Mona super sada sr opusti i misli pozitivno.
Printable View
Mona super sada sr opusti i misli pozitivno.
Hvala curke, volim kad čujem tako dobre vijesti i kad se imam čemu nadati, pa čak i da dobijem M, nema veze, samo da su uredni ciklusi pa ce se jednom zalomiti :)
Narancice - jos cu koji dan čekirati sta je ipak, Haha tak si i ti kaj ne? Sjećam se tvojih prijava temperature sad u ovom dobitnom ciklusi :)
Mona oprosti! Imas pravo. Tko sam ja da to trazim od tebe :lool:
Cure ja cu izludit do prve kontrole. Mene stalno boli nesta sa ljeve strane kao kod jajnika bol nije jaka i nije konstantna a ipak ja se nesta jako bojim. Jel se neko susreto s tim?
Anka vjerujem da nije ništa. Probaj pitati kod trudnica.
`~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok.
Anka, normalno je...mene je jajnik uzasno bolio u prvoj t. Cure, meni se sve posemerilo...imala sam m i to 2 dana full jako krvarenje s ugruscima, pa minimalan spotting 2 dana i onda nis do danas kad mi je opet pocelo...danas sam ostala doma jer mi je jucer pozlilo na poslu( doslovno sam grlila skoljku dok muz nije dosao po mene)
Tocekica, sta se zbiva? :( Ces moc do doktorice?
Necu do dr-a. Sve ok danas.
A i m mi inace traju 7 dana...tak da je i to ok.
Jutro curke... :)
Moja temp je i danas 36.8, nadam se da je to dovoljno :)
Sutra vadim markere i krvnu grupu, u ponedjeljak kod endokrinologa a u utorak u Petrovoj :-o
Fun fun...
♥ Lista za: 3.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :preskaceuze:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~54.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~50.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~43.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice: :sing:
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~19.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 11.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutroooo
Anka cure su ti dobro odgovorile. Iako nikad nisam bila trudna, znam da je to cesta pojava i da se to desava jer se maternica siri da beba ima vise mjesta.
Tocekica :love2: bit ce bolje.
Angie jesi radila bris?
Mona pa temp ti je odlicna. Vidis da se napokon nesto pokrece. Mene glava vec 2 dana boli, ali ne pijem nikakve tablete za to. :roll:
Narancice stvarno je skup taj utz kod vas. Sta ti muz kaze? Imas li kakvih novih simptoma? Zanima me kad si najranije piskila kineza i da ti je pokazao + . Ja imam one najosjetljivije od 10...
Chiara, nisam jos. Moram na kontrolni bris za klamidiju pa cu usput i HPV bris obavit. Rekla je gin da je najbolje vrijeme za briseve 15-20dc. Ici cu krajem 11. mj vjerojatno.
Chiara - glavobolja je dobar znak :) Tebi je 4 dpo?
Da. Nedjelju ne racunam, onda je 4 dpo. ;) Mislis da je dobar znak? Jesi nestrpljiva zbog Petrove?
Angie nisam znala da je od 15-20 dana najbolje. Moram i ja briseve ponavljati, a meni je vec prosao 20-i dan.
Chiara prestala sam ih piskit onaj dan kad sam dobila pozitivan first response. Na 15dpo sam ga popiskila i dalje mi je sjenu sjene nevidljive pokazivao. Grozni su. Al sam ga zato u ponedjeljak popiskila i bas je lijep, dvije savrsene crvene crtetine. :)
Moj prvi najraniji simptom je bila bol nisko u ledjima iako ja to nisam htjela svrstavat u simptome. Sad vidim da je bio, bolilo me jedno tjedan dana i onda prestalo!
Sise me grozno bole jos od ovulacije, nisu prestale i imam tu i tamo nalete mucnina ako nekakav jak miris osjetim.
Muz kaze da se strpim, a ja evo pokusavam se prebaciti u zen mod. :lool:
Mona savrseno! :-D
Tako mi je rekla gin u Medicu, sad jel tako ili nije... igrom slucaja sam i ove prve briseve radila u 2.polovici ciklusa, iako tada nitko nije spominjao nikakve dane ciklusa. Ne bi ni sad da nisam sama pitala. Idu mi na zivci ti ofrlje ginekolozi.
Kod mene faza cekanja. Danas sam 5/6 dpo. Jucer me ko nesto boluckalo dolje, onako pritisak kao pred stvari. Ali rano je to jos za simptome. :D Pokusavam bit skulirana opcenito.
Chiara - pa koliko čitam glavobolja je jedan od prvih znakova :)
Jesam nestrpljiva sam, iako znam da će aih biti najranije početkom 12.mj, sumnjam da će me odmah ubaciti...
Narancice - joj i mene sise bole od ovulacije još, ne jako ali osjetim ih baš. I tu i tamo me zapeckaju, ali meni je još prerano za simptome, to je vjerojatno samo progesteron :)
Narancice sta nisi ti pisala da si imala glavobolje? Meni je jos prerano za bilo kakve simptome cak i ako je doslo do oplodnje.
Mona vjerovatno ces prvo imati konzultacije gdje cete ti i tm donijeti kompletnu dokumentaciju pa cete vidjeti za dalje. Mozda te ubace odmah iduci ciklus ako ti svi nalazi budu u redu. Nama na konzultacijama rade i kontrolni utz.
Angie u slicnoj smo fazi cekanja. ;)
Na konzultacije ja ne dolazim sa partnerom nego sama, što si ti morala sa mužem?
Markeri i krvnu grupu neću još imati nalaz kad dođem kod nje, ali to me nije ni tražila još da radim, to ću sutra ići obaviti jer pretpostavljam da će mi trebati...
Pa u pravilu doktor voli da dođemo zajedno radi dogovora sta cemo dalje, da vidi da li se partner slaze sa tim. Moj dragi taj put nije mogao nikako doci pa sam isla sama.
Mene nije trazio niti briseve tada, niti markere, krvnu grupu jer sam bila na tempiranim odnosima. Kad je odlucio da smo za inseminaciju, dobila sam popis pretraga za obaviti.
Narancice :*
Latice javi se ako nas citas. Nema te dugo. :*
Da, čudno jer za koji god postupak da se odluči markeri i krvna grupa su obavezni.
Bolje da mi je to odmah napisala pa da imam nego da mi sad još da novi popis... Bezveze ali ok...
To valjda tako mora ići...korak po korak... Meni je prvo rekla da ćemo probati sa inseminacijom ako hsg bude dobar i dala mi popis pretraga uz to, brisevi, hormoni, papa... Mogla je i markere i krvnu grupu napisati....
I jos ona izjava od javnog biljeznika, kopije osobnih i oib-a za oba partnera.
Pa eto da se ja javim sa obavljenim HSG om. Da da! Otisla cista jedna, druga i treca
Jutros sam ih zvala i vele dr Bolanca nije tu i nista od pretrage...popizdila sam. Ko ce cekat sljedecu m. Zicam sestru da bilo tko obavi pregled jer ko zna kad cu onda opet moci.
Zovu za pol sata,u 10:10 da dodem do 11 h i da ce mi prof Kuna obavit to
Nikad brze nisam bila spremna za ginica
Dosla sam tocno na minuticu.
Dr je mrak! Njezan,strpljiv i smirivao me cijelo vrijeme. Objasnjavao korak po korak kaj radi.
Lijevi jajovod prohodan. Desni vijugav i tek pred kraj malo propustio.
Jako je pozitivan i sretan zbog spontanih t od prije i rekao je da ceka da ga nazovem da sam trudna i bez njihove pomoci. Ako se nista ne dogodi do 1/17 s tim ciklusom krecemo laganini na klomifene i inseminaciju.
Rekao je da sam ko kokica sa AMH od 107,6
Btw bolilo je. Al da se izdrzat.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Nivesa to je super vjest!
Cure booook
kod vas se vidim svašta događa, drago mi je jako, trudnice uživajte i nek vam je trudnoća dosadna za popiz... :D
ja sam pila marulju par dana, više ne pijem, mislila sam piti vrkutu + stolisnik al neću, odmaram, dovoljne su mi evine kapi + vitex dodatno ja mislim. MM ništa ne uzima, jednostavno smo se opustili, bebimo svaki božji dan bez razmišljanja o pozama i slično, lijepo nam je, ne želim da mi ovo postane previše stresno, dosta mi je stresa na poslu i u drugim segmentima života, ovo ne neeee..mora biti lijepo i zasad sam si super!
kroz još cca pola godine ako se ništa ne desi e onda idemo opako s pretragama. a u prvom mjesecu ionako idem na redovan pregled pa ću malo popričati sa gin.
daj bože da nam se sve posloži kako bi mi htjeli..tko zna, možda i hoće.
inače to nikako ne znači da nebi vrištala od sreće da se i sad desi plusić :)))
ovo vrijeme ću sad uz posao malo i sebi posvetiti, imam nekih 5 kilica za skinuti pa ću se baciti na vježbanje i malo manje papati, da budem tip top kad beba krene živjeti u meni :)
pusa svima :*
p.s. imala sam simptome ovulacije prije neka 2 dana, znači opet ranije nego bi po svim pravilima trebala biti, a sluzi imam stalno ko u priči. trenutno me ništa ne boli, jedino mi je jučer bilo toliko muka navečer da sam bila na granici da ne idem povraćati na silu.
Chiara - da, jos i ta izjava. A dobro, u svakom slučaju 12.mj je moj :)
Nivesa - odlično, nakon HSG ti se mozda desi, kažu da su najveće šanse u tom ciklusu :)
November - jao kad bi ja mogla tako opušteno, imam osjećaj koda nikad vise necu biti opuštena i spontana ko nekad
Mona,Mami, bolje mu je da se nekaj primi jer nisam ja bzvz ovo pretrpila :mad:
Nivesa super da si obavila HSG. Moj je bio u 2mj i bolilo je iako mi jajovodi nisu bili zacepljeni. Receno mi je da iduca 3mj imamo velike sanse za trudnocu, ali nama nije pomoglo. Nadam se da cete vi imati vise srece.
November sad kad si opustena ce se prije uloviti. ;)
Hvala svima na odgovorima totalni sam panicar. Mislim da ce dragi poludit samnom on jadan mora bit glas razuma.
November super sto si tako opustena imas pravo svaki dio zivota ima svoje cari.
Vjerujem da ce mo se uskoro svi skupa veselit novim plusicima.
Nivesa super sto si to uspjela obaviti. Sad na poso punom parom!
meni jutros na papiru par kapi krvi i to je to. Naravno da sam odmah zabrijala na implantacijsko, plus što me jučer stvarno cijeli dan svako malo zatezala desna strana ispod pupka. :roll: Nije neuobičajeno za mene da tijekom ciklusa imam neka sitna krvarenja, ali nikad ovako sitna. Prerano mi je za dobit... Vidjet ćemo kroz par dana, ako za tjedan dana ne dođe m, piškim! :-D
Mislim, najvjerojatnije ništa od mene ovaj ciklus, ali eto hvatam se za slamku.
Anaja implatacijsko krvarenje je oskudno i dolazi par dana prije M tako da stvarno mozda i je to to. Drzim fige. :)
jutro, kavica :coffee:!