Nadam se da će dobro početi sedmica:-)
Svima srećno u ponedjeljak ~~~~~~~~~~:klap:
tiki_a srećno u utorak :heart:
Printable View
Nadam se da će dobro početi sedmica:-)
Svima srećno u ponedjeljak ~~~~~~~~~~:klap:
tiki_a srećno u utorak :heart:
Mare41 :oops: bile smo pristojne...
Jutro koke :coffee:
Ovaj puta se puno osluškujem, ne bi li se uvjerila da rastu :mrgreen:. Jutros je boljelo, znači rastu. Samo ne znam zašto mi je i lijevi ječe bolan, a tamo je neki nepravilan folikul. Krenula sam i s LH, uglavnom zabavno je. Jedino moram paziti da ne zaboravim večeras na štopericu.
Riječankama i njima pridruženim :heart:
februar 2011. :zaljubljen:
Koke :heart:
Tiki, da zaboravit na štopericu... :lol:dakle, tebi stvarno ne moramo reći ono famozno: opusti se :-) jer ti to jesi - što je stvarno dobro :-)
Jutro uz finu bijelu (meni tek sad, dijete me budilo "n" puta u noći).
I mene bolucka i to sad više desno, ali nekako mi i dalje ne ide u glavu da će punkcija biti 11 dc. Da li lijekovi (femara, klomifen) mogu pomaknuti ovulaciju prije, što mislite iz iskustva?
tiki_a, ja sad zadnji put isto skoro zaboravila. Da nije bilo MM ode sve k vrapcu :mrgreen:
Jos uvijek nikakvih naznaka da cu procuriti...ako ne dodje, u utorak cu po protokolu otici izvaditi betu, onako, reda radi ;-)
andream, sara, rikikiki, tiki_a - ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~ :klap:
tiki_a za action ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i a ne zaboraviš štopericu :lol:
andream meni na klomifenu (što bi bilo a la femara) punkcija 13 dan, uvijek pa tako i u dobitnom ciklusu, točno na sredini ciklusa jer su mi ciklusi 26-28 dana, Luči rekao to je ciklus 27
vikki :heart:
Narihtam si ja alarm na mobitelu za svaki slučaj :mrgreen:
andream, tebi je u pon. tek 11-ti d.c.? Zar nisi i inače na taj dan na punkciji? Mislim ... zašto misliš da je rano? I kod mene je tako, ovaj puta 11.d.c. (ako ima nešto), inače 10. ili 11., jedino je folikul bio puno manji.
da, 11 dc. to bi značilo da mi je ciklus 25 dana a inače nije tako kratki, obično je 29-33 dana. Zato sam i pitala da li lijekovi možda pomiču ovulaciju naprijed.
cranky, zaboravih komentirati lijepi avatar, to je nova slikica?:-)
tiki, i ja si uvijek narihtam alarm na mobu. ko bi to pamtio.8-)
mare, pripremamo se. malo je bilo problema sa prolaktinom, ali na ponovljenoj pretragi sve o.k., pa nastavljamo dalje.
vidjela sam da si komentirala na temo KBO.... nisam više tamo hjela pisati, puna mi kapa KBO-a. zar nije po "novom zakonu" protiv kojeg se borimo, da se smiju oploditi samo 3 JS bez obzira koliko ih ima. jer ja zaista ne kužim šta je bilo u slučaju sa missy. ispada da su njoj oplođene 5 js.
da me netko krivo ne shvati, meni je drago zbog missy, ali mi nije jasno da nemamo svi isti tretman.:-x
m arta, nisam ni ja htjela tupiti, al nisam mogla ne komentirati- naravno da si ti u pravu-svi znamo kakve gluposti je donio zakon, a ti si osjetila na svojoj koži, nažalost, a kod vas rade, kao što sam rekla, čudno, da ne upotrijebim neku drugu riječ, kad ćete na put?
cure~~~~~~za nesenilne štopke i ugodne punkcije.
Cure, sretno svima!
Vikki, držim palčeve, ako treba savjeti oko histero - pitaj!
Pošto kažu da (većina) polipa nastaje zbog manjka progesterona-još je malo polipuša u ovom klubu.
Većina vas je vidjela temu na filozofskom kutku, gdje jedna forumašica traži kap dobrote, al evo, skrećem pažnju.
Riki, Andream ,vibram svom snagom za bezbolne punkcije i dobre JS danas, a i sutra za Tiki_u ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Sara, Tikica69 ~~~~~~~~~~~ za bete :heart:
Vikki ~~~~~~~~~~~~~za Prag (a i za mace) :heart:
Kokice ... :love2:
Da javim situaciju!!
Dobila sam dvije stanice, a Andream su pukli folikuli .. ujutro na kontroli su bili na mjestu, baš lijepa dva od 20 i 22 cm i do punkcije pobjegli:roll:!
Ona je ostala na inseminaciji, a ja odoh popiti utriće i normabelčić pa ću malo odspavati, a sutra zovem da vidim kakva je bila noć!
Tiki ... vibr za sutra:love2:
Rikikiki, za blizance!!! :-D
Andream, :-( eto, zato ja ne bi imala živaca za prirodnjake, ali tebi i inseminacija može pomoć, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 super kvalitetne femarske stanice!
Vikki :heart:
sretno svima!
Riki, andream ~~~~~~~~~~~~ !
Cure, pls, da ne tražim, kad se ono najbolje vide polipi - koji dc ih je najbolje ić ćirit?
ina, obavezno do ovulacije, to je najbitnije, a u pravilu do nekog 10. dana
Thnx!
Rikikiki, super..ajde nek ovaj put bude bolje od prošlog, ajde, ajde :-)
riki, bila si brža od mene :-)
istina, folikuli puknuli u tih sat vremena ali eto, po riječima biologa spermiogram je ovaj puta odličan, pa ako su i folikuli puni, imamo se čemu nadati.
Rikikiki, Adream, držim fige... :)
Meni paše kava 22.12. tad sam na godišnjem...
Meni je svejedno za datume oko kave.
Ina, Radončić je rekao 8.dc da se najbolje vidi, dakle, da, prije ovulacije.
Može onda kava 22.? Neki su već odbili 21.:-)
riki i andream~~~~~~~~~~~~
rikikiki pa odlično ti ide, šaljem puno ~~~~~~za sutrašnje dobre vijesti
andream, uh, takvih folikula mi je najviše žao jer su bili taman kako treba za punkciju, u pitanju je vjerojatno pola sata. Ja doživjeh pucanje na stolu prije punkcije, igla je već bila na svom mjestu... Srećom pa tm ima dobar nalaz i zato su šanse za T sasvim pristojne~~~~~~~da plivači pronađu 2 js.
Mene bolucka lijevi jajnik, desni na kojem kao raste dobar folikul je dosta miran tako da više nisam sigurna koji je zapravo bio vodeći, lijevi nepravilan ili desni pravilan. Saznat ću uskoro, uglavnom LH jučer nije bila pozitivna prije štoperice.
Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju.
Mene svako malo kopkaju ona dva folikula koja su bila baš pravi primjerci, ali eto bar sad znam da je za mene femara moguća dobitna kombinacija. Osim toga, treba potrošiti i preostale tabletice iz kutije :-)
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
rikiki, sretno!
andream, svaka čast na strpljenju, želim da ti bude uspješna inseminacija.
tiki_a ~~~~~
mare, ma nemam riječi za situaciju u kbo.
intenzivno vršim pretrage za Prag i nadam se da bi M mogla doći oko 15.01.2011. pa počinjemo sa pikanjem.
(danas sam vadila krv, sve je o.k. osim povišene masnoće 8-)
Rikiki sretno!
Andream i Vikki :heart::heart:!
Tiki ajmoo, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Meni jučer vraćene dvije blastice (kaže biolog odlične:oops:)
Svim kokama šaljem puno :-*
Sara, :-D :-D za dvije fenomenalne blastice!!!
m arta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za siječanj!!!
Sara38, stvarno je rijetko vidjeti da netko u nasem klubu dode do blastice a tek 2....... ~~~~~~~ da budu dobitne.
Oplođene obje :-D:-D
Još moram sutra nazvati da vidim kako napreduju i da se dogovorim za eventualan transfer!
Ovo je prvi puta da nam je rađen IVF ... do sada uvijek ICSI.
Tiki_a, nestrpljivo čekam da nam javiš dobru vijest ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Rikikiki, pa to su stvarno super vijesti!!! :-D
Sara:-D:-D, a sad "cool" čekanje:-)
riki, bravooo
tiki, čekamo vijesti
Rikikiki bravo za IVF :-D:-D i dvije!
Riki, super vijest ~~~~~~~~~~~~ a sad da i dalje lijepo napreduju ~~~~~~~~~~~~~