijepim vjestima :-)
Printable View
i da..lipo je kad pišete o svojim novim trudnoćama i bebicama jer to vraća nadu i daje snagu za novu trudnoću..ja kažem samo pišite i uveseljavajte nas s lijepim vjestima :-)
i ja volim pročitati sretne vijesti! i zbog vas koje nam ih javljate, ali i zbog sebe, jer dobijam nadu da ću i ja tako jednom. hvala vam svima na podršci i nesebičnim riječima utjehe.
Drage moje, lijepo je cut dobru vijest iako nije lako... Nego, molim vas za pomoć
Zna li netko ko bi mi mogao pomoć u Splitu... Nije dobro, da bar spavat mogu, možda bi na tren zaboravila. Neki dobri psiholog i sl koji nije bez bezvezan jer ni ovako nemam volje s nikim pričati pogotovo sa nekim blesavim....
Hvala svima,,,
Curke moje,možda ovo nije prava tema ali željela bi napisat da želim drugu bebu ali se bojim.Stalno mi se vrti ono pitanje:Šta ako se ponovi isto?Iskreno sam rekla dragom da mislim da bi onda zaista prolupala. Kako se riješiTI tog stresa i paranoje i uživati u drugoj trudnoći?
norahja sam ti iz Splita. raspitat cu se malo pa ti javim :*
snelly draga, tog se straha vjerojatno neces rjesiti samo tako. i uvik ce on tu postojati. i on je normalan nakon tog sta si prosla... ali ako osjecas da si spremna za novu trudnocu, i to je dovoljno. da ti sad napisem, da se neces bojati kad ostanes trudna, lagala bi ti... bojati ces se, osluskivati svoje tijelo... ja ti od srca zelim kad se pokaze + da imas do kraja skolsku trudnocu :* :love2:
snelly strah je normalan jer smo svasta ruzno prozivjeli...ali treba se nadati i misliti pozitivno, boriti se sa sobom i nedozvoliti crnim mislima da zavladaju nama.ja sam imala ureaplazmu tako da sama cinjenica da u trudnocu ulazim bez bakterija bi bila olaksica . mislim da trebas pricekati 3- 6 mjeseci poslije kiretraze za novu trudnocu. sretno...
norah nisam iz St al ti saljem :love2: da sto prije budes bolje, moj je muz bio u depri i sad trosi neke tabletice i puno mu je bolje hvala Bogu, svakako otidji i na razgovor i ako bude trebala terapija prihvati...
drage moje, samo da se na brzinu javim - mi smo dobro, Šime više nije na intenzivnoj, evo ga leži pokraj mene, fino je prihvatio sisanje, i ako sve bude dobro sutra idemo doma!!! :)
JAvim se više kad dođemo doma, samo sam vam htjela javiti, ljubim vas.
roza super vijest !!! bravo za decka! :zaljubljen::love2:
pusa
bravo roza....:klap::klap:
Roza, čak si i mene razveselila.
Mislim na vas!!!! :klap:
Hvala vam cure, ako znate ili čujete javite mi, prošlo je već 6 i pol mjeseci a ja sam sve gore, ne podnosim muža, obitelj, prijatelje nikoga, samo molim da prođe dan, a kad prođe nikako da dođe juto, i tako iz dana u dan!!!!!
:-o
Roza super,bravo maleni :-D:-D:heart:
Bambus,ma i ja sama znam da ću biti ko na iglama ali negdje unutra se ipak veselim. Roza,šaljem čestitke.Lijepo je čuti takvu sretnu priču.Drži se i uživaj :-)
Lijepe li vijesti, bravo Šime!!! :-D
vidim da još nitko nije javio pa ću ja: ROZA I SMOTULJAK SU DOMAAAAAAAA I UŽIVAJU!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
toooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
hvala Bogu da je sve sada iza njih i da svo četvero i njihova prekrasna Roza uživaju u toplini svoga doma!
ljube moja šaljem ti veliki zagrljaj, uživaj u malom mišiću!
još jednom da ponovim zadnji vikend u 10 mj. sam u ZG (nadam se da ovaj puta se ništa neće zakomplicirati) i voljela bi da se barem dio nas koliko može okupi!
tko je sve za okupljanje?
bez obzira na ovo vrijeme koje dolazi opet bi moglo biti lijepo toplo!
:-DBravo Roza i Simecki:-D:heart:
Evo nas! :mrgreen:
Doma, mazimo se, ljubimo, cicamo, igramo. Sve je sjelo na mjesto, Špiro oduševljen "acom", Roza ga naravno odmah želi dobrano izlizati, tata zaljubljen, a mama odahla i diše punim plučima sa svojim dečkima. Nakon svega, ja mogu reči da se po prvi put osjećam skroz al skroz sretna i opuštena. Kad sam rodila Špira, pored jednake sreče što imamo živo i zdravo dijete, nekako me stalno morilo to da mu želim dati braca ili seku. Stalno me je to čekalo tamo negdje u budučnosti, i uvijek bi mi se srce steglo od pomisli. I nemojte me krivo shvatit, ma presretna sam, ludo sretna, Šime je doma, živ, zdrav, svi smo skupa, i napokon život može krenuti dalje - ali još me jedna činjenica ćini sretnom. Odradila sam to! Rodila sam, oporavila se od tog drugog carskog, preživila tih 16 dana straha za malenog...možda sam sebična ali drago mi je i zbog mene, jer najiskrenije nije mi bilo lako ni fizički ni psihički! Mislim da se osjećam ko da sam se popela na M. Everest pa to još puta 100!
Bzarice ja sam skroz za okupljanje! Javi kad gdje, biće nas dosta sigurna sam!
Ljubim vas cure, javim se kad uhvatim vremena. Drži te se...nažalost vidim da ima puno "novih" :-( pročitat ću sve ovih dana...nadam se da će svaka od vas uskoro doživjeti zasluženu sreću.
Roza draga moja čestitke od srca na malenom dječačiću i tako mi je drago da je sve dobro!!!!!!! Uživajte i mazite se-....
Ja sam dobro, prestala sam povraćati, sad ulazimo u 19 tt (kud već na pola *_* )... idući tjedan na pregled pa ćemo vidjeti... bebač se pomalo miče, ali jako rijetko ga osjetim i nekad me to zaista jako zabrine.... ali kaže ginić da mi je posteljica sprijeda pa zato slabije osjećam bebu. Filip se jako veseli braceku, ali nikako ne možemo smisliti ime....
Svima vam šaljem hrpu poljubaca :)))))))))))))))))))
ajme Rozice tako te lijepo čitati! iskreno mi je drago da ste svi zajedno domeka i da uživate! :love2:
iva ajme kako vrijeme leti, kad već prije 19tt! samo naprijed neka bebuška lijepo pliva i raste! :zaljubljen:
cure ja cu otvoriti novu temu za okupljanja (nadam se da je to ok) pa se tamo možemo dogovarati kada i gdje ćemo se vidjeti jer tu se pogubi!
norah, nisam iz Splita i ne poznajem psihologa ni psihijatra tamo, ali samo da te malo utješim. Možda da pitaš svoju liječnicu opće prakse kamo da ideš. Ako ti se prvi ne sviđa i ne želiš pričati s njim,( njom), tražit ćeš dalje. Ali, mislim da razgovor uvijek pomaže, a oni su naučeni slušati.
Namoj misliti da si za 6 mjeseci trebala biti bolje. Svako od nas drugačije nosi tugu. Treba još vremena. I suza. Jednom će biti bolje, ma mora biti bolje.
raspitat ću se ja za psihologa ili psihijatra...
roza:klap:, drago mi je zbog tebe
ivaveć 19t, pa to je super...bravo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Roza tako mi je drago zbog tebe i da je maleni super!!! Čestitke od srca :klap: uživajte puno puno!!!! :kiss:
lipo je čuti malo dobrih vijesti i da trudnoće napreduju :-) to me baš veseli :-)
Roza čestitam!!!!!! Neka ste doma. Sada dolaze hladni dani, bit ćete doma i paziti na malenog. Tako sam ja zamišljala kraj svoje trudnoće. Zima, nema toliko obaveza oko kuće, samo paziti na bebu.
Uživajte!!!!!!!!!!!!
rijetko vas čitam jer me vaše priče podsjete na moju , ali kad na ovoj temi vidim vesele vijesti uvijek mi je nekako posebno drago. čestitke rozi i puno sreće svima u novim pohodima :)
drage moje evo stigao je i 10.10., datum koji nikada neću zaboraviti i tu subotu prije dvije godine kad sam se oprostila od mojih cura :cry:
ufff baš je teško :cry: sve uspomene žive su, kao da se jučer dogodilo....
želim vjerovati da su sada na ljepšem mjestu i da ćemo se jednog dana opet spojiti u nekoj drugoj dimenziji
Antea i Karmela vječno u našim srcima :heart: :heart:
Tibi ooogroman :love2:
Ali ova tvoja slikica,avatar ,tvoje male duge su predivne i nadam se da ti daju nove boje i puno radosti:zaljubljen:
tibi,:love2:
tibišaljem ti ogroman :love2:.
Blizanci su ti famozni, stalno pratim slike na face u super su. Bit će lakše draga, hrabra si ti.
Tibi draga moja uz tebe smo! :love2:
tvoje dvije malene anđelice su sada na nekom ljepšem mjestu gledaju svoju mamu i tatu i paze na svoje bracu i seku! :heart:
Tibi :love2:
Tibi draga :love2:
Tibi :love2::heart: znam da je tesko ali pogledaj samo svoju zivu i zdravu djecu , svoje srecice blizance i sve je lakse..sa svojim andjelicama ces biti opet kad tad
nista od moje histeroskopije bar zasada, sve moram odgoditi jer sam dobila upalu mjehura imam neku bakteriju opet, a prije 10 dana sve nalaze povadila pred zahvat i sve bilo uredu... ja se definitivno nemicem sa mjesta:roll:
latikaa joj draga baš mi je žao...iš, iš beštije!!!!
hvala drage moje <3 ljubim vas sve
latika draga baš mi žao :love2:, nadam se da ćeš se brzo riješiti beštija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://forum.roda.hr/threads/66519-t...enje-FET-posao...
39 post!!!
:-D:-D:-D
ah Boxica, pretekla si me ;)
ma nekako mi bilo neumjesno sad ovdje objavljivati pored toliko novih tuznih mama....:(
ali, da istina je, mada jos nisam isla na pregled, tek iduce nedelje planiram, do tada cemo se nadati da je sve ok
:)
a72 jojjj divno divnooooooo !!!! zelim ti mirnu, urednu i skolsku trudnocu! :-D
hvala ti draga...:)