Ajme Kikica1 čestitam vam od srca!!!!!!!!!
Printable View
Ajme Kikica1 čestitam vam od srca!!!!!!!!!
Kikica1 predivno!!:heart:
Čestitam !! :klap::klap:
Volim ovakve priče....:yes::yes:
Kikica Čestitam :-D :-D Prekrasno!!!!!! Još malo pa ćeš i u wc prestat zavirivati :*
Kikica1 čestitam!!!!!!!!!!!!!!!
Kikica 1 čestitam:-D:-D
kikica1 jeeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D
Kikica, prekrasno! Čestitam! Obožavam ovakve scenarije! :*
Kikica prekrasno!! :-D :-D
Cestitam!
Ja sam jutros imala transfer dvije blastociste s (kako rece biologica) odlicnim potencijalom:heart::heart:
Nisam se tome nadala i mislim da ce mi cekanje ovog puta biti intenzivnije nego prije....
Bile su samnom u sobi jos dvije cure takodjer s po dvije transferirane blastociste tako da nam je Rijeka ovog ljeta puna blastica:yes:
LOTV, bravo curo! Biti će tu i twinsića :-D Sad odmaraj, mazi trbušćić i pričaj bebicama puno puno kako ih već sad jako voliš!
LOTV bravo!!!Sad odmor i mazi trbušić!!!!
Kad moraš ić vadit betu?
LilyOfTheValley savrsen postupak! Za 10 dana ocekujem i tvoju savrsenu betu.
Kikice1 divnog li iznenadjenja! Bas mi je drago zbog tebe.
Kikica1, stvarno lijepo iznenađenje, čestitam!:heart:
Kikica1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super, čestitam!
Kikica čestitam od srca i ovdje!
LOTV za sada sve izgleda odlično, vibramo da tako i ostane!
LOTV jako sam sretna zbog tvojih blastica:-D, sada ti samo želim da se sve najbolje poklopi i da uskoro šaljemo čestitke na tvoji račun! Sretno...:love2:
KIKICA joj koje iskustvo, meni je postupak prekinut, pa tko zna, možda na kraju moje "Zašto?" dobije svoje "Zato!"
Kikica čestitam od srca!:heart:
LOTV, super rezultat, želim ti sve naj! Svaka čast za Rijeku, još uvijek mi nije jasno kako iz 3 jajnih stanica izvuku 2 BC., mora biti neka dobra tajna :)
Profesorica mi se pohvalila da su rezultati bolji od kada je ona šefica..hmmmm možda ipak drugi način rada???
Snekice, ovo je za tebe ''THE PLACE TO BE''
Ovo je meni 10. tjedan, ali bebice su za tjedan dana vece! Osim mučnine i umor sve super. Trbuha nema, čak sam smršavila, jer manje jedem.
LOTV sretno imaš dobar potencijal da ostaneš trudna
Ambra ja mislim da znam u čemu je tajna;-)
Ambra držim fige da sve ostane školski i dosadno! A što se mršavljenja tiče, stigneš ti to nadoknaditi :-P
Baš su mi mili riječki uspjesi, pogotovo s 2 blastice od 3 js :lol:
Snekice, očekujem da si ti sljedeća!!!!!!!!!!
Riječi vam se pozlatile!!! Ipak se nadam da će biti još puno trudnica prije mene, ipak sam tek u 11.mj. na redu! Danas sam tako GRRRRRRRR pa ste me tako oraspoložile! :*
Ambra, samo ti uživaj i Twiggy verziji, imaš vremena da iskoči! A bebice... rastop... već 10tt??? Wooow!
Ksena, ti u svom trbušćiću još malo uživaš :), ubrzo ćeš uživati u malom trbuščiću dok budeš topila poljupce na njemu!
A ovi uspjesi u Ri su stvarno :o
Hvala svima na podrsci i veliku pusu saljem:*
Hejla cure, eto napokon i mene. Nisam imala snage ni volje javiti se prije, ali sad kad sam vidjela ovakve novosti ne mogu a da ne čestitam LILLY i KIKICi1 na fantastičnom scenariju. Želim Vam objema puno sreće i da vaši filmovi završe happy endom. Nažalost, moj je završio pred nekih desetak dana neostvarenim pobačajem i operacijom u skoro 9 tj.trudnoće tako da sam se iz tog razloga povukla iz virtualnog svijeta. Draže mi je dijeliti, vjerujem kao i svim vama, dobre vijesti nego crnjake.No netko mora biti i crna ovca...:-) Uglavnom, nakon dva ciklusa rečeno mi je da se javim na konzultacije i priča počinje ispočetka.U plodnu jesen!!!!
By the way, i ja sam imala dvije blastice. Svaka čast našim embriologicama-malo se priča o njima, čovjek ih praktički i ne vidi do dana transfera, a one odrede ogroman dio posla tako da ih ovom prilikom, ako nas čitaju, pozdravljam i čestitam na zaredanim uspjesima kojima se naš KBC može ponositi!!!
nina 32 baš mi je žao, ne brini ima nas još kojima nije uspjelo samo što se to manje primjećuje od uspjeha:love2:
Draga Nina, svako malo bih te se sjetila i bilo mi je cudno sto si odjednom nestala ali nisam htjela misliti na najgore. Bas me pogodila tvoja vijest, a osobito jer sam sad i ja sa svojim blastocistama u tako velikoj nadi i iscekivanju. Nadam se da ces cim prije pregrmit lose dane i ostavit ih za sobom, a jesen je stvarno prekrasno doba godine za postupke i nove pocetke:love2:
nina,žao mi je... :-(
Kikica1 nemam riječi.... presretna sam radi tebe :-D !!!
LOTV super za blastice, sada ih mazi, a mi čekamo neku lijepu brojčicu za koja dva tjedna!
nina32 baš mi je žao... Sada malo uživaj u ljetu, a onda u nove pobjede :)
Ovaj gornji komentar se odnosio na znanstvenofanstastican uspjeh nasih klinika koje postizu ono sto ne polazi za rukom nikome u svijetu. Krajnje nevjerojatno naime zvuci da se od samo 3 oplodjene JS dobiju 2 blastociste. Pa ako se to tu i tamo desi, ajde sve je moguce. Ali da za takvo nesto sada vec redovno cujemo, e u to je zaista jako tesko povjerovati.
Onaj smajlic koji te pogodio svakako se ni u kom slucaju nije odnosio na tebe, niti na bilo koga tko je imao srecu po novom zakonu doci do blastocista. Nego na one kojima bi trebali kao povjerovati da stvarno mogu ciniti cuda. Bojim se da u takvo sto tesko da i ja ikako mogu vjerovati.
Lilly, mozda je kod mene bio problem sto sam ušla u cijeli postupak s tolikom dozom rezerve i strepnje da mi je svaka pozitivna vijest bila nevjerica. Možda zaista treba ući s puno optimizma i s velikom nadom, tako da samo ustraj u tome!!!Hvala puno na podršci, a ja ću pokušati biti pozitivnija idući put. Sad sam uočila grešku u mom prethodnom postu-htjela sam reći da embriologice odrade ogroman dio posla...
Također jako sam svjesna da postoji veliki dio cura koje se godinama bore s neplodnošću i kojima nažalost ne uspijeva, no one ne posustaju. Te žene su za mene simboli snage, ustrajnosti i odlučnosti te se zbog njih ponosim sto nosim dva kromosoma X.
nina32 jako mi je zao. :-( Nisu ti zamrznuli ni jednu JS?
Aurora*, nemam nažalost nijednog smrzlića.. Sve ispočetka, no nisam ni prva ni zadnja tako da mi to daje snagu... Hvala svima na podršci!
Draga nina32, zao mi je na ovakvom ishodu. Lezale smo skupa nakon punkcije a srele smo se u cekaonici i na tvom prvom ultrazvuku. Cvrsto vjerujem u pozitivan ishod naseg drugog pokusaja, ova "prva proba" nece nas obeshrabriti!
nina :love2: jako mi je žao :( Nemoj se sada zamarati s time jesi li u postupak ušla s optimizmom ili nevjericom, nije to razlog. Ja sam u 2. postupak ušla s mantrom - ajmo odradit, ionako ćemo se vraćat ponovo. Ovo je jako teško što ti se dogodilo, odtuguj, odmori i pokušaj uživati u ljetu maksimalno. Na jesen stiže novi postupak.
Lily Bravo draga! Si vidjela kako se sve razvilo na najbolji mogući način. I sad ću ti ponovit ono što sam ti na početku postupka napisala - nek ti bude kao meni! I beta od nekoliko tisuća i radost pa panika zbog blizanaca i 3 mjeseca mučnina i SVE - želim ti od :heart: the whole package - da u njemu uživaš svaki trenutak :*
I ja mislim da je Ksenin komentar bio usmjeren na zakon i čuda koja se događaju u našim labovima. Jer to su čuda - prava pravcata čuda.
Jako me obraduje čuti da nastaju blastice, i to po dvije blastice od 3 stanice - ali kako, za ime boga, našim biolozima i liječnicima to uspjeva - od samo 3 stanice? Ili oni znaju nešto što mi ne znamo?
LOTV ti si ziher trudna... hormoni ti rade samo tako... opusti se! nema veze s tobom niti "riječkim blasticama", već znanstvenofantastičnim čudima!
nina, bila sam i ja u tim fazama kad sam mislila kako samo ako budem vjerovala da će mi se ostvariti san da ostanem trudna a sad nakon toliko godina i postupaka mislim da uspjeh nema veze jesmo li mi pune optimizma ili nismo. Da je u tome stvar pa onda ne bi ni žrtve silovanja ostale trudne jer one sigurno nisu bile pune optimizma u tom trenutku a ni kasnije. Ja mislim da to sve ovisi o vašem plodnom potencijalu i sreći tako da nemoj oko tog previše razbijati glavu jer ćeš se samo izluditi.
http://forum.roda.hr/threads/66892-D...=1#post1932081 ajde cure malo zavirite tu....nije tako strašno niko nikog neće pojest za ručak.... barem recite da vam je stalo do promjena
Nina, ovo je prekrasan post:heart:
Takodjer bih izdvojila biologe koje se ponekad zaboravi u svemu, a oni su zapravo najvazniji, osobito kod icsi metode.
Tvoja prva recenica opisuje kako sam i sama usla u ovaj postupak, s manje vjere nego u prethodna dva i svaku dobru vijest primala kao da ce vec ona sljedeca biti losa pa mi se ne isplati radovati, ali ja sam i inace takva :/
Sumskica, da bar mi bude kao tebi:zaljubljen:
Da uvijek s nekoliko mjeseci razmaka mogu pratiti sto me ceka:)
Ksena bas si me danas stresla :D Prepala pa onda razoruzala komentarima:)
Moram priznati da dok smo lezale nas tri supatnice u sobi nakon transfera i pricale o tome kao je bas super sto smo sve tri sa po dvije blastociste da nisam osjecala cistu radost nego sam se stalno u sebi pitala "pa kako je to moguce...."
Nisam bas lakovjerna, ali pokusavam vjerovati da su na rijeckoj humanoj cista posla, nekako mi se cini da bi to bila prevelika teorija zavjere da nam se mucka prodaje pod blastociste. Mislila sam OK, ove dvije su isle na klasicni IVF- prirodni odabir ergo veca sanasa za blastociste, a ja...kod nas su radili icsi, valjda nam se posrecilo da su dobro odabrali, da je eci-peci-pec ovog puta isao u nasu korist, ovo nam je prvi put da smo dobili tako dobar embrio, odnosno cak dva takva i zadovoljila sam se mislju da je to eto isto dio statistike.
Jos tik pred transfer sam pricala biologicom i dvaput ju pitala ako su to sto posto prave blastociste i ako je bio pravilan razvoj. Odgovor je bio pozitivna i da ih je jos malocas pogledala i da je jedan embrio u medjuvremenu od tog jutra bio jos znacajno porastao. Kako da tome ne vjerujem? Previse finesa da bi bila laz...a i gledala sam u onaj papir na dan kad smo odlucili da idemo na blastice...kako su mi govorili tako su pisali i brojevi na papirima....Sto da sad mislim...da su me lagali?
Da nas svih skupa lazu sve u 16? Ne znam stvarno...ako znate nesto sto ja ne znam recite, moze i na privat....
Ma, ne, ovaj put si isla krivo u razmisljanju. Ako kazu da su blastocist onda su blastociste. Tu nema nikakve sumnje. Pitanje je samo koliko JS je zaista bilo potrenih da se do toga doslo... Tri nisu dovoljne!
Lilly ma nema razloga sumnjati u to da su tvoje mrve zaista krasne blastice...tu se aludiralo na ono ograničenje oplodnje samo 3 stanice. Sjećaš se da si nakon punkcije imala problema s matematikom tj. oplođene + smrznute nije jednako ukupno ispunktirane....makar mi tu i o tome naklapamo, teorija zavjere i to...ne brini, blastice su kod mame, na sigurnome i to nek ti bude jedina briga.