moraš znat čitat kartu. To ti je otprilike to.
I onda brzo trčat i tražit oznake (one bijelo narančaste) ako želiš pobijediti ;)
Printable View
moraš znat čitat kartu. To ti je otprilike to.
I onda brzo trčat i tražit oznake (one bijelo narančaste) ako želiš pobijediti ;)
Nano moja ti, da znam čitat karte ne bi išla na predavanja :lool:
Zanima me i trekking htjela bi dogodine na Škraping na Pašmanu. i tako...
Isla sam u Vihor u srednjoj ( ili je to bio kraj osnovne?).
Nikako mi to nije islo, karte posebno. Puno godina kasnije sam shvatila da je moje nesnalazenje na kartama, lijevo/desno, strane svijeta ... rezultat disleksije.
Tako da trcanje i karte u mojoj kombinaciji ne dolaze u obzir -nikad. Ne snalazim se na kartama dok stojim, a u kretanju je to potpuno nemoguca misija.:mrgreen:
ja se snalazim u kartama ali se ne snalazim u trčanju :)
ja se snalazim u prostoru tipa gradova/naselja, al u prirodi mi je teže, osim ako pratim neku stazu po broju, ok to mi ide. Ali ako čitam samo po karti loše markiranu stazu e to bi već bio problemčić :-)
S obzirom na moje snalazenje u prostoru moze bit da sam i ja disleksicna :mrgreen: :lool:
Trčala s posla doma nešto više od 9km išla dužim putem da hvatam malo hlada. Bilo jako vruće, stala u kafiću putem popit hladne vode.
Neobično mi da su djeca poraslai sad su sami vani, a ja odo na predavanje.
Baš se veselim.:-)
au jeste ga danas natipkale :-)
al neka, i vrijedne ste!
ja trcala jutros rano, a sutra cu wo4
bilo mi tesko izaci iz stana, cijelu noc sam imala nocne more - sanjala sam da pada kisa i ja sva u mukama, jer ne mogu trcati :lool:
bas me namucilo, ha ha
i sad vidim da je za cetvrtak najavljena kisa pa me to i stvarno muci, lol
sto se orijentacije tice, ne pomogne meni nista, ja se izgubim i u vecem ducanu :mrgreen:
Vau Ginger za trčanje rano ujutro.
Ja sam baš danas zadovoljna, kickbox, neki izazov lunges (od 500 komada ja odradila pola) i seriju za trbuh, plus sat vremena dobrog kopanja po vrtu...
Dan bi bio idealan da sad još ne moram raditi i da nisam poklekla čokoladi dok sam slušala polusatno filozofiranje, objašnjavanj, suze i bijes..a sve zbog kocke i hamer papira. Što me na poslu nije satralo satrat će me školarci ...
Ja uvik zaboravim po shoping centrima di mi je auto :lool:
Smotana sam skroz :lool:
Ginger zagrizla i ti za trcanje :mrgreen:
Kosjenka bas si vrijedna :klap:
Lili :klap:
Ja otrcala 5 km, tek toliko da se malo resetiram nakon ciscenja i ucenja s mazom.
Prijavljujem da sam bila na predavanju. ništa razumila nisam, još sjedila u zadnjem redu pa nisam ništa vidjela. "Pogubila" sam se već na početku predavanja.
Lili se bolje pozicionirala.
Vidjet ćemo u subotu što sam naučila, idemo na "urbanu" orjentaciju po jednom zagrebačkom kvartu.
Ginger, mb, Lili - bravo za trkove
Ginger, noćna mora:lol:
Sirius, Nano, meni se čini da je trčanje lakše "nauči" nego čitat kartu
summer, polako, bolje se malo strpiti nego da zezneš pa produljiš još više oporavak. Vjerujem da je teško ali kad kreneš brzo ćeš ti u staru formu.
Flopi, čestitke tvojoj curi!
Lili, znači fešta je i kod vas ovaj vikend, super! Jel outfit spreman?
Mb, nek si uživala s bratom. A ovih kao "tek tako" 5 km neću ni komentirati!
Ginger, bome te je krenulo trčanje! Jesi se sprijateljila sa satom?
I svima ostalima bravo za odvježbano, otrčano i sl...
Orijentacija je i meni loša strana, premda mi se čini da s godinama nekako lakše ide, jel zbog iskustva ili google mapsa, ne znam :lool:
Jučer ABC 1. Najgori su mi bili diamond push ups, samo do pola mogu.
Meni je Ginger nevjerojatna, stalno je pisala da nije ona materijal za trčanje, ne vidi se u tome, i onda ko da je netko zarazi nekom injekcijom samo odjednom krene trčat i nastavlja kontinuirano. Čudo jedno od ženske!!!
Žao mi je da nisam uspjela kjb ni proćakulat s tobom sinoć, došla kasno a jurila dalje nešto obavit.
dok ja krenem post pa obavim par razgovora pa nastavim, vidim vaše objave u međuvremenu :-)
Je da, kad kasniš dobiješ poziciju naprijed ;-)
Ni ja nisam izašla puno pametnija, mislim da će praktični dio biti puno zanimljiviji. A i malo je to vremena za skužit sve te simbole.
Ja neću moći u subotu, ali zato mogu u utorak na Ponikve i baš se veselim.
Draga je sve je spremno, spremna je haljinica za crkvu a i ona za poslije za restoran, ima neke fora cipelice, al još razmišljam o sandalama. Mislim da ću joj pustit kosu, ima divnu dugu kosu a čini mi se da će joj tako vjenčić najljepše stajati. Kupila sma joj i zlatne ukosnice. Tortu još idem danas naručiti. i mislim da je to TO.
ja sam pak i dalje impresionirana pilatesom - te naše cure koje nas vode su odlične. Stalno mijenjaju vježbe, baš je zanimljivo.
Kod mene su radovi na pruzi - tramvaji voze naokolo tako da svaki dan pješačim. Imam žuljeva za poludit ( bosa nodga, sandale i tako to). Po tko zna koji put sam odlučila kupit bicikl. Ja bih onaj sklopivi. Skup je ko vrag. MM se buni i veli da kupim "normalni" bicikl. A ja ne želim. Idu mi na živce biciklisti s velikim biciklima koji me svako malo kao pješaka ili očešu ili samo kaj ne pogaze. trotorai su preuski a biciklističkih staza nema. Dok urazumim MMa , uzet ću Pony od prijateljice. Ujedno, plačem u za svojim starim Ponyjem
Nano pa na bajku nećeš bit u ulozi pješaka nego bicikliste :mrgreen: i bit će ti udobnije na normalnom biciklu, slažem se s TM.
A na zelenom valu imaš biciklističku stazu cijelom dužinom, ne znam kuda se krećeš. Meni je jedino koma područje oko samog Trga,a ovo ostalo je prohodno, je da ne možeš jako brzo al bitno da se krećeš.
Mene spasile one stopalice iz Deichmana, preslatke su mi, s čipkom a imaju i one "ljepljive" dijelove koji idu na nogu i cipelu, pa se uopće ne skližu i ne spadaju. Njih nosim na cipelice, sandale još ne nosim, moram nalakirat nokte :-)
i baš je lijepo da si tako oduševljena pilatesom i trenericama :-)
ne ne - hoću mali bicikl. Normalni čak negdje i imam, samo bi ga trebalo osposobit. Zeleni val mi nije opcija za odlazak na posao. Sad ću isprobat Pony - ako se pokaže kao praktičan, štedim za onaj sklopivi.
Ja sam Pony generacija - na njemu sam naučila vozit , i vozila ga sve do faksa. Kaj da velim, na njemu sam išla i na biciklijade. Mislim da je to veličina bicikla koji meni treba, i da taj sklopivi nema tak fensi cijenu, ne bih ni trepnula, već bih ga kupila.
Da, te pilates vježbe s skroz dobre, a cure voditeljice stvarno stvarno imaju puno ideja kako nam vježbanje napravit zanimljivijim.
Kosjenka, a nemam kad, pa moram rano
super za kickbox, to mi zvuci nabrijano
mb, tek toliko, ha ha, meni je to jos uvijek nedistizni cilj...
kjb, ajd bar trcati mozes, pa pratis nekoga, mozda s vremenom i naucis
osim ak si uzaludan slucaj ko ja...
ivana, jos smo u fazi upoznavanja :-)
al uspjela sam na connectu sloziti si taj program za trcanje i bas sam zadovoljna
zvoni kad trebam trcati, a kad hodati
push upse ne spominji...bolna tocka...
Lili ma kakvo cudo, ja sam ti tvrdoglava mazga :mrgreen:
nasla onak program “od 0 do 5 km” i sad se toga drzim ko pijan plota
a hebga, mm mi kupio sat, sta cu sad, ne smijem ga prodati, lol
Nano, ja isla guglati kakav je to sklopivi
nisam ni znala da to postoji, haha
ja jutros opet trcala
da me ne sustigne nocna mora, najavili kisu u cetvrtak...
sutra cu onda wo4, a u petak pauza (sutra popodne je frizura, hehe)
I , ju, vec imas sat! Ti si faca Ginger.
Oko nove godine stavili su me u sobu kod nove kolegice, sirotica se zarazila zobenim pahuljicama i pocela trcati po tom programu za 5K.
sad ju vodim (10.06.) na njezinu prvu sluzbenu trku od 5 km.
sirotica :lool:
sirius, sat je stigao jos u rodiliste ;-)
Koji vam je to program?
Ginger ja i kad znam da će dan biti ludnica, mogu se i probuditi u rano ali bilokakve aktivnosti osim zujanja mi se čine nemogućima. I jutros u 5,45 ležim i mislim si kako bi trebala nešto...
Mi smo bili obiteljski u Berlinu prosli tjedan pa je vjezbanje otislo na cekanje ;) Al Berlin je fantastican!
Ovaj tjedan jedno trcanje od 4 km kroz sumu. Zadovoljna sam skroz napretkom kroz ovih sest mjeseci... mogu trcat dulje, a i brze... kroz sumu mi je tempo oko 6:30 - 7:00 min/km... a po cesti oko 6:00 min/km... sve za udaljenosti od 5 km i manje ;)
Ginger, svaka cast na organizaciji i vjezbanju!
I svima ostalima bravo na svemu odvjezbanom.
Meni fali bicikla, bilo kakva! A i planinarenje.
Imas raznih aplikacija za mobitel na tu temu. Vecina da prva dva tjedna gratis , a onda se program do kraja nadoplati ( kako koji cc 20 kn) . Vode te po danima sto da radis i kojim tempom, i onda obecavaju da ces za cc 8-12 tjedana ( kako koji ) moci odraditi 30-35 minuta trcanha u kkmadu ( sto je cc 5 km).
:lool:
kaj ne? :mrgreen:
Jadranka super za Berlin!!
a i postignuto u trcanju!
Kosjenka, ja uzela ovaj plan
https://www.trcanje.rs/trening/trening-za-5km/
i nastimala sat da mi zvoni kad treba
nesto je kraci od ostalih, al taman do ljeta i go
i da me ne demotivira trajanjem :mrgreen:
ajme Berlin, obožavaaaam ga :heart: kako sam tamo uživala trčeći po Tiergartenu:
https://www.google.com/search?q=tier...w=1280&bih=562
jadro, pridružujem se ljubiteljima Berlina, predivan je.
Nema veze što nisi vježbala, sigurno si puno hodala i upijala atmosferu.
Kad budem jednog dana ponovo išla trčati maraton, to će biti tamo :-)
Prijavak dionica 4x1 km na 5:00, 10 min zagrijavanje i 6 min rastrčavanje. Bilo je brutalno. Meni je to prejako, trener ima ideju da je sad vrijeme kratkih utrka pa da moramo raditi na brzini. iskreno, mene ovo samo demotivira, odnosno ubije mi želju da trčim brže. Već se u inat još tapšam po ramenu da neka ja samo trčim u ugodnom ritmu i uživam. Čudna sam biljka
U Berlinu nisam bila, ali morat ću otić kad ga već tako hvalite.
kjb, potpisujem do zadnje riječi ovo o dugim dionicama i tempu. Meni isto to ubije volju kad mi je preteško. Prošlo ljeto sam trčala takve dionice od 1 km na 5, sad mislim da ne mogu ni na 5:30!
Jučer Power 10, intenzivan je ali brzo prođe, danas zateže guza. A jutros intervali ali kratki.
Lili, lijepo će vam biti. A tvoj outfit očekujemo :-)
Meni je u subotu 20 godina mature, OMG! Ne znam što obući.....
ajme kjb sestro po muci za trcanje moras. ma mos mislit sto moram. ja sad ne mogu istrcati 5 km u komadu bas zbog ajmo moraaaaas.
cak sam uzela neku pauzu od trcanja. tako da nisi cudna biljka. ili nas ima vise takvih cudnih :lool:
kjb, ivana s i meni padne zelja kad nesto moram...
nastimala sam na satu neke intervale za veceras pa cemo vidit.
tribala sam piturat ali mm kaze da je sutra slobodan popodne pa da cemo zajedno. mogla bi na plazu danas :/
jucer cf, krepala sam, ocekujem upalu :lool:
Znači same čudakinje :-)
Spajka, ipak trčiš i dalje, treba tijelu endorfina. I smiju li Lili i Ivana malo o outfitima ovdje, baš me zanima...
pa zadnje vrijeme i ne jer mi je bas prisjelo to moras. e pa ne moram. ja sam slobodna zena. radim stvari iz zabave. pa vidis da nisam ni utrku zavrsila jer se to mora :lool:
Ne moraš, ne moraš, i baš mi je super što nisi završila utrku već proćakulala sa navijačima :-) Endorfini na razne strane.
Bit će da je nešto u zraku, danas na 3sporta članak na temu stresa i moraš:
http://3sporta.com/drago-milicic-kad...-izvor-stresa/
MB za plažu :P
Ivana s, znaš sta ti je činiti!
Šoping, naravno :mrgreen:
Ja sam se tek sinoć vratila kući, možda se vratim i na vježbanje :lool:
Da ne bude zabune, bila sam kod mojih 4 dana ove i 5 dana prošle sedmice, što zbog privatnih sto poslovnih obaveza.
odličan članak kjb.
ja sad ne radim dionice jer trčim sutra Samobor, al baš mi žao što mi u zadnje vrijeme trening dionica padne na neke dane kad ne mogu radit dionice tip u drugom sam gradu i nemam gdje po ravnom trčat, dječji nastupi i sl. Al ne volim ove duge dionice nikako, draže su mi ove od 100 do 800 m max.
Nemoj se demotivirat, nije ništa strašno stat i odustat.
Ja sam bila u toj nekoj fazi poč.ovog proljeća, zašto bi ja nešto morala :mrgreen: samo umrijeti moram brate mili...i nije svaki dan isti, životni tempo u nekom trenutku života, umor na svim frontama, PMS, temperature i sl.
Tako da trenutno odrađujem treninge kako stignem s obzirom na sve obveze i okolnosti a od idućeg tj akoBogda se vraćam u svoju rutinu kojoj se jakoooo veselim. Danass mi nema smisla ništa trčat jer me sutra čeka ta kratka utrka. Probala bih pb, al sve će ovisit o stanju kako ću se osjećat (ne volim na utrku nakon posla i umornih nogu) i koliko će bit vruće.
j-la skitnice jedna :-)
Nisam se pohvalila jučer sam kupila u Nikeu novi top i šorc, baš sam happy. Seljo beljo ne znam naći linkove.
ivana s pošaljem fotkice, ne planiram kupovat ništa novo, dovoljno vremena sam utrošila u pripremu svoje curice.
ti se lijepo zabavi na maturi i isto molim slikice :-)
I ja bi fotke naravno :)
J-la ko zna ocu li otic na plazu, moram mazu spakirat a neman pojma di mi je sta :drama: