emira prvotno napisa
Vidim da je topic malo skrenuo s teme pa ću se ja ubaciti i napisati nešto slično onomu postu od kojeg je krenula cijela ova rasprava.
Mene ionako smatraju frikušom po pitanju općenite brige oko djeteta ali mene ne dira... pokušam procjeniti s kim mogu ulaziti u raspravu a tko nije uopće vrijedan truda.
Primjera radi, kad je N. imala 3.5 mj moja sveki me sa čuđenjem ispitivala "Zar ju još dojim?". Oglušila sam se. Da se pita npr. moju mamu svi bi sisali do škole. :)
No, moje mišljenje je da zemljopisni položaj nema veze, nema veze niti naobrazba... već i zdrav razum!
Moja poznanica iz rodilišta se meni na oči hvalila kako joj mali sa 2.5 mj pije kravlje mlijeko i petit beure keks. Ja sa,m samo izbeljila oči i pitala je šta joj na to veli pedijatar, da bi mi ona odgovorila da pedijatru veli da je bebač na adpt... I šta reći??? Ništa, nego se moliti Bogu da jadno dijete ne ima posljedica u budućnosti.
S druge strane, sestrična od MM, magistar ..., daje sedmomjesečnoj kćerkici- HRENOVKE!!!
E, pa ove dvije žene vode sasvim različite živote, žive u gradu, jedna je NKV druga magistar... ali jedno što je po meni zajedničko njima dvjema je kronični nedostatak intuicije i zdravog razuma!!!