New balance. Neke lijepe :mrgeen:
Printable View
New balance. Neke lijepe :mrgeen:
Čuj neke lijepe
A slika?
Flopi nema problema.
Lakse mi ide slaganje jelovnika nego treninga.
:lool:
Hahahaaa
https://youtu.be/BS7XkoGmhXQ
Moj vecerasnji. Ovi double butt kicks me ubijaju. Moram ih presjec sa obicnima jer nemogu sve.
Odoh spat. Sutra procitam sve.
Evo ideja za povrće: ja sam upravo skuhala široke mahune za sutra, pola će mm i stariji sin s prezlima, drugu polovicu mlađi i ja na salatu.
Poriluk s prženim jajima
Pečena paprika (imam u ledu
Krastavac i paradajz za grčku salatu
Salata od svježih zucchino tikvica
Ribana cikla sama ili s mrkvom
Ribana povrt nica ili daikon, mljac
Sve vrste zelene salate, meni je iceberg najmilija
Ne znam da li se tu uklapa mali kukuruz ukiseljeni
Komorač
Btw. Crvenog kupusa ukiseljenog zna biti u Lidlu, ali dugo nisam gledala, više volim kiselu repu. I slatku repu na varivo, s mrkvom. U tome se kuha kokošji hrbat i krumpir, koji možeš preskočiti.
Zaboravih grašak, kineski kupus (može se jesti svjež ili kuhan), prokulice, korabica...ma ima toga zapravo dosta.
Ovako da pojasnim koku :lol: , to je ona moja "kokoš" iz grupe ako se sjećate kad smo imali utrke u klubu po grupama i ona je sabotirala cijelu grupu svojim ponašanjem (čitaj: razmaženošću). Ona to inače stalno radi.
Uglavnom dvojila sam danas da ako ona dođe, čak trčim u još bržoj grupi makar se raspala samo da ne slušam njeno njurganje.
Uglavnom došli mi i rastežemo se a ja pogledavam lijevo-desno malo jednu grupu malo drugu, kad ono nitko neće vodit grupu, zahtjevan pace 4:50 dionice po 1km i predložiše mene. Tako htjela ne htjela vodila svoju grupu i bilo je na kraju supeeer.
Na prvi njen upit otraga zašto trčimo nalijevo a ne na desno od kluba (what the fuc..:evil:) po kratkom sam odbrusila: Kad nam vode grupu, ne prigovaramo!
I fakat to je pravilo, pustiš onog tko vodi da vodi. Nakon mog osvrta više nije bilo nijednog prigovora do kraja treninga :-) Super smo trčali cijeli trening i da, bome mi je bilo teško držat pace na čelu zadnju dionicu al sve smo uspjeli u zadanom tempu 4:50. Morala sam povuć ekipu i bili su odlični.
Dakle trening večeras:
10 min zagrijavanje trčanjem
dionice 5 x 1 km pace 4:47-4:50 (pasivne pauze 2 min)
5 min rastrčavanje
Baš se osjećam dobro, odrađen mrak trening!
Eh da prigovorim samoj sebi, tako sam lijena izmjerit si maksimalan puls da napokon imam zone u Garminu, sad kad sam to objelodanila valjdase prije natjeram.
Ne bih ništa posebno samo ona kratka brza trčanja na 1km ili još bolje kad odem na neku 5km utrku.
Cure,
dođite i pridružite nam se u našoj školi trčanja: http://atletski-klub-forca.hr/skola-trcanja/
Znate onu: Vježbanje mijenja tijelo, trčanje mijenja život :heart:
Svi detalji su vam gore na linku, trčimo po savskom nasipu, svlačionica nam je u Veslačkom klubu,atmosfera obiteljska, intimna svi se dobro poznajemo, voditelj škole je izvrstan sportaš, pedagog i čovjek, bio je glavni trener Adidas škole trčanja. Mi smo manji (do 200 a ne 500-600) pa je individualniji pristup. Uglavnom ja živim jednu posve novu kvalitetu života otkako trčim a posebno otkako sam u klubu.
Zašto ne biste i vi? :lol: evo me ko iz onih američkih reklama :lol:
Laku noć!
Mišica, to je bilo za vikend :kiss:
Prema podacima DHMZ-a o svitanju, penjanja prije posla će morat pričekat 3mj :-(
Btw. počela sam nagovarat mm da se selimo u podsljemensku zonu, bio bi mrak da nam je šuma stalno pod nosom......ali on baš i nije oduševljen :coffee:
PS. Odlične tene!
Prijavak: Kbell Goddess: Nike (cardio & endurance).
Danci, bravo za ovo sto je dobro proslo :-D :-D
Koje su ono tvoje dvoranske tenisice?
Ja imam app na iphoneu, inace sam se gubila oko datuma.
Jutros ovaj http://youtu.be/nwRR-GGcu_s
Zcut kettlebell 2, kaze Z da je za pocetnike, ali s tezim girjom i nije. Mislim da ona radi s 8 kg, ja sam 12.
Ko o cemu vjezbacice o hrani :-)
Jucer sam bila na koncertu, legla oko 1 i sad sam za nista.
Morati cu sloziti neki mrak dorucak da dobijem snagu za trening ;-)
Vi ste naravno sve bile vrijedne.
Mene ceka bs#10 i navecer yoga.
Mm vodi kcer na valentinovski koncert navecer i to mi je preslatko <3
Jutros ovaj:
Osim što sam slomila jednu dršku od metle bilo je ok :lool: Nije bila drvena nego neka šuplja i baš sam prije nego sam počela radit pomislila jel bi to moglo puknut. Sva sreća pa sam imala rezervu. Malo je žestok wo za rano jutro, bolje bi mi legao popodne. I dobila sam nove žuljeve od pull upsa. Instalirala sam konačno neki interval timer pa mi je život postao jednostavniji.
Lili ti si postala pravi profesionalac, bravo!
Sani, super za koncerte. Ja vodim veliko dijete na Silente, 20.02. Oni su joj trenutno u djiru a i meni su dragi. Joj, malo mi je čudan feeling s djetetom izlazit na koncert, lastane jel ja to starim???
Cubana, super tenisice.
Danci, da sam ja tvoj tm, uopće ne bih dvojila oko preseljavanja :-)
ivana :lool: na slomljenu metlu.
i ja volim silente, super mi je bilo na koncertu! moja ne slusa nista takvog, zapravo voli totalno drugaciju muziku od mm-a i mene!
cubana super su tenisice! ja imam slican model i odlicne su mi! jedino sta su se moje vec ''potrosile'' pa samo ponekad trcim u njima.
lili odlican pace :klap:
lili, jel na kraju ta tvoja koka držala tempo?
ja jutros rise, puno mi je teži nego launch, drugi mišići (oni pull), bome se osjeti
a krenuli smo onda po zdravoj hrani, evo ja danas donijela salatu za ručak, bit će
matovilac, rikola, naribana korabica (obožavam je u salati), kapare, malo tvrdog sira...
ivana lol na metlu
Cubana, lijepe su, ja imam skoro iste, al pumine
Lili bravo
Danci bravo, nek je dobro proslo
ja se nisam pohvalila da je moja prvorodjena prosli tjedan
jucer rest
jutros wo3 amplify (zbrkala sam pa sam prosli put wo4)
grlo i dalje boli
oslo mi pola posta :?:
dakle, moja prvorodjena je prosli tjedan, nakon tri godine od, nadam se, jedinog konvulzivnog napadaja, otpustena s neuropedijatrije
eeg konacno uredan i bez ikakvih epizoda u medjuvremenu
nema potrebe za daljnjim kontrolama
pao mi je kamen sa srca :-)
ja sam isto jučer rest, zalegla sam malo prije 8 i nisam se mogla više pomaknit, osim do wca i kreveta
jutros sam morala ostat doma, pa sam sad napravila onaj ancin jump rope cardio 12x
nikad kraja skakanju :lool: ali nisam se dala :mrgreen:
idem se otuširat pa onda pročitat svo povrće koje ste nabrojale i izabrat nešto za ručak :)
ginger, super za curicu :heart:
ginger, super :-D
thnx curke :-)
Ginger :klap: :klap: super!!
Ginger super :-D
Prijavak: bs#10, girja deadlift, sumo squat, 8 figure squat, one leg deadlift.
Malo sam bila usporena ali s obzirom na malo spavanja zadovoljna sam.
Super Ginger!!!:-D
Mb, ide li na bolje kod tebe?
Ima netko recept za palacinke s kokosovim brasnom?
Danci, kako idu one tvoje zdravens wheyem?
Ivana, bolje sam danas :* nesto sam cak i pojela.
joj Ginger krasne vijesti!
ivana i metla :lol:
Sani super za koncert!
Stavila aplikaciju od Anči i dobila m. finally :-)
Lili bas mi je drago da si ti vodila grupu pa nije uspjela njurgati.
A ti tipovi koji uvijek ali uvijek imaju nesto za reci su mi uzas. Nekako imam osjecaj da su sami iskompleksirani s necim pa projiciraju na nesto drugo.
Dosla i mojaaaaa. Tooooo. Konacno.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ginger suuuper!
ivana to je žestoko vježbanje!
Lili pravi vođa
jutros sam kratki za abse
dobar je, još me bole...
Cubana bas su lijepe!
:kiss:
Ove - obožavam ih!
Ivana lol na metlu! Nadam se da se nisi natukla pri krcanju...
Viš, mm mi je našao 1000 razloga zašto ne u podsljemensku zonu, ali mene od svih nabrojenih dira samo 1: snijeg na nizbrdici :scared:
One moje palačinke su bile: jaje, ABC sir i malo wheya (više zbog gušta nego drugo jer u originalu ni ne ide) i ja volim dodat malo naranče ili limuna. Žlicom radim hrpice i zalim ih kokosovim uljem i maslacam/ghee-om.
Ginger, predivne vijesti!!!!!!!!!! :-D
MB, konačno da je krenulo na bolje :love2:
Bravo Lili za vođenje i održavanje discipline!
Kris konačno!!!!!!!!
Ljubormorna sam na vase vjezbanje, i ja bi, dosadilo mi je lezat :(
Mislila sam da ce ovo malo brze proc jer je "samo" grlo al jos uvik tesko gutam. Ajde bar mogu pricat bolje.
Idem malo peglat da se odcrvam :mrgreen:
Ginger super za malenu :-D!
MB, antibiotici djeluju? Ajd ne treba ti peglanje ;-).
Meni ste poslale virus, menstruacija mi trenutno ne treba :lool: Rano je.
Juče C2 iz BR, danas ništa, jer nemam snage. Sutra ću nešto od snage, ako budem bolje.
Ginger, super vijesti! :)
Flopi, koji si radila kratki, a da boli :D