bubekice, nije još gotovo
Printable View
bubekice, nije još gotovo
danas je 6dnt blastice, ali test je negativan, ne vjerujem da ce se sutra "upozitiviti".
strpljiv spasen.
frcka jesi ti ranije radila test pa je bio minus, ili ti je taj pozitivni bio prvi?
Da, 6dnt, brojala sam ti i dan transfera kao početnik, sorry...nisam radila, nisam ništa ni sumnjala, meni već treći put isto u te dane krene brljavljenje s nekom laganom boli kao da stiže M i onda ta bol stane...to me natjera na test
(prvi put 7 i 8 dnt trodnevnih, drugi 8 i 9 dnt blastice, sad 7 pa 9 dnt blastice)
Nije gotovo dok nije gotovo, ne može! Nije stvar u lažnim nadama, ali još čekajmo, rano je, može svašta još bit:-)
9dnt blastica sam imala pozitivan test, pišni ga u subotu opet
mene zanima netko tko je prvo imao negativan pa onda pozitivan, vi koje ste tad tek prvi put pisale se ne racunate :lol:
Test sam prva dva puta radila 10dnt (što bi u prvoj varijanti kada bi ravnali po blasticama bilo 8dnt), a sad isto prvi test 8dnt...uvijek su bili toliko blijedi da su se jedva vidjeli...sad zadnji put sam svaki dan po jedan piš piš tako da imam skalu boja kao neki frik, stvarno je crta tamnila svakim novim danom, bar na ovim testovima...
Pa kad ti juriš već tako rano, meni nije palo na pamet testirat se 6dnt! Mogla si onda i prvi!:mrgreen:
bubekica,
evo mene da te tješim.
:-)
beta cijelih 37 :-) 11dn3dt, nisam radila test ali i da jesam taj bi test bio negativan
13dn3dt beta 39, i taj bi test bio negativan
a dijete moje? eno ga igra se lego kockicama sada i pita zašto nisam kupila plastelin :-)
za tebe puno ~~~~~~~~~~~ :heart:
Ja opet imam pitanje, ovog puta glupo :-D. Meni prilikom transfera nisu rekli u kom je stadiju embrion, dakle, ne znam koliko stanica je bilo niti pri zamrzavanju, niti dan po odmrzavanju. Rekli su samo da su odlicnog kvaliteta (zamrznuti 48 sati nakon punkcije) i da su se dalje razvijali nakon odmrzavanja (24 h nakon odmrzavanja je bio transfer). Sad mene zanima da li samo na osnovu toga mogu znati u kom su otprilike stadiju bili u trenutku transfera? Rekoh vec, glupo pitanje...
3-dnevni (48+24h) embriji bi trebali biti 8erostanicni...
Vojvođanka možeš samo znati da ti je transferiran trodnevni embrij - a nitko od nas ti ne može sad reći koliko stanični (cca 4stanični - 10 stanični?)Sretno!:-)
Znači svaka dva dana :)
Malo je rano, pa čak I za brljavljenje, ali bemu miša više.
Samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem. I držimo fige za drugačiji test!
Tvoja ß Inesz, baš kao i od naše Ginger, mi je pojam za lude vrijednosti :mrgreen:
Micamaca, prihvaćam okladu ;) Moje vrijednosti bete su bile 8dnt (2 blastice)=ß120, 10dnt=247, 14dnt ß=1580. Ja sam s prvom vrijednosti bila ziher da su blizanci; čak je i dr bio prilično skeptičan, a evo ih.... Ma samo neka je sve u redu, drugo je irelevantno
Frcka, bubekica, hvala! Ipak sam posle vasih odgovora malo pametnija, sad znam kako da racunam dpo :-)
BB:-)
Tako je, lude vrijednosti kažu nam da nije gotovo dok nije gotovo. Koliko sam suza prolila zbog ranog vađenja bete. Zato, strpimo se sa testićima i betama :-)
Cure, ovdje je okvirna tablica ßHcg vrijednosti, posebno za jednoplodnu, blizanačku I višeplodnu (trigemini +) trudnoću: http://www.betabase.info/index.html
Možete unijeti svoje podatke I time također nekome pomoći, pratiti duplanje....
Curke moje kako ste vi meni danas :)
Meni mukicaaaa cijeli dan
auuuuuuuuuuuuu a šta te još čeka...evo ja se jučer izbljuvala pred vrtićem....neka, proći će i to....
Da li je moja mucnina posledica progesterona ne znam, ali mi se danas na testu pojavila bleda druga crtica (ponovila tri puta sa razmakom od cetiri sata i svaki put se sve bolje vidi). Prosto ne mogu da verujem, ne dozvoljavam sebi da se radujem do bete :-). Totalno nestvarno!
Wwweeeeeeeee jos pozitivnih testica vojvodjanka mucnina je od trudnoce ne od progesterona ja zvala svog mpo dr koji mi je reko to je znak trudnoce samo sto sam ja mucninu osjetila vec 3 dan od transfera a svi su mi govorili da je to u mojoj glavi
Iskreno drago mi je sta mi je mucnina bar znam da sam trudna i da je sve ok.
S prvim djetetom nikakve mucnine nisam imala a komplikacija ko u prici
Tako curke zivjele mucnine ;) :D
bome vojvodanka welcome to the club! i ja sam imala mukice već od 5.-og dnt (moj et je bio 3. dan) tak da nije umišljeno!!!! očito reagiramo na beta hcg!
bubekice? što ima micek?
Crijevna viroza, povracanja i proljev, temp 37.8, krvarim i testovi su neg.
Naravno necu prekidati terapiju do bete, ali obzirom na iskustvo s prijasnjim postupcima (svaki put prokrvarim 11-14dpo)... Sve jasno.
joj bubek :love2:
cestitke trudnicama!
Curke kolike su uopće šanse da se na testu 6 dnt (blastica) pojavi crtica? ...ja se još nadam da sam se malo požurila :(
a bubekice bemu miša baš te i to moralo snaći.... žao mi je...
:-D za sve pozitivne testice i bete !
:love2: tuznicama i puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za neke buduce postupke.
Sretno cure svima !
Hvala Bubekice ...definitivno čekam drugi tjedan betu ...nadam se još ...nadam se da je i kod tebe samo viroza :hug:
bubekica, iskreno mi je žao što te snašlo, ali ne daj se, proći će i sretno za dalje ;-)
Bubekice cuvaj se, drzim fige za veeeeliku betu!
I ja se pridruzujem cekalicama, treba sad cekati do 21.2. do bete .....
Curke čekalice sretno ~~~~~~~~~~~~~ da sve imate pozitivne testice i velikeeee bete
Bubekice drži se i jedaj see
Cure imam jedno pitanje posto stavljam utrice 3×2 malo me dolje pecka dao od tih utrica ili cega
29.ti dan ciklusa, krvi ni na vidiku. Vec par dana osjećaj ko da budem dobila svaki cas... Test sam jedan radila jako rano, bil negativan. Sad ih vise neću raditi. Sutra po uputnicu i u uto vaditi betu...