Cure bok, pitala ja na temi histeroskopija koliko se bolovanja dobije za histeroskopiju ali nitko se ne javlja pa možda neka od vas ima iskustva s time?
Printable View
Cure bok, pitala ja na temi histeroskopija koliko se bolovanja dobije za histeroskopiju ali nitko se ne javlja pa možda neka od vas ima iskustva s time?
Mimi mislim 7 dana ako je potrebno.
Evo cure da prijavim prva folikulometrija 01.03. za prvi aih Od sutra sam na klomifenima.
Sela hvala ti!
Ptica1 sretno!
Ptica sretno!
S obzirom da je moja beta 0, a u petrovoj se više nitko ne javlja, mislite li da bi bilo dobro da prestanem s utrićima? Nadam se da ćemo uskoro na novi postupak i da nećemo dugo čekati.
tikki,
žao mi je što niste uspjeli sada, ali nema odustajanja, mali odmor i opet u nove borbe.
Mislim da s utrićima možeš odmah prestati...nema smisla da se mučiš s njima kad je ß 0 :(
ptica1, ~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak i jednu lijepu proljetnu trudnicu !!!
svim ostalim dragim curama ovdje šaljem jedan virtualni kiss !
Tikki, baš mi je žao :(.......
Ja sutra ode po lijekove, mislim da 21dc krećemo, to je 6.3..... Nada je velika, ali kako se stvari zasada odvijaju... Nadam se i dalje da je ovo taj dobitni postupak :)..
Pusa cure moje !
Niki, Tikki, TrudyC, curke bas mi je zao :love2:
Ptica1 sretno! ~~~~~~~~~~~~
Evo i mene napokon kao pikalice. Vec sam mislila da cu docekati i ozujak.;-)
U petak krecem sa folikulometrijom.
pinny sretno! :)
Tikki, baš mi je žao.
tikki :(
Cure koje ste primile štopericu, kad ste radile test na trudnoću?
Ja sam je dobila 11.2., čini mi se da je doktorica rekla da radim za 14 dana test pa mi je možda prerano još za testiranje? I da li će biti pouzdan uopće rezultat obzirom da sam čitala da radi HCG-a može ispasti lažno pozitivan.
Kažu da štoperici treba 5-6 dana da se izluči iz organizma, tako da mislim da ti neće biti lažni testić.
ja sma prošli put iz zezancije napravila test 5 dana nakon štoperice i bila je jedva vidljiva druga crtica...tako da 11 dana nakon, svaki test će ti pokazati točan rezultat.
Ali najbolje ti je da si poštediš živce i odeš izvadit ß...moj prijedlog iz vlastitog iskustva :(
Vanchriban, bolje ti je da čekaš 14 dana nakon ciljanih odnosa (Bab:heart:).
Mare:kiss:
Nije mi frka pričekati još 3 dana da bude baš 14 od odnosa.
Gdje se može izvaditi beta i jel trebam uputnicu kakvu za to? I kolika bi mi trebala biti ako sam trudna, ne kužim se u te nivoe
uputnicu za ß ti može dati i tvoj socijalni ginić. Možeš ju vaditi i u Petrovoj... nalazi gotovi u 14 sati isti dan.
A možeš vadit i privatno ( u suncu košta 165 kn) i nalaz ti je za cca sat-sat i pol gotov i mogu ti ga poslat na mail.
A što se tiče visine ß tu ti nisam baš neki expert pošto ju još dosad nisam vidla...bar ne neku veliku.
Ali mislim da bi bilo najbolje da je trocifrena...od stotke pa na gore...
ali budu se još iskusnije cure javile po tom pitanju.
U svakom slučaju sretno, nek bude veeeeeeliiiiiiiiiiikaaaaaaaaa !!!
Ah joj hvala :) iako rekla sam sama sebi da se neću nadati ničem, a vidjele ste kako je prošao tempirani odnos sa sveki next door..tak da..
U biti se raspitujem da znam šta ću ako ne dobijem do nedjelje, danas mi ja 28 dc :)
Vanchi, možda ti baš sveki donese sreću! :)
Niki,Tikki,Trudy cure baš mi je žao:love2:.
Pinny go girl,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ne iz sve snage nego iz petnih žila,to je još jače:klap:.
Vanchriban~~~~~~~~~~da je sveki donjela sreću:mrgreen:.
Ja se vratila iz Zg. Recite mi jel ok ako me dr prije injekcija nije pregledao??? Imam (imala, ne znam.. ) 9 cisti prije 2 mjeseca i rekao je da to ne smeta za postupak, ali da nije ni virnio?!
Krećemo 9.3. s prvom bocom, to je 24 dc...
Pinny,Kriistina bockalice sretno u postupcima!!
Tlatincice mozes me maknuti s liste jer nista od mojeg postupka u 04/2011.
Glossy, šta se desilo???
evo mene cure, bila u petrovoj danas
a stvari stoje ovako - budući da nam je prvi postupak uspio u prvom pokušaju ( u potpisu piše sve ), a slijedeća dva nisu mada su embrijići bili super-doktor traži da izvadim hormone,estradiol i one ostale-iz razloga što imam endometrioznu cistu na lijevom jajniku veličine 3 cm (imala sam je i u postupku kad sam sa bornom ostala trudna:-P )
...i mada nije znanstveno dokazano da to spriječava trudnoću, ipak bi on to riješio na neki način
...e sad-kad vidi nalaze hormona odlučit će da li će operacijom riješiti tu cistu ili drugo rješenje-kaže da postoje neki lijekovi, a za koje ja nikad čula:?:-koji se daju 3 mjeseca prije ivf postupka i koji, navodno, 4 puta više daju uspjeha u samom postupku ( što se endometrioze tiče )jer na neki način umanjuju njeno djelovanje
eto, to su novosti
dakle, predstoji mi vađenje hormona, pa opet sa tim nalazima u petrovu, pa onda dalje:-x
svim curama puno podrške šaljem( ne mogu popamtiti koje šta čekaju :oops: )
Glossy žao mi je što je sve tako prošlo :(.....
Doci ce i to ljeto Glossy!Frodo dobro je da se ipak nesto krece(svaki dr trazi neki razlog svog neuspjeha-ovaj tvoj se primio ciste),dok dodje vrijeme za sljedeci stimulirani bit ce vam stosta jasnije.
Kriistina nadam se da su kod tebe cistice otisle,a ako i nisu, da je dr u pravu.
Vanchriban ako imas koji jeftini testic sa neta,mogla bi vec skicnuti...
Curkama u hibernaciji- double :kiss::kiss:
Sela :love2:, imaš pravo, bitno je da se nešto kreće
moram vadit i AMH hormon, pa ćemo vidjeti koliko još otprilike imam godina fore pokušavanja ( bar mislim da se iz toga vidi neka zaliha jaj.stanica ako se ne varam :zbunj: )
jurim odmah dr.tjedan u vinogradsku da to izvadim, a za koji dan bi trebala dobit i mens.tako da treći dan izvadim i ovo ostalo pa jurimo natrag u petrovu ;)
Hello!
Danas je 30 dc i još ni traga ni glasa od vještice :)
Neću ništa još testirati, mjerila sam jučer ujutro bazalnu i bila je 36,6 a jutros sam se sjetila da sam je htjela mjeriti kad sam već prala zube pa štanga :P
Muči me žgaravica, vrti mi se u glavi na mahove i imam napade panike u "vot if " slučaju dok moje drugo ja govori "glupa si i dobićeš, samo kasni" :P
Tako da ne mislim poduzimati ništa do ponedjeljka, ako do tad ne dobijem pičim prvo pa test pa Baldani na uzv :)
Uh, Glossy, žao mi je! Ali brzo će to proći! Vidjeti ćeš! Kažu strpljen spašen!
Vanchi, za ponedjeljak!
Vanchriban sretno, sretno, sretno!!!!!!
Zanimljivo Vanchriban bas zanimljivo!!Cekamo skupa s tobom!8-);-)
tebi je u ned 14 dana od ciljanih?
taman sam htjela pitati kak ces izdrzati do pon cekati, al ak je tek u ned 14-ti dan, onda ima smisla. sretno, nadam se da bu pozitivno!!!
u slucaju +, na uzv se ne moras zuriti do negdje 6tt ili bete oko 1000-2000.
Glossy :love2:
glossy draga baš mi je žao što ti se to dogodilo :love2:
Cure koje ste spermiograme radile nedavno (mislim vaši mm), jel se nalaz spermiograma u Petrovoj još uvijek dobije isti dan?
suzzie mi radili u 9 mjesecu i bio bi isti dan da smo došli do 9h ujutro... :)
Hvala na zdušnim navijanjima, međutua vještica se upravo pojavila iz vedrog neba i bez ikakvih naznaka :(
Sad razmišljam što dalje? Mislim si prvo torpedirat muža na novi spermiogram da vidim kakva je situacija a onda ili ćemo probat još par puta s ovulacijskim trakicama ili ću tražiti od dr. Baldani inseminaciju.
Ako ikoja od vas ima bolju ideju slušam.
Vanchriban žao mi je:love2:.
Suzzie očisti inbox:-P.