Prva faza Insanityja je 40ak min, druga faza su oko sat vremena.
Danas Ripped in 30, lvl3. Imam 4 dana zaredom vježbanja, nisam dugo 4 spojila, baš sam happy.
Printable View
Prva faza Insanityja je 40ak min, druga faza su oko sat vremena.
Danas Ripped in 30, lvl3. Imam 4 dana zaredom vježbanja, nisam dugo 4 spojila, baš sam happy.
Ja vas citam i vjezbam, ali nesto ne prijavljujem. Malo sam down zadnje vrijeme, poklopilo mi se niz okolnosti i zapravo od nove godine vucem kao konj na svim frontovima. Sada se smiruje i trebalo bi biti malo jednostavnije. I valjda sad kad je popustilo sam skuzila koliko mi zapravo treba prostora i vremena... pokusavam sve staviti u hibernaciju, koliko je moguce, tako da malo dodjem k sebi.
Palcice, ajd pisi treninge, bas me zanima kako su ti koncipirani. Ja sam sada dosla do toga da mi bas pase kako si slozim trening: sastoji se od tri dijela:
1) tabata - dvije vjezbe koje izmjenjujem po rundama
2) vjezbe za snagu - upper: 4-5 vjezbi sa 6-8 ponavljanja, cca 3 runde, ako je lower onda 4-5 vjezbi sa 15-20 ponavljanja, 3 runde
3) bonus - odaberem vjezbu koju zelim poboljsati pa napravim koliko mogu ponavljanja
Bas mi to bude dobra kombinacija.
Sada nemam baš vremena za sebe, zapravo cijeli dan sam uz mladunče, bez mogućnosti bijega. Ne mogu ni na terasu udarit po kbellu, no uskoro će mm usporiti, pa planiram i bodyweight trening ubaciti, trčanje i svašta.
1. tjedan (raditi sa tenzijama, mogu i nekoliko satne pauze između ponavljanja, dapače odmor i redoslijed su bitni) - čini se malo, ali meni ruke mišićave ko popaju....ja ovo odradim navečer kad kuham ili peglam, u pauzama.
1. dan: 10,8,6,4,2 sklekovi
15,13,11,9,7 uski čučnjevi
2. dan: 10,8,6,4,4 sklekovi
15,13,11,9,9 uski čučnjevi
3. dan: 10,8,6,6,4
15,13,11,11,9
4. dan: 10,8,8,6,4
15,13,13,11,9
5. dan: 10,10,8,6,4
15,15,13,11,9
Stavim i ostale tjedne i prošireni program.
ja malo štrajkala ovaj tjedan, no zato sam jutros vježbala :-D
i da zamalo sam za poklon od MMa dobila bučice, no više na Trgu nema Intersporta pa me preskočile 8-)
Ali zato su svi sastojci za izradu tortilja i meksički ručak bile na broju pa se iskupio :mrgreen:
Bila sam vrijedna ovih dana. U petak beta i poslije brzo hodanje 7 km, sat vremena.
Subota morning run 6 km.
Nedjelja planinarenje i setnja šumom, ukupno 10 km. Gore, dolje, gore, dolje.
Tko ima prilike otici, šuma je stvarno predivna. Ovo mi je inace najnajdraze godisnje doba. Milijun boja :)
Cure nadam se da ste ozdravile,
Ja sam cijelu subotu skakala s djecom po igralištu+3 sata zoo-a, i poštenski sam se izmorila :D
A nedjelja neplanirano planinarenje i branje kestena u trajanju od 3 sata..još me leđa bole ali imam cca 5 kg nabranih za pohvaliti se :)
Cure su uživale iako sam mlađu dosta i nosila uzbrdo pa eto malo treninga snage, ima cca 14-15 kg.
I kak Anci kaže stvarno je predivno u šumi, boje, vjeverice, gljive, žirevi...ma milina.
Inaće nikako kreniti na t-25, sve si govorim sada, pa sada..i opet odradim Jill.
Jučer sam si nakon dobrih 10 mj priuštila pojesti domaći štukl, i naravno nisam stala na jednom, zato danas opaka vježba + smanjena papica.
Ja sam u nedjelju otišla trčati šumskim stazama i skoro stradala. Napadalo je lišće, ne vidi se više korjenje koje viri iz zemlje, po lišću se skliže - baš opasno. Tempo mi je bio mizeran. Ali je šuma sad čarobna, pogotovo kad puhne vjetar i krene kiša od lišća.
Danas obavljen jogging/hiking. 1h. Po kisi. :mrgreen:
Elly, sluzbeno si usla na listu ludjaka :lool:
Roza, daaa, mi smo to nazvali lisnata oluja :mrgreen:
jučer zshred 20 i mini workout za low back. prekjucer kbell workout, a u subotu mi je bio rest day..
Jučer Killer B&T
Do kraja mjeseca se družim s Jill pa se pretplaćujem na Zgym
vaga kaže 63 kg... to je to, sad hoćem puno mišića :yes:
kavofob, kak ti gubiš te kile? ja se nikako ne mogu spustiti ispod 60 kg. vježbam (u prosjeku 4 puta tjedno), jedem paleo (dobro ponekad griješim ali u mojim razmjerima to znači da pojedem puno voća ili u zadnje vrijeme kestene). grozim se od nekih restrikcija u prehrani, ali izgleda da mi nema druge.
Roza, počela sam pisati da nemam pojma, a onda u nastavku skužila da premalo jedem ovih dana. Ne stignem kuhati, a gadi mi se sve što se gotovo može pojesti i onda zaboravim i eto.
Stvar je u tome da ne želim manje od ovog pa ću se morati više truditi oko klope.
A zašto bi išla ispod 60? Pa ti odlično izgledaš! Možda se i tvoje tijelo jako dobro osjeća s ovom kilažom pa se opire gubitku. Ako si baš zacrtala manje mislim da neće ići bez restrikcije voća.
Ja sam danas neplanirano odradila 2 treninga. Ujutro mi nije pasao trening snage pa sam pola sata preskakala uze. A popodne me bas ponijelo pa sam odradila taj jutarnji trening. Ali danas nisam kuhala :mrgreen:
ja sam krenula na t25, najviše zato jer nemam vremena za više! nije teško. tj. nije lako moraš se fokusirat, pravi američki stil hopsanje noga preko noge, ali se da odraditi. imaš jednu žensku koja modificira vježbe, tako da ja radim malo prave, malo to.
jako se znojim, ali ja se znojim doslovno po želji, mogu i dok sjedim u hladu! :lol:
Skulirana je gore spomenula da se ne znoji, a meni to ide u potocima, jednostavno takvo tijelo :ne zna:
ono što me strašno smeta je što i dalje mjehur radi svoje kad skakućem. grozno! ja uopće ne mogu raditi npr. junping jack, i nije problem u intenzitetu, nego u mjehuru, samo mi curka :-( idem sutra kod ginića pa ćemo vidjeti.
a meni kile ne idu dolje. samo brljavim sa hranom, tj. jedem :-D trudim se da to bude što manje industrijski, kruha i slično nema, ali očito da su količine pozamašne, evo u skoro 2 mj u zg ni grama dolje.
littletunafish (to mi je komplicirano pisati, mogli bi te zvat tunice :) ) jesi probala kegela raditi?
Iskreno i ja sam se dugo popiškavala, kegela sam radila nekada kada bi se sjetila ali sada je puno bolje. Mada ja ne mogu izdržati 25 minuta vježbanja da ne odem barem jednom na wc.
Jučer napokon počela, dva tjedna nakon pada imam osjećaj da mogu. Koljeno dobro radi, a zglob tako, tako...
Odradila prvi dio 6w6p i neke but lift s youtubea
Da se javim nakon dugo vremena, slabo idem trčati, tj. uglavnom sam se prebacila na kućno vježbanje.:-D
Sad sam na 9. danu 30ds,lv1. Smiješno mi je kako sam mislila da sam ja u dobroj kondiciji, rikavala sam prvih dana,
znoj je curio i curi (a ni ja se baš ne znojim).
Doduše, ne radim modifikacije, pratim nataly u stopu (osim sklekova, radim ženske, ali i to
je već puno bolje-ruke su mi inače slaba točka kao i mnogim ženama). Sad osjetim da mi je konda malo porasla,
ali ne znam hoću li sad prelaziti na drugi nivo, mogla bih još malo guliti prvi. Mene ne smetaju ponavljanja, nije mi monotono, baš mi je gušt
pratit kako lakše radim neke vježbe. Radim s bučicama od 1.5, to su jedine koje imam, i to su mi najteže vježbe. Cardio mi je lagan, čini
mi se da bi mogla i duplo vremena skakutati..ali bučice me ubiju, zadnjih par ponavljanja me fakat iscrpi. Ono kad jill kaže Two more, guys, a
onda zaboravi šta je rekla, pa bude puno više od dva:lol:, uh mrzim je tada samo tako, ali za ozbač-super super mi je vježba
i hvala puno svima što ste je otkrile.
"Tunice" :D i meni je problem mjehur, baš dosta tako da se nakon vježbe perem i preslačim, ma t-25 moram skinuti pa mi je jednostavnije upaliti Jill, ljenčina :D
Kegla sam radila, možda je i nešto pomoglo ali jednostavno više puta zaboravim pa nemam neke rezultate.
Mislim da je meni mjehur gadno nastradao kod poroda jer su glavicom išle obije naprijed, nikada nisam osjetila pritisak na guzu nego na mjehur..
I od onda se mučim,
Kosjenka samo polako, nemoj se forsirati.
Ja pazim na hranu kaj jedem i zabrljam na slatkome, napravila domaći kesten pire...pa čokolada..pa joj!
Jučer sam odvježbala w10 i nisam se stigla istegnuti i sada me guzovi bole za poluditi.
Kosjenka, vidi mi potpis :-D
radila sam kegelove vježbe, ali nisam baš redovita. kaže ginekolog da pričekam još par mjeseci jer da se sve može još vraćati i naravno, da radim kegela, a ako i nakon godine dana od poroda ne bude ok, da ćemo raditi preglede.
kakve preglede,meni je evo 2god od poroda i to mi se dogadja...:(
doduse,da nije zestokog cardia i vjezbanja ne bi ni znala da mi curi mjehur,to mi se ne dogadja u svakodnevnom zivotu... (ni pri kihanju)
kad mi je pun mjehur mogu zadrzat bez problema,prekidat mlaz kad pisam mogu isto tako bez problema....nego samo pri duljem zestokom skakanju (jumping jacks isl) osjetim da curne malo...to izbjegnem jedino ako podjem ispraznit do kraja mjehur neposredno prije treninga....
meni baš paše ovaj raspored, swsp jedan dio i butw workout.
Tunice, samo polako.
skulirana, nemam pojma, možda da provjeriš sa svojim dr? spominjao mi je razna rješenja - od nekih tableta da se manje kako on kaže "piša" (presmješan mi je način komunikacije tog mog doktora) preko nekih trakica itd. ali kako je rekao da pričekam, tako nisam baš pozorno pratila.
meni isto nije u svakodnevnom životu - više, jer je iza poroda bilo!a sad umjesto jumping jack skakućem s noge na nogu, onako ko konjićev skok. kad ne moram istovremeno s obe noge skakat, sve ok...
jučer neplanirani rest day, danas zwow 90. i mini za lower back.
jučer 6w6p, danas ripped in 30
jedva čekam da prođe još ovih tjedan dana, a onda krećem sa zgym. ambiciozno, ali idem :)
Evo i mene. Ja ne curkam, nisam niti u trudnoci tako da nemam nekih pametnih savjeta. Ja vjezbam, brljavim, ali vjezbam. Danas sam u planku izdrzala 1,16 min. Nakon onih 37 sekundi zvuci bolje.
mrzim shauna.
volim shauna :mrgreen:
nakon par dana pauze sam opet na t25 i super se osjecam
zivilo vjezbanje!!!
Danas sat vremena intervalnog treninga, poslije sat vremena zumbe.
nego, taj famozni petak kad shaun ima T 2x25, to se radi bez pauze između?
jučer sam radila onaj total body. nadam se da ću sljedeći put bolje pohvatati sve vježbe u skleku, baš me nervira koliko sam trapava da uhvatim to :-D
bez obzira na to što sam odradila valjda pola, leđa bole kao da sam orala!
i ja volim shauna :zaljubljen:
posebno kad skine majicu. vrlo motivirajuće :aparatic:
ja ne radim dupli petak
nego ne uzimam njegov dan pauze i drugi trening odradim sutradan
ionako uleti neplanskih dana pauze...
i meni je danas tbc po rasporedu
shaun je muško ili žensko ?
ima u prvom postu 8-)
http://shauntfitness.com/
toliko smo linkova nalijepile sa ženskim tijelima da nam je postala upitna seksualna orijentacija? :lool:
i ja ga volim, totalno mi je simpa i drag. amerićanin, al drag :mrgreen:
nešto pauziram jučer, prekjučer, al ne bediram se.
dupli petak nikad ne radim, vježbam inače 6 dana u tjednu, nikad ništa duplo
osim prošli tjedan kad me muž tjerao na outdoor aktivnosti nakon shauna pa sam umrla :D
Shaun je, osim što je prezgodan, odličan motivator i totalno drag.
Ja isto nikad nisam radila dupli petak. Bez klinaca bih, ujutro pa navečer, al jedno za drugim nema šanse :)
A meni su se zadnja dva dana zalomili dupli treninzi. Sasvim slucajno. Inace nisam toliko opicena. :mrgreen:
Zato danas pauziram.
Ja sam pauzirala 10 dana od vježbanja (u međuvremenu bila na 4 odbojke ali to ne računam), bio je prestrašan ritam na poslu. Danas prvi normalan dan. I od sutra počinjem ponovo. :-)
kavofob, hvala na BR!
Javim dojmove...
prvi post gledam samo kad donekle utreniram izabrani trening :mrgreen: , a to mi se uskoro bliži :-)
i uživam ovih dana u odlasku na posao po ovako lijepom vremenu :-D. Imam osjećaj dok ujutro bicikliram da sam na izletu, o.k. kratko traje ali je zato ispunjavajući.
Danas opet Killer B&T
Virila sam danas u Zgym, baš se veselim. Nadam se da će Z Beginner biti podnošljiv. Sasa jesi kad trenirala što iz Beginnera?