Bernica~~~~~~~~~~za dobitan transfer u ponedjeljak
Printable View
Bernica~~~~~~~~~~za dobitan transfer u ponedjeljak
tikki i Strašna :love2:
M@tt, super vijest, čestitam!
m@tt ideššš!!!!!!!!!!!! čestitam! sretno dalje
Tikki i Strašna cure :love2: Teško je sve to, držite se i skupite snage za dalje.
Matt prekrasan scenarij, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki i Stašna žao mi je cure:love2: držite se..
M@tt bravooooo :-D čestitam od srca....kako volim spontane trudnoće:-D kad se najmanje nadaš i prije planiranog postupka jeeeeeee
Tikki i Strašna :love2: držite se cure..
željka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dan D
m@tt :-D :-D čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek te beta razveseli!!!
i svim ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pikalicama,čekalicama i svima ostalima :-*
M@tt sva sam se najezila... Predivnoooo:-) drzim fige za skolsku trudnocu do kraja:-D
M@tt bravooooo čestitam od srca!!!!!!!:-D
Tikki i Strašna žao mi je!!!!!!
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!
M@tt koje lijepe vijesti, čestitam!!
Tikki i Strašna baš mi je žao
M@tt i draga, kakve predivne vijesti! Cestitke od srca i sretno u ponedjeljak!
M@tt juhuuuuuu, cestitam od srca, predivne vijesti, neka sad napokon bude sve po p.s.-u do kraja... Zasluzili ste!! :-)))
Tikki i strasna bas mi je zao zbog vas... :-(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas 11 dnt, popiskila clearblue i tanka crta, je svijetla ali je crta
loly :-D
Loly cestitam :D
Mislim da ovo moje ne ide na dobro. Sad je bilo malo krvi i dalje osjecam to neseto tupo na desnoj strani. Ne mogu nazvat bol al nesto osjetim
Loly ~~~~~~~~ za dalje!
Ajme M@tt kakve divne vijesti!!!! Bravo :-D :-D i sad puno puno ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i da oboje uživate do kraja T. Juhuuuu
To o cem pricam ovak izgleda
http://s17.photobucket.com/user/Jero..._1142.jpg.html
I zato ja ne volim CB.
Tikki i Strasna saljem vam ogroman hug, drzite mi se. :-(
M@tt čestitam tebi i tvojoj dragoj na T!! Jako lijepo iznenađenje! ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Ljubilice kakav crni scenarij, ima da bude ruzicast i pozitivan sa +
Tikki i Strasna držite se.
M@tt jako lijepe vijesti....čestitam od srca i puno, puno sreće za dalje!
Hvala vam svima na lijepim zeljama. :)
Jos ne vjerujemo da se konacno i nama to desilo!! Sad nas lovi lagano panika od ponedjeljka ali nema mjesta negativnim mislima. Ne nakon toliko dugo vremena....
M@tt cestitam!
Loly :rock:
Strasna i tikki zao mi je...:love2:
Mima32 da sve bude uredu...
m@tt cestitam od srca
loly ~~~~~~~~~~~sretno u ponedjeljak, ma garant je to to :) da si blize da ti dam onaj jeftini internetski testic mene nikad nisu iznevjerili ;)
strasna , tikki :( grlim jako :(
Loly onda nemas brige!!!! :kiss:
Nemora to nista znacit, masu nas je krvarilo...neke su imale izljeve..misleci da je menstruacija, a na kraju bile trudne,i bilo sve dobro
Jasno mi je da imas strah od losih iskustava iz proslosti,al tupa bol nemora nuzno znacit nesto lose.
Pokusaj se smirit koliko god mozes,nije lako znam...iz svog iskustva...
Koji ti je sljedeci korak? Ides na uzv?
Loly:-D:-D:-D
mima 32 slažem se sa Shadow2...ja sam isto krvarila...ali ono crveno na papiru i to 2 dana...probaj se smiriti, znam da si u panici...ali polako, dan po dan..
loly :-D:-D
Nadam se da sam na pravoj temi :) naime, u isčekivanju sam vještice kako ju nazivate, a ona nikako da dode jer moram raditi papu i bris pa dalje u postupak...zadnju sam dobila 12.2. i ciklusi mi traju od 24-28 dana...predzadnji je trajao 30 sto je i najduže...danas mi je 32.dan...ujutro sam radila test,tj.2 ;) i negativni su :( ne znam jel stvar u testovima jer sam ih narucila preko neta u kompletu sa LH trakicama....ili u nečemu drugom...naime, prije 3 tj sam bila u VV i dr.mi je rekao da su mi na jajnicima ciste ( a do sada ih nikada nisam imala) ali da ne brinem jer ce nestati, a pretpostavljam da su one posljedice klomifena na kojima sam bila zadnje u 1.mj... ima li netko sličnih iskustava?
Loly cestitan :-D
strasna i tikki jako mi je zao
M@tt bravo!!! Cestitan! Cuda postoje!!! Jedno takvo cudo se i nama dogodilo! :)
nema me na forumu 1 dan, ne citam sve, puno je novih postova, samo vidim: Matt - beta- cestitke- bravo….:idea: Sta se ovdje dogadja dok mene nema? Jel znanost konacno napravila taj dugo ocekivani skok? :klap:
cestitke i od mene naravno, polako sam i ja skuzila da se radi o Matovoj zenici. :mrgreen: Imamo muskarca na forumu! :-D Matt, tvoja zena je sretna zena! :zaljubljen:
M@tt cestitke od srca tebi i dragoj,bilo je i vrijeme da vas krene! Nek sad bude sretno do kraja jer ste zaista to zasluzili.
Cestitke i ostalim plusicima, cekalicama da brzo prodje vrijeme,tuznima zagrljaj i svima skupa puno prasine da sve bude kako si zelite.
Veceras štoperica, utorak aspiracija
M@tt, posebne čestitke :-D
Loly, za pravu debelu crticu :yes:
Tužnicama :love2:
Drage moje cure danas mi je 20 dnt do sad nisam krvarila, jutros je krenula neka smeđa sukrvica nije obilno ali plaši. Ne znam što mi je činiti dali da jurim na hitnu ili da pričekam sutra svoju dr. Prvi uzv bi trebao biti u srijedu :-(
Loly :fige: za betu!!!!!!!!
mare77 ,ako nije puno,lezi,miruj,i stavljaj utriće..vjerojatno neki hematomčić,često oče zezat u ranoj trudnoči...a ne vjerujem da bi ti na hitnoj nekaj pametnije rekli sad.
Naravno,ako krene krv ili bolovi,odmah idi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve super i da smeđarenje stane!
Loly,pa čestitam! Ajme veselja ovih dana :-D:-D
mima32 ,kako si danas?